nagrywam karzdy odcinek tego serialu. może wiecie czy to ja przegapiłam 10 odcinek czy Polsat go nie wyemitował???????????????????? ???
10 odcinek o małym miasteczku, przyjaźni opuźnionego prawie dorosłego chłopsa z małą dziewczynką, święta Bożego Narodzenia dziewczynka umiera Monica z jej misiem fruwa w kościele w blasku.
Proszę odezwijcie się niewiem może kiedyś wyemitowano go przez pomyłkę w niedziele zamiast powturki sobotniego odcinka tak jak zrobiono to w tym tygodniu w sobotę wyemitowano odcinek 11 a w niedzielę 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
Nie martw się - Polsat specjalnie pominął ten odcinek, aby go puścić w
Wigilię 24.12.2006 roku o godzinie 8:15. Tak więc dotej pory wemitowano odcinki 1-9, 11-16 , 16 odcinek był 17 grudnia 2006 roku o godz. 8:00
dzięki KAMIL już myślałam że coś ze mną nie tak, a to taki numer!!!!!!!
Pozdrawiam i "Wesołych świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku"
Aga
Cześć, Nagrałaś może ten odcinek dziś. Ja też nagrywam ten serial ale program mi zwieche zrobił i nie mam go. Jest szansa zdobycia go od ciebie jakoś?
chyba oboje mamy pecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brat nagrał mi ten odcinek z reklamami. chciełam je usunąć za pomocą programu dołączonego do karty i popsułam cały plik. nie wiem co się stał zawsze tak robiłam i nic a teraz film trwa kilka chwil a potem zacina się i ani ruszy. nie wiem pewnie podczas zapisywania zawiesił się program.
A tak czekałam na ten odcinek zwłaszcza że ma on swoją kontynuację w przyszłych odcinkach. no mówi się trudno mam wszystkie pozostałe wyemitowane do tej pory. pa POZDRAWIAM!!!!!!!!! sory że nie mogłam pomuc.
Przepraszam za błędy ort. ale się spieszyłam ktoś chciał zająć ten komputer (piszę z pracy).
ja też chciała bym mieć ten odcinek. Szkoda, że przestali emitować ten serial w soboty, wtedy zawsze można było nagrać powtórkę w niedzielę gdy coś się niepowiodło.
Może się doczekamy!!!!!!!!!!!!!!!!
A masz moze nagrany odcinek 1-11 There, But For the Grace of God, wogóle wie ktoś czy ten odcinek został wyemitowany bo ja go nie mam?
Tak!!!!!!!!!! został wyemitowany już jakiś czas temu. Opowiada o bezdomnym, który stracił wszystko nie tylko dom i pieniądze ale też żonę. To dla niej się zaporzyczył aby mogła się leczyć. teraz jedyne co ma to jej prochy które obiecał zawieść... (nie pamiętam gdzie). Monika przychodzi mu z pomocą wraz z innymi bezdomnymi, kobietą która myśli że chcą ją zabić bo wie coś o zabójstwie Cenediego i weteran wojenny. Monica w tym celu też staje się bezdomna iswój piękny i kosztowny płaszcz zamienia na łachmany w których jest jej zimno.
Oglądałam ten odcinek i chyba go nagrałam. ale mam go u siebie na komputerze, jeszcze nie nagrywałam na płyty. 1 odcinen ma więcej niż zwykła CD dlatego nagram po kilka na DVD.
bilinskaaga@wp.pl