juz ladnych kilka razy probuje dodac forum http://www.coldcase.webplus.net.pl/ do www o CC i co?! i ciagle ktos to odrzuca! mozecie mi wyjasnic dlaczego?!
Ja kompletnie nie wiem o co chodzi:/ Ale jak zobaczyłam na starym adresie że forum usunięte to mi się przykro zrobiło i myślałam że to już koniec CC :( a tu się okazuje że jest CC,hehe :) :)
no jest, ale forum musialo zostac reaktywowane na nowo... tzn musialam usunac stare i zrobic nowe.
nie pytaj nawet dlaczego. po prostu musialam.
cale popoludnie pracowalam nad tym forum i wyprulam z siebie flaki...
Już chyba mówiłam że Cię podziwiam. Cieszę się że forum CC nadal jest ale nie wiem czy nie napracowałaś się na darmo. Przecież ludzie i tak nie będą pisać :(
tak, mowilas, dzieki
wiesz, ja tworze dla ludzi, a czy ludzie to docenia to juz ich wlasna sprawa. nadzieja matka glupich, ale ja wierze, ze znajda sie osoby w tym kraju, ktore naprawde chca sie pokazac z jak najlepszej strony i po rejestracji z mila checia beda sie wypowiadac
Chciałabym bardzo aby ludzie zainteresowali się tym forum bo warto. Tutaj można dowiedzieć się wszystkiego.Ale trzeba pisać i z tym jakoś większość miała problem.
bo niestety wiekszosc ludzi ma niezwykly problem z uszanowaniem czyjejs ciezkiej pracy... ale to nie moja sprawa. mnie to obchodzi tyle samo co zeszloroczny snieg.
forum prowadze od ponad 2 lat i prowadzic bede chocby nawet dla okrojonego grona osob. moze kiedys dozyje czasow, w ktorych forum zaludni sie i stanie sie pieknym miejscem spotkan wielu fanow tego wspanialego serialu, fanow, ktorzy nie beda sie bali pisac i pokazywac, ze CC jest znane i doceniane rowniez tu, w Polsce.
a trzeba powiedziec, ze Kathryn Morris podpisala umowe na 7 sezonow [wywiad znajdziecie oczywiscie na forum] Cold Case'a, wiec jeszcze przynajmniej 2 lata z serialem sie nie rozstaniemy.