PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Koniec???

ocenił(a) serial na 10

dlaczego w TVN nie ma juz cold case??? wie ktos kiedy <lub czy> beda kolejne odcinki??? Jak mozna go zastapic jakas szmira z Małaszynskim???

ocenił(a) serial na 10
perlunio

bo...
nie ma na Cold Case miejsca.
podobno mają być nawet w tym roku, jednak czy to prawdopodobne?

no też nie rozumiem jak Paweł M. od Magdy M. może być lepszy ale cóż, bywa...

ocenił(a) serial na 10
perlunio

Totalnie do bani nie dosc ze zawsze musze czekac rok na kolejna serie to jeszcze przerywaja :/ A ja jestem cienka z angola zeby ogladac angielska wersje i napisy z neta tez wcielo :/

ocenił(a) serial na 10
waszka_3

napisy są jak się poszuka ;]
do 3 całej i do 4,
ale to i tak co innego oglądać w telewizji...

ayta_2

ale do 1 i 2 nie ma... wiem, że pierwszą można ściągnąć z neta z lektorem. Chciałam pościągać sobie wszytskie odcinki, ale chyba jednak sobie daruje, a tak btw. to wyemitowali cała 4 serie na tvn??

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

nie wyemitowali nawet całej 3.
tylko do 10 odcinka.

a czwartą może w przyszłym roku...

ayta_2

acha dzieki, wiedziałam, że wyemitowali coś do połowy, ale myślałąm, że to już 4 ;/ w ogóle co za debile przerywaja serial w połowie serii? ;/ no chyba, że to jest taka przerwa jak czasami w USA przy serialach :P

perlunio

Nie wiem czy to cos znaczy, bo z TVN to roznie bywa, ale wyglada na to ze 9 pazdziernika COLD CASE wraca na antene ... w miejsce "Uwaga faceci", ktory to serial wszedl za "Dowody zbrodni" przerywajac je bez sensu. Teraz aby rownowaga zostala zachowana mamy sytuacje odwrotna.
I fajnie ze wracaja, bo z telewizyjnej stajni seriali telewizyjnych Jerry'ego Bruckheimer'a wyrozniaja sie klimatem (chociaz nie da sie ukryc ze podobienstwa konstrukcyjne do "CSI" sa dosc znaczne).

ocenił(a) serial na 10
TenCoNieKreciNosem

i pewnie będą puszczać o 23.
powodzenia.
jest podobne trochę do CSI ale tam sprawyb dzieją się na bieżąco.
a w 'Dowodach..' to są stare sprawy.

ayta_2

Jak dla mmie to w ogóle nie ma powrónania do tych seriali :P Dla mnie są całkiem inne :P

a tak w ogóle to super, że znowu mają puszczać CC :)

Kasia_30

właśnie sprawdziłam na tvnie, Cold Case będzie puszczane we wtorki o 22.30