PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26396
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Czy Wy wiecie do czego służy wyszukiwarka (czyli ta taka mała biała ramka obok tytułu filmu albo nazwiska aktora tuż nad forum)?!?

Jeśli nie, to wytłumaczę...
1) chcesz znaleźć, powiedzmy, tytuł piosenki z danego odcinka, albo ilość odcinków czy serii...
2) wpisujesz w ramkę szukaną frazę (bo może już ktoś o to zapytał, a nie chce Ci się przeglądać kilkuset wcześniejszych tematów)
3) dajesz 'szukaj' lub wciskasz 'enter'
4) program wyszukuje dla Ciebie temat, w którym było wspomniane, to czego szukasz!
5) czytasz swoją odpowiedź i nie zakładasz nowego wątku tylko po to, by zaśmiecić forum!

Mam nadzieję, że po tej krótkiej instrukcji obsługi nie pojawi się znowu sytuacja, że o jedną piosenkę jest aż 5 tematów (nadmienię tylko, że prawie natychmiast padła odpowiedź, ale to nie odstraszyło kolejnych pytających przed utworzeniem nowego wątku...
No dobra, to są 3 tematy, a gdzie pozostałe?
Otóż jedna z osób odpowiadających zamiast udzielić odpowiedzi w danym temacie... stworzyła nowy! A jeszcze następna osoba była tak wdzięczna za tę informację, że musiała podziękować. I gdzie to zrobiła? W nowym wątku!

Nawet jak dla mnie to przegięcie!

Proszę! Przejrzyjcie kilka ostatnich tematów, jeśli to nie pomaga, to korzystajcie z wyszukiwarek i nie zaczynajcie nowych (w rzeczywistości, to starych), niepotrzebnych wątków!

ocenił(a) serial na 10
Kassia_MC

oprócz tego są też spisy tytułów piosenek,
to mniej męczące ;]

ocenił(a) serial na 10
Kassia_MC

Żeby nie było - wybaczcie za ten temat niby napisany przeze mnie z pytaniem o piosenkę. Zrobił to brat mojej matki, tylko się nie wylogował z mojego nicka i zamiast wpisać w wyszukiwarkę, założył nowy temat.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
irresolute

O kurcze ale mnie dawno tu nie było!! :) ale "zdradzałam" "Cold case" z "Criminal minds" :)))
Popieram temat. Ale niektórym łatwiej zapytać. Ja się już przyzwyczaiłam, że po każdym odcinku pytają o piosenkę, zamiast wejść na stronkę np.
http://www.have-dog.com/coldcase/
Ale nie ma się co stresować :)
Pozdrawiam
Wracam do "Criminal mind" i gorąco polecam

Kassia_MC

Nie chciałam nikogo atakować:) Po prostu niektórzy przeginają z zakładaniem nowych tematów i chciałam tylko na to zwrócić uwagę.
Pozdrawiam:)