PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Nie rozumiem dlaczego wykasowali postac Josie, uwazam ze bylo z nia fajnie a Wy?

ocenił(a) serial na 10
justyna698

też tak sądzę,
ale gdyby jeszcze zrobiliby to jakoś sensownie - zrozumiałabym,
a tu - poszła na urlop z którego nie wróciła (co nawet nie zostało powiedziane w późniejszych odcinkach).
Nie lubię urwanych wątków -,-

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Szczerze mówiac to ja nie zaluje ze jej nie ma :] bo za nia nie przepadalam,ale zdaje sie ze jush o tym wpominałam wczesniej :p
Jednak musze sie zgodzic ze to znikniecie bylo dziwne, zniknela praktycznie bez slowa wyjasnienia,czego ja kompletnie nie moge pojac :/

kasienka_3

Dokładnie! Wg mnie to trochę nieprofesjonalne posunięcie, jak na serial produkcji Bruckheimera... Ale byłam na to w pewnym sensie przygotowana, po przeczytaniu na IMDb, że Sarah Brown grała tylko w pięciu odcinkach trzeciej serii.
A szkoda... Zapowiadał się romans ze Scotty'm... A która kobieta nie chciałaby mieć romansu z Danielem Pino...*_* xD

ocenił(a) serial na 10
Konopia

Jednak nawet po 5 pierwszych odcinkach mogli ją skasować jakoś z sensem... Przynajmniej tak mi się wydaje.
A może pierwsza która nei chciała xDDD

ocenił(a) serial na 9
justyna698

a to już pewne, że jej nie będzie? Jeśli tak - wielka szkoda...jak oni na siebie ze Scottym patrzyli, byłby ciekawy romansik i jakieś urozmaicenie...może jednak wróci?

ocenił(a) serial na 10
makotoo

pewne.
chyba ze dziwnym trafem pojawiła by się w 5 sezonie (raczej wiadomo że to niemożliwe)lub jeśli takowe powstaną późniejszym...
ładnie to zaczęli a beznadziejnie zakończyli ;/

ocenił(a) serial na 10
ayta_2

Ale jej nagłe pojawienie sie w kolejnym sezonie po tak długiej i niewyjasnionej nieobecnosci tesh bedzie troche dziwne ...:/. Myśle ze odbior postaci nie był tak pozytywny jak sie spodziewali i po prostu ją "usunęli" tylko szkoda że w tak niechlujny sposob :/

ocenił(a) serial na 10
kasienka_3

w sumie to tak...
ale jeśli tak zniknęła teraz to dziwniejsze by to nie było.
no ale czego się spodziewali?
co myśleli że od razu powstaną fankluby kobiety która przez 4 pierwsze odcinki była uznawana za 'dziwkę'?
bo nie sądzę że byliby aż tak głupi.
ja w gruncie rzeczy jakoś tam od razu lubiłam bo była inna ;p

ayta_2

Hmm, ja Wam mogę powiedzieć, że ludzie na IMDb mówią, że reżyser puścił ją z torbami zanim jeszcze poleciały z nią odcinki. Podobno coś mu się nie podobało...

ocenił(a) serial na 10
Konopia

też tak coś czytałam ;p
ale ciekawe czemu xP