PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26360
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Chodzi mi o poprzedni odcinek "Dowodów..." (poprzedni wg TVN). Kojarzycie sprawę z tą dwójką młodych wspólników, z których koleś otruł dziewczynę? A więc równolegle działa się jakaś sprawa ze Scotty'm. Nie byłam zbytnio w temacie i nie kojarzę, o co chodziło. Pojechał przesłuchać jakiegoś faceta, który miał kogoś zabić. Ale kogo? O co chodziło?

Konopia

To było coś takiego że znaleziono tą babkę (tą otrutą) nad brzegiem rzeki niedaleko miejsca gdzie znaleziono też kiedyś dziewczynę Scotty'ego. Wtedy zaczęto wiązać ze sobą obie sprawy, że niby może dziewczyna Scotty'ego nie popełniła samobójstwa tylko że zabił ją ten sam facet co tą babkę z tego odcinka. No więc Scotty przesłuchiwał podejrzanego i nerwy mu puszczały na myśl że to ten facet mógł zabić jego Elisę (chyba tak miała na imię [?])... No i takie tam... Ale w końcu wyjaśniło się że ten podejrzany zabił jakąś tam inną kobietę, ale nie Elisę.

funny_girl

Aaa, kumam ;) Czyli ten list, który on wyrzucił na końcu do rzeki był od tej jego dziewczyny?

Konopia

szczerze mówiąc nie wiem, ponieważ moja mama jak tylko sie wyjaśniła sprawa w "Cold case" dorwała pilota i przełączyła na "Szkło kontaktowe" ... i samej końcówki nie oglądałam... ;)

ocenił(a) serial na 10
Konopia

tak był od jego dziewczyny. ;]