Ktoś już oglądał odcinek? jak wrażenia?
Mnie odcinek dość rozbawił :) sklep z cukierkami - miazga! :)
Moim zdaniem bardzo udany odcinek i chyba jest moim ulubionym ogólnie, a na pewno najlepszy w tym sezonie.
Nie umiałem przestać się śmiać, co moim zdaniem bardzo dobrze świadczy o poziomie tego odcinka oraz o tym, że serial spełnia swe zadanie :)
odcinek najlepszy z sezonu a postać Sophie jak zawsze świetna :D
pomysł świeży i zabawny ;) oby takich więcej!
fajny nowy chłopak Caroline ale mam stracha, że jego firma zbankrutowała przez jej ojca :)
Zdecydowanie najlepszy odcinek, dawno się tak nie śmiałam oglądając serial :)) Baardzo mi się podoba AndyCandy :D oby zawitał na dłużej :)
wczoraj chciałam napisać, że brakuje mi facetów w życiu dziewczyn, choćby takich na chwilę. a tu bam, i mamy andy'ego:)
dla mnie właśnie niedobrze, już się nastawiłam na to, że Max i Caroline skończą razem, jako para, w swoim babeczkowym sklepiku ;( :D
won't happen - Max jest zbyt stanowcza więc nie sądzę, by nagle zmieniła drużynę na team girls, ona po prostu za bardzo kocha przystojniaków:P Ale who knows, może dziewczyny faktycznie skończą razem, wszak serial jeszcze trochę potrwa;)
świetny odcinek, na pewno najlepszy z 2 sezonu, uwielbiam to że aktorzy też nie mogą się powstrzymać od śmiechu w pewnych scenach hahaha :D
Zdecydowanie odcinek bardzo dobry :) Miejmy tylko nadzieję, że Ryan Hansen zabawi trochę dłużej w tej produkcji, bo bardzo przyjemnie się na Niego patrzy :D
jedno slowo: GENIALNY. Nie moglam przestac sie smiac, az zaluje,ze odcinki sa takie krotkie... Mam nadzieje,ze ten serial bedzie ciagle pozytywnie zaskakiwal. Co do tego odcinka, kazda 'postac' wypadla super, nie mogesie doczekac nastepnego epizodu!!!!!
no ale czego sie spodziewac skoro rezyseruje go BÓG SEKSU (rezyser: seks w wielkim miescie) i "Whitney" pozytywnie zakrecona kobieta!
A ktoś wogóle wie jak nazywa się aktor grający Andy'ego ? Kojarzę go skądś , a w obsadzie go nie ma.
No, muszę powiedzieć, że 2x06 to chyba najlepszy z dotychczasowych. Dobrze, że pojawił się w serialu pierwiastek męski, który nie nosi obcisłych podkoszulków i welurowych spodni (no, może czasami:P)
Potem było już trochę gorzej: http://seryjnie.blogspot.com/2012/11/2-broke-girls-and-three-boys-with-wood.html