Tamten temat się wyczerpał, więc zakładam nowy.
Dalej wymieniajmy się opiniami na temat danego odcinka.
Karim wymienił imię , powiedział Mohamedowi aby on powiedział Sulemie że ma wyjechać do Emiratu, żona Karima ma na imię Sulema
Tu rzeczywiście dla Octavia na plus.Poszedł do gubernatora, mimo że wie jakie gubernator ma zamiary wobec MA,by tylko ją uratować.
Ja myślałam, że zemsta MA będzie taka, że rozkocha w sobie Octavia i w kulminacyjnym momencie go porzuci, a on będzie zdruzgotany.
Może jeszcze tak będzie.
Taki chyba jest jej plan, ale ciekawe, czy go zrealizuje.
Tak naprawdę to nie widzę możliwości, żeby szybko mu wybaczyła. W końcu powiedział jej, że nigdy nie kochał Maricruz, więc ona wie, że ją wykorzystał. Octavio teraz deklaruje wielka miłość do MA i chce być ojcem jej dziecka ale ona wie, że nie potrafił pokochać jej taką, jaką była, a teraz to wygląda tak, jakby zakochał się tylko w jej wyglądzie.
Wow :) lepiej późno niż wcale. Nareszcie szare komórki zaczęły jemu pracować no, ale do geniuszu mu to daleko.
ha ha lepiej bym tego nie napisała. Octavio to skończony idiota. Jego postać mnie strasznie irytuje. Nawet nie ma rozwodu z Maricruz a już chce się żenić z inną.
Z tego co pamiętam w Marimar to on ożenił się z tą brzydką okularnicą potem ona miała raka i był na końcu z Marimar więc z Ester się chyba się nie ożeni bo Maricruz mu nie da rozwodu ale pożyjemy zobaczymy.
STYKI w końcu załapały w mózgu!!! :-)))
Choc trzeba przyznac ze Octavio to idiota nadal. On sam byl zdziwiony jak Eduardo mu powiedzial ze nie moze ozenic sie z Doris bo jest juz żonaty. On sam juc chyba zapomnial ze sie ożenił.
Poza tym wydaje mi sie ze on wspominal MA o Maricruz i mowil jej ze to jego zona wiec w sumie mogła dojsc sama do tego wniosku nie bedac Maricruz. Ona nie jest debilem jak on:)
No i dzis jest potwierdzenie ze Eduardo jest mądrzejszy niz Octavio i Miguel. Powiedzial dzis Miguelowi ze przeciez kiedys ktos moze zażadac jego ziemii za te weksle ( i słusznie) które podpisal oraz ze Raiza jest znim tylko dla kasy. Za namawianie go do gry kosi premie. A Miguel ciele zdziwiony. Wogole o tym nie pomyslal.
Doris jest wkurzająca ale od razu się domyśliła kto mógł zadzwonić do gubernatora. A gubernator w ogóle nie poznał po głosie MA. Ech chyba Isla Dorada miesza w głowach
Miguel wiedział ze Lucia przyjeżdża i sie nachlał. Prawidłowo tez bym jej nie zniosła na trzeźwo :-)))))) Ale na widok dziecka mógł sie bardziej ucieszyć.
Ja myślałam,że Doris po tej informacji, ze Octavio ma żonę i dziecko to się do nie go zniechęci i go rzuci a ona jeszcze mówi,że mimo to się z nim ożeni i nic ją to nie obchodzi. Ja nie wiem co tą kobietę może zniechęcić.
Haha ona jeszcze cos tam ze nie moze jej ośmieszyc. No wg mnie to ze jej narzeczony jest żonaty to juz ja osmiesza haha w dodatku dzieciaty. :)))
Ale sie dała sprowokowac Maricruz Octaviowi jak dziecko. Sama sie wydała tym ze "Pana zona na to nie pozwoli" (na malzenstwo z Doris). Tak jakby ja znała albo rzeczywiscie nia byla. Bo skad niby wie co jego zona by zrobila? Jeszcze wyszła na zazdrosną:(
Wiedziałam ze Doris i Lucia sobie do gustu przypadną :)))
W sumie ta głupkowata sytuacja z kapitanem lotnictwa i brakiem samolotów pasuje do głupiego Octavia ;))
Karimowi tez juz na łeb pada. Niech juz wraca do tych Emiratów bo nie ma szans z MA. Zaczyna grac nieczysto i wole nie stracic do niego sympatii.
Właśnie, a tymczasem to wcale go nie interesuje hehe
Ktoś z otoczenia chciał go wykończyć, a jemu to wisi.
Karima to naprawdę trzeba wysłać na przymusowe leczenie psychiatryczne, bo niedobrze z nim.
W kółko myśli, jak zemścić się na MA, a powinien szukać tego, kto naprawdę chciał go zabić.
To go wcale nie interesuje i to jest śmieszne.
Nie wiem czy to nie za wczesna radość:))))) Moze to tylko jednorazowy zryw a potem znow wroci do bycia ciapą:)
karim wkurza mnie juz, moglby sie odczepic od MA, toleruje go jedynie przez te jego cudne oczyska.
Octavio w koncu mysli ze MC i MA to ta sama osoba.Bravo!!! MA moglaby go troszke lepiej traktowac, dac buziaka:-)
Jak teobaldo po operacji moze zmieniac wyglad i wracac do poprzedniego? niektore sceny w tym serialu sa niedorzeczne, niewiarygodne..
Teobalda ma chyba taka maskę którą mu wystrugali chirurdzy plastyczni a te włosy mu uszyli na zapleczu to sobie przykleja z super glu bo wyglądają sztucznie. Dlatego raz może być piękny a raz wyglądać jak Dzwonnik z tej bajki Disneya.
Tyle ze Karima stac na tyle zon ( a to jest warunkiem w islamie zeby moc miec te 4 zony hehe) a Octavia nie stac nawet na jedną.
Wiesz co ja sama juz nie wiem czemu jeszcze patrze na te telkę. Chyba z przyzwyczajenia.Tak mnie irytuja niektore wątki ze szkoda słów. Zeby chociaz proci byli bardziej ku sobie a oni oboje jak male dzieci sie zachowuja czasem.
Niektóre odcinki są nudne.
A niektóre ciekawsze. Dla mnie ciekawsze są te, w których Octavio i MA ze sobą flirtują.
Octavio naprawdę chce się ożenić z Doris, bo awansuje?
Ja już nie wiem, co on myśli i co planuje.
Jest jak chorągiewka na wietrze.
Mi się wydaje, że Octavio to tak z siebie nie chce ożenić z Doris. Bardziej naciski z strony Eduarda niż własna wola. Facet nie ma własnego zdania.
To widac ze on nie chce sie żenic:)) No ale jak on chce wogole zyc jak nawet sily nie ma by zaprotestowac w takiej sprawie. Wszedzie go mozna zawlec na sile? Jakby go ktos chciał pobic tez by stał jak cieć??
Najpierw musi mu podać do drinka tabletkę gwałtu potem może odbyć się gwałt oczywiście za pozwoleniem gubernatora.
Ale Octavio to jest naprawdę cielę. Poszedł do gubernatora, aby z nim porozmawiać, a i tak nie załatwił tego po co przyszedł. On prawie się nie odezwał. Jakby mu zależało to by się postarał...
No nie wiem. Jak dla mnie to troche wychodzi na zdesperowaną. Ja tam bym go jeszcze wydała szybciutko za te jędze. To by była dopiero zemsta!hehe . Nic wiecej by nie musiala robic. Zrobilaby z zycia Octavia horror!
Nie wydaje wam sie ze ten brat Doris to sie z deka zachowuje jakby byl zazdrosny o swoja siostre?