PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26394
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

no bo jak mogło by być inaczej! same największe i najwspanialsze hity z dawnych lat! kiedy w CS jest powrót do przeszłości i wtedy leci muzyka to czuję się jak bym naprawde był w tych czasach!

ocenił(a) serial na 9

muzyka niezla, klimatyczna:D ale ja wole ta z bez sladu posluchaj gary julesa z kims w duecie 'mad world' i moby 'one of these mornings' sa to swietne kawalki:)

użytkownik usunięty
lilian_2

wiem ale mi chodziło że muzyka dlatego jest świetna bo są to stare przeboje, james brown, stivie wonder, donna sumer itp

Witajcie jestem nowy i nie obeznay w tym Forum :D nawet nie wiem czy tu się
temat da założyć ale mniejsza z tym Sory żę robie wam tu syf ale chciałem się zpaytać czy ktoś z was wie jaka piosenka leciała wczoraj w dowodach zbrodni ostatnia nuta zapamietałem tylko słow iF I Could i Would czy coś takiego bylem tęż na tej stroncę co są wszytkie piosenki ale jakoś nie znalazłem jak co toz góydziekuje i sory Za Syf :)

avildar

Jak się cieszę, że mogę odpowiedzieć... Przed chwilą wyprodukowałam dość długi list właśnie o tym zjawisku - piszesz, ale nie sprawdzasz, czy ktoś już o tym nie pisał wcześniej...
Ale skoro jesteś nowy, to jest Ci wybaczone :)
Piosenka, to jak w kilku wcześniejszych tematach było to The Calling - "Wherever you will go"...

Pozdrawiam :)

P.S. Nowe tematy też możesz zakładać (Bogu dzięki, że tego nie zrobiłeś). Tuż nad tematami forum jest lista (po prawej stronie) - pierwsze jest "Dodaj nowy temat" :)

Kassia_MC

no to bardzo przepraszam ale sobie sam przed chwilką znalazłęm miałem to na kompie :D Ale FIlm jest Zajebiaszczy :) Pozdrawiam wszytkich oglądających :)