Wiem, że Cold Case jest ciekawym i niezwykle zaskakującym serialem, który może poszczycić się między innymi wyjątkową ścieżką dźwiękową i scenariuszem. Chciałabym się dowiedzieć ile osób go ogląda i jest równocześnie użytkownikiem filmwebu. (zostawiajcie swój komentarz na temat serialu i podpis- w ten sposób dowiemy sie ilu nas jest)Z góry dzięki pozdro
Bardzo lubię ten serial. Lubię takie klimaty. Nierozwiazne sprawy. Ogólnie seriale sensacyjne, jak właśnie Cold casy czy Criminal minds lub CSI.
Mają bardzo fajnie dobraną muzykę (hity, które w danym roku były na szczycie list przebojów). Ciekawe historie. Ogólnie ma coś co mnie wciągło, ale tego nie określe.
Aktorzy są super.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napisze :)
pozdrawiam
Ze mną jest tak, że zagadki kryminalne dla mnie rządzą ;]
Uważam że serial jest dopracowany w każdym calu (no, prawie zawsze), gra aktorów nie pozostawia nic do życzenia.
I piosenki - każda pasuje do charakteru odcinka.
pozdrawiam ;]
Boże ja po prostu kocham Cold Case!!! Serial jest świetnie zrobiony i muzyka jest po prostu cudowna! Aktorzy też!!! I uważam że Kathryn morris idealnie pasuje do roli zdeterminowanej detektyw o nieco skomplikowanej psychice. I ten Scotty!!!
pisała Madzia