PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.

Vanessa100

Jak żyje w swoim świecie to czemu się dziwisz? :P Do niego to najprostsza rzecz dociera bardzo wolno jakiejś parędziesiąt odcinków aby coś zrozumiał to porwanie córki to może jakiś impuls jego mózgu :)))

darren006

hahahahahaha ;))

Vanessa100

a w którym odcinku Octavio mówił że ma prawo porwać córkę i wychowywać jak w odcinku 72 to nic nie słyszałam żeby Octavio mówił że ma prawo porwać córkę chyba tak nie mówił, raczej Octavio mówił że chcę poznać córkę
Vaness100 coś źle usłyszałaś

Basia_66

Nie wiem, może się przesłyszałam ;))
Ale z Octaviem wszystko jest możliwe ;))

Z tym odnalezieniem i poznaniem córki, to dosyć długo się zbierał.

Vanessa100

Gdyby nie MC i problemy z rozwodem to pewnie nawet by nie przeszło przez głowę, aby poznać córkę.

ocenił(a) serial na 6
xKseniax

Octavia coraz bardziej nie lubię z odcinka w odcinek bardziej. Ja bym mu dała rozwód, niech płaci alimenty a potem bym się związał z jakimś fajnym facetem a nie z nim.

Mela0203

Szkoda, że Octavio nie bronił Maricruz tak, jak broni np. Lucię i Miguela.

Vanessa100

Na początku ją bronił, ale MC była niewinna, a z Lucii robi święta, a przecież Miguel mu powiedział, co zrobiła MC...

jagodajulia

No właśnie - Octavio "na początku" bronił MC.
A potem różnie to bywało ;))

Wg mnie Lucia dziwnie się maluje. Wygląda jak trup ;))

Vanessa100

Potem to już było nieciekawie...

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Octavio ma klapki na oczach

xKseniax

Wg mnie Octavio jest najwyraźniej głupi.

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Bo Octavio to skończony cham i idiota. Oczywiście Maricrus jest wszystkiemu winna a Lucia i Miguel to święte krowy. Lucia powinna trafić do wiezienia za to co,że kazała podpalić chatę. Mnie piątkowym odcinek zdenerwował a najbardziej to jak Octavio mówił do Maricus, że jest dzikuską a on to wielki pan, że ją wziął ale on jest żałosny ,że głowa boli a jego rodzinka to banda kryminalistów.

Mela0203

No Octavio mówił, że "ta biedaczka" zakochała się w nim i go nękała.
A on, by ją uszczęśliwić, ożenił się z nią.

Hah wychodzi na to, że to MC jest wszystkiemu winna i to ona skrzywdziła Octavia ;)

Vanessa100

A to Ty myślałaś, że jest inaczej? Przecież to MC jest najgorsza, a Octavio i jego rodzinka są jej ofiarami :P :D

jagodajulia

Faktycznie ;))
Jakże mogłabym pomyśleć inaczej ;))

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Kiedy Octavio wkońcu będzie wiedział na 100% ze MA to MC bo już mnie to wkurza tyle już wie tyle dowodów a on dalej sie zastanawia aaaaa !

Aniucha30

Na pewno na końcu telki będzie wiedział :P :D

jagodajulia

Witam też mnie to denerwuje :( MA jest piękna :) i tylko dla niej oglądam :)

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Na końcu telki to niech on s.ierdala ha ha i dają Maricrus innego faceta.

ocenił(a) serial na 9
Aniucha30

W 75 odcinku już będzie pewny, że MA to MC ale ona nadal będzie mu wmawiać że nie jest Maricruz.

ocenił(a) serial na 9
angelboyer

Słodkie dziś sceny ojca i córki, ale w paru miejscach to Octavio pojechał. Chciał małej coś słodkiego kupić, ja nie wiem czy on zdaje sobie sprawę ile ma lat. Jeszcze z analfabetyzmem MC wyskoczył.
Dziś dobrze gadał Eduardo czy Octavio zdaje sobie sprawę jak wygląda wychowanie małej. Raczej nie jak chciał ją karmić słodyczami.

xKseniax

Octavio to kretyn. Pokazał jak wiele wie o dzieciach: chce małej słodycze kupować, zabrać ją od matki i zatrudnić nianię. Jakie to mądre. Jak ja go nie znoszę!!!!!!!!!

jagodajulia

Dziś Octavio mnie wzruszył, gdy rozpłakał się, trzymając córkę na rękach.
Ale też tradycyjnie zdenerwował kilka razy - gadki o zabieraniu od matki.
Co on sobie myśli ???
Eduardo dobrze mu powiedział.

Vanessa100

Cały Octavio, na początku sb pomyślałam: "Ooo, jaki on kochany i wrażliwy", a później, gdy zaczął gadać, że zabierze Lupitę Maricruz to: "Jejuuuuuuu, co za kretyn. Niech on zniknie z powierzchni ziemi. On się nigdy nie zmieni".

jagodajulia

"Niech on zniknie z powierzchni ziemi. On się nigdy nie zmieni".
hahaha aż ci się zrymowało :D

Octavio ma chyba rozdwojenie osobowości ;))
Innego wytłumaczenia nie widzę.
Raz jest uroczy i ludzki, a za chwilę jest palantem.

Vanessa100

Wg mnie on jest cały czas palantem i czasem ma tylko przebłyski świadomości ;)

jagodajulia

Ja cały czas łudzę się, że jest inaczej, daję mu szansę, wszystko przez jego boski wygląd ;))
Ale już zaczynam tracić co do niego nadzieję.

Vanessa100

A ja Cię rozumiem, bo robiłam to samo i czekałam, aż się zmieni ;)

jagodajulia

hahahaha ;)
I zmienił się? Ale lepiej nie odpowiadaj, bo spoiler będzie ;)

Vanessa100

I też jego wygląd odgrywał tu dużą rolę haha
Na razie nic nie napiszę ;)

jagodajulia

Głupi jak nie wiem, co, ale chociaż wygląd przyjemny ;)

Vanessa100

Kiedyś Ci odpiszę na tego posta :P:D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Eduardo coś napomknął czy Lupita to córka Octavia. Chociaż to dobrze,że Octavio tego się nie chwycił i tez nie nabrał wątpliwości czy na pewno to jego córka

xKseniax

Ale było coś takiego, na samym początku rozmowy.

xKseniax

Przy Octavio strach cokolwiek powiedzieć :D

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Dziś Octavio przytarł nosa zarozumiałej Doris mówiąc że mogłaby kupić męża

xKseniax

Doris jest tak denerwująca, że szkoda o niej pisać ;)
Jej twarz przypomina mi żabę ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Może Octavio też to zaczyna rozumieć, bo miga się od ślubu jak może

xKseniax

haha jaki ładny masz obrazek w awatarze - Octavio z córką ;)

xKseniax

w odcinku 74 Octavio mnie wkurzył tym tekstem nie chce aby Lupita wychowywała się przy mamie , która nie wykształci , jest Analfabetką , nic z tego że zabierze Lupite odpowiednio wykształci i zaopiekuje się

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Co za SZUJA z tego Octavio , tyle oszczerstw i bredni co dziś powiedzial pod adresem Maricruz , scyzoryk w kieszeni mi się otwiera . Najczarniejszy z czarnych charakterów tego serialu

DONEK_filmweb

Oj, zgadzam się z Tobą.
Dziś Octavio bardzo mnie zdenerwował.
"Niech Maricruz żyje jak należy, a jeśli nie, to poniesie konsekwencje" - jakoś tak to powiedział.
I wiele innych rzeczy.
Co za GNÓJ !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Mam pytanie. Jak się nazywa kobieta co Eduardo podał coś jej gorącego a potem Octavio gadał z nią na lotnisku?

ocenił(a) serial na 5
Zbuntowany_RBD

stewardessa Jackie lub sonia

ocenił(a) serial na 10
DONEK_filmweb

Dzięks za pomoc. I tak to ona.

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Dzisiaj Octavio razem z Lucią zrobili z Maricruz jakąś latawicę i jeszcze ten test dna ,że może nie jego córka albo, że poroniła ale Lucia jest be szczelna. Octavio to niby co tatusiek roku :? bo to k.rwiarz roku :) a on po co jest z córka gubernatora przecież nie z miłości. Ja od początku serialu za nim nie przepadłam a teraz jeszcze bardziej. Dziwi mnie ,że Eduardo tak zmądrzał czyżby rozumu dostał ha ha.

Mela0203

Eduardo przy nim to GENIUSZ!!!! A do PANA OCTAVIA już dawno nie ma ratunku. Napisze tylko że to totalny DEBIL!!!

ocenił(a) serial na 6
darren006

co racja to racja

ocenił(a) serial na 5
Mela0203

Eduardo jest inteligentny , ale niedojrzaly ale to chyba mija . natomiast przy OCTAVIO nawet FOREST GUMP blyszczy inteligencją