by był ten sam koleś co wcześniej chyba w trzecim odcinku, kosił trawnik przy szkole i rozmawiał z rustem? bo nie pamietam bliz u tamtego.
To ten sam koleś, po prostu wtedy strona jego twarzy na której ma blizny nie była pokazana.
czyli świetnie pokazali to jak rust powoli szedł w stronę trąbiącego samochodu tak jakby czując, że coś odciąga go od rozwiązania sprawy.
Przejrzyjcie dokładnie obie sceny. Goście są bardzo podobni, albo ten sam aktor. Natomiast głos i sposób mówienia maja różny. Ponadto ten w 3 odcinku nosił mały zarost i prawie całą twarz miał pokazaną. I co? Raczej nie ma blizn. Gdyby miał, z pewnością Rust powiązałby ten fakt w siódmym odcinku, niemożliwe aby z takim dedukcyjnym umysłem nie powiązałby tych dwóch faktów. Wniosek? To muszą być bracia albo jakaś rodzina - podobni ale różni.
Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - w siódmym odcinku okazało się że gość z bliznami to szeryf Childress. A mi jeden i drugi na kosiarce za nic w świecie nie wygląda na eks szeryfa.
Wcale nie, było mówione że to wnuk Sama Tuttle, a szeryf był synem Sama. Człowiek z bliznami to syn szeryfa.
Czarna babcia potwierdziła chyba, że szeryf Childress miał twarz pokrytą bliznami. Teraz z pamięci nie wyrecytuję, ale chyba jeszcze ktoś inny potwierdził, że to szeryf Childress miał blizny na twarzy. Czy zatem syn i ojciec mieliby tą samą przypadłość - twarz w bliznach?
Czarna babcia powiedziała że wnuk Sama tuttle, Childress ma twarz w bliznach. Jestem tego pewien.
A, i nie było mowy o tym że szeryf ma blizny.
Masz rację - to jest chyba rodzina (bracia albo kuzyni), bo ten koleś na kosiarce w 7 odcinku powiedział, że mieszka tu cała jego rodzina :)
On powiedział: "Moja rodzina żyje to od bardzo dawna", tylko, że on to na cmentarzu powiedział :P więc teraz w sumie sama nie wiem :)
To Twój funpage serialu na fejsie? :)
w 3 odcinku na ułamek sekundy jak sie odwrócił do klaksonu było widac bliznę musialem spowolnic wideo zeby to zobaczyc tu macie blizne Rust jej wtedy nie widział bo odwrócili sie w tym samym moencie do klaksonu http://oi61.tinypic.com/15i9n3c.jpg
gosc w 7 odcinku z kosiarki to ten sam po prostu troche sie zmienil bo pare lat minelo. Z kolei cięzko mi dojrzec bliznę w 7 odcinku
To nie jest jedna blizna, w e07 ma pół dolnej części twarzy w bliznach. I z pewnością wyglądają one inaczej niż w e03. Natomiast w dalszym ciągu twierdzę, że sposób mówienia i głos różnią się u obu kosiarzy.
Też myślę, że to ten sam kosiarz trawy. Upływ czasu trochę go zmienił, ale dalej w sumie myślałem, że oni szukają kogoś, kto po obu stronach ma duże blizny na twarzy, a nie tylko po jednej. Może w tej rodzinie więcej takich odpałów było?
Nie przekonuje mnie wytłumaczenie, że Rust wtedy nie widział tej blizny bo się odwrócił w drugą stronę. Rozmawiając z nim z pewnością zauważyłby blizny, bo ten miał mieć pół twarzy w bliznach a nie tylko jedną szramę.
i tak najciekawiej bedzie jak duzo dzieci było nacietych ale tylko jeden wyrodził sie w bestie czyli kosiarze są niewinni i szukamy ich brata ktory jest gdzies indziej, lepsze to niz kawa naławe ze to kosiarkowy.
A ja po prostu uwazam, ze ten facet na kosiarce mial zrobiona operacje plastyczna, bo te blizny byly ledwo widoczne, a jego twarz miala niby wygladac okropnie. Poza tym jego podbrodek wygladal tak jakos nienaturalnie gladko, jakby sie swiecil. No nie wiem.