No mam nadzieję że RM zrobi z Blaina lidera jakim był w 2 sezonie, Tina średnio mi na liderkę podchodzi, ale podobno maja jakąś filipinkę zatrudnić więc może ona? Nie mogę się doczekać Kurta i jego nowego zajęcia ale obawiam się że istotnie będzie występował bardzo incydentalnie w 4 sezonie, obstawiam że Jassie będzie zabiegał o Rach w NYDA (bo po co mieli wprowadzać jego wątek znów w na końcu 3 sezonu). Fin mnie nigdy nie bawił i nawet dobrze nie śpiewa, szkoda mi Pucka pewnie dadzą mu na tyle postaci 2 epizody :( Cheryl Cole jest piękną kobietą i ma parę fajnych piosenek ale mam nadzieje że wystąpi w 4 jako guest stars a nie w stałej obsadzie. Ale ogólnie to strasznie dużo bohaterów RM stworzył i przez na niczym nie daje się bardziej skupić tylko skacze się z jednego wątku nie dokończonego na drugi.
To nie reżyser, ale Ryan Murphy, który przez cały czas trwania The Glee Project powtarza uczestnikom, że mogą być potwornie utalentowani, ale jeśli on w nich nie zobaczy tego czegoś, dzięki czemu będzie mógł napisac nową postać, to się nie dostaną. Podczas pierwszego sezonu mówił o tym, że chciał stworzyć chrześcijańskiego bohatera. Dla niego idealny był inny uczestnik, mianowicie Cameron, ale zrezygnował. Dlatego taką rolę dostał Samuel. Damian dostał rolę irlandczyka dlatego, że nie trzeba było w sumie pisać tej historii. Ona została napisana przez życie. Też jednak mam nadzieją, że teraz skoro będzie ich trochę więcej na ekranie to pokażą się jeszcze bardziej, z tej lepszej strony :)
tak myślałam, że będzie "Call me maybe" i, błagam, niech Blaine nie będzie tym, który zdradza, jej. to by było koszmarne. niech dadzą im coś ciekawego, ale efekt musi być happy endem, kurde. :D
a tutaj trochę innych spoilerów:
http ://www. serial owa. pl/29490 /comic-con-10 -spoilerow-z-panelu-glee-wideo/
Znowu motyw zdrady... Powoli robię się już znużona.. Wpierw Sebastian potem Chandler, jeżeli już chcą robić jakieś zdrady niech będzie ona "mocna" ! Jak na przykład jakiś kiss (taka rozłąka to dobry motyw na ukazanie tego :D) I gdzie niby Darren mówi, że chciałby ujrzeć zdradzającego Blaine'a? I oczywiście musi się to zakończyć happy end'em dla Klaine;P
"Zdrada" z Sebastianem czy Chandlerem to nawet zdrada nie była ...Niech bd tak że Blaine sie z kimś pocałuje czy coś ,a nie takie aa lubie jak sie do mnie zwraca bla bla bla .... Kocham Klaine i poryczałam sie w odcinku" Dance with Somebody" no ale to zdrada nie była niestety .
pierwszy odcinek będzie zatytułowany new rachel. lea powiedziała, że będzie w nim śpiewać piosenkę barbry streisand. poprosła także ryana o więcej piosenek celine dion
jeeej, czytam te wszystkie spoilery i się boje. Przecież glee bez nich wszystkich to nie glee. Jak ktoś powyżej napisał - przywiązałam się do bohaterów. Mogli to jakoś delikatniej wprowadzić, wymieszać starych z kilkoma nowymi osobami które zobaczymy w 4 sezonie.
Co do zmiany stylu Rachel - już się dość zmienił. Jeśli mielibyśmy porównać pierwszy i trzeci sezon: ubiera się trochę bardziej seksownie, więc może jednak coś w tym jest.
@Gleek99, dobrze że połowa serialu to piosenki! Dla mnie ich ilość jest idealna.
+ mi właściwie bardziej się podoba, że jest więcej wątków, nie skupia się na kilku osobach. Gdyby było jak w pierwszym sezonie czułabym niedosyt Santany na przykład. Tam była tylko tłumem, a jest świetną postacią.
nie umiem edytować, wiec jak ktoś to będzie czytał niech wykreśli całe 4 zdanie xD
SPOILER
Co nowego w "Glee"? Wiadomo już na pewno, że Chord Overstreet będzie w stałej obsadzie "Glee" na 4. sezon. Ogłoszono także, kim będą pierwsi nowi członkowie obsady. Na razie wiemy, że do ekipy "Glee" dołącza dwóch chłopaków – Dean Geyer ("Terra Nova") i Jacob Artist ("Blue Lagoon: The Awakening"). Geyer zagra Brody’ego Westona, który uczy się w NYADA i ma być nową miłością Rachel. Artist wcieli się w młodszego brata Pucka, Jake’a.
ee, jakoś mi nie pasuje ten Jacob na brata Pucka, zero podobieństwa, poza tym, on miał młodszą siostrę [i to o sporo lat], a nie brata. chyba, że to syn jego ojca, ale nie pamiętam, czy był wspomniany.
nowa dawka spoilerów:
htt p: //w ww .ser ialowa . pl/ 3 0478/glee-6- nowych-spoi lerow-na-temat-4-sezonu/
podoba mi się koniec Samcedes i pierwsza piosenka. :) ale obawiam się też, że to wielkie rozstanie dotyczy Klaine, a tego bym nie chciała najbardziej na świecie. :/
o, i wspólne spotkanie Glee już niedługo! :D
nie wiem jak wy, ale ja zaczynam śledzić Ryana na twitterze :D
pierwsza piosenka chóru w 4 sezonie to ''chasing pavements'' adele. uwielbiam ją, więc mam nadzieję, że jej nie popsują
zdjęcia z planu - Rachel i jej nowy, hm, kolega :) w NY :D
http ://www. serialowa. pl/31073/glee-nowe-zdjecia-promujace-4-sezon/
według mnie Lea wygląda przepięknie! ten chłopak też niczego sobie, na pewno bardziej atrakcyjny od Finna :D
Ostatnio natknąłem się na YT na 2 klipy z Glee nie przypominam sobie by w sezonie 1-3 było takie coś :
http: //www.youtube. com/watch?v=_fRRUTHAVSI&feature=related
(pousuwajcie odstępy)
http: //www.youtube .com/watch?v=g88MTgu5gA0
Mają one jakiś związek z 4 sezonem ? To jakaś reklama czy zwiastun?
zdjęcia z planu:
http:// after-all-thistime.tumblr. com/post/ 29327429677
jeżeli to prawda, to bardzo, ale to bardzo znielubię Ryana Murphy'ego...
fotki rzeczywiście wyglądają jakby działo się coś złego. do tej sceny będzie dołączona piosenka ''don't speak'' no doubt, którą zaśpiewają kurt, blaine, rachel i finn
kręcili to między 3 a 4 sezonem, to taka jakby reklama ich trasy koncertowej, nie ma związku z żadnym odcinkiem. :) bardzo fajnie tam wyglądają. :D
co do zdjęć z planu - cóż, rozstania Klaine należy się spodziewać... zwłaszcza, ze Kurt wybywa do NYC. ale wierzę w miłość do Klaine Ryana. :P
ryan powiedział, że wierzy w szczęśliwe zakończenie dla klaine. nie wyklucza nawet małżeństwa
póki co nic, na jego twitterze brak informacji, tak samo u Ryana i reszty ekipy, a oni zwykle piszą takie rzeczy. :D za to wiadomo, że Rachel będzie miała sceny z Whoopi :)
http: // www.serialowa. pl /31174/ 10-rzeczy- ktore-warto-wiedziec- dzis-rano-6/
"Glee" zaśpiewa "Call Me Maybe" w pierwszym odcinku 4 sezonu, jak myślicie kto zaśpiewa? darren coś chyba wspominał, że niech ale chyba będzie musiał?
właśnie miałam to napisać. :)
tak, Darren nie chciał tego śpiewać, ale na pewno super by mu wyszło. nie mam pojęcia, kto inny by to mógł śpiewać :D może Rachel i ten nowy? bo niedawno nagrywali wspólną piosenkę.
NO NIE, co tam robi Alex?! :/
ktoś wie, co to za piosenka, którą śpiewa Blaine?
już mi się podoba postać K. Hudson :) a tekst Britt bezbłędny!
o, to skoro on to śpiewa pewnie w I odcinku, to jest szansa, że ktoś inny dostanie 'Call me maybe' :D
dla mnie teoretycznie też, ale nie lubię tej piosenki i sam Darren się wypowiadał, że nie chciałby jej śpiewać, więc... wolę jak śpiewa coś, co lubię! :D
tak w temacie okrutnych plotek na temat zerwania Klaine...
Ryan zamieścił na twitterze link do tego oto filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=B-qMfPU3tHM
może to trochę niestosowne, ale - cóż, naprawdę zabawnie zrobione. and we still have brittana! :P
na glee wiki filmiki z kręcenia break-up scene klaine a w tle ich don't speak. czy to naprawdę koniec?
źle się to ogląda... wiem, że nie mogą być ciągle razem, bo w serialu potrzebują jakiejś zmiany, ale mam nadzieję, że i tak ostatecznie do siebie wrócą
http://www.youtube.com/watch?v=0eTBRGylGAQ
ja trzymam się myśli, że to tylko chwilowe zerwanie, nie wyobrazam sobie, żeby Ryan ich rozdzielił na zawsze. wydaje mi się, że gdzieś mówił, że to dla niego jeden z najważniejszych wątków i wie, jak ważne jest to, by pokazać, ze związek gejowski może być szczęśliwy, stały itp.
zmiana - okej, ale nie na zawsze. :<
ooo niee, najnowsze plotki:
5. W "Glee" jak na Titanicu. 4. odcinek 4. sezonu "Glee" będzie nosił tytuł "The Break-Up". Jak już pewnie wiecie, dojdzie w nim do rozstania jednej z serialowych par. Brad Falchuk mówi w TVLine, że Kurt podąży za Rachel do Nowego Jorku, w związku z czym jego związek z Blaine’em stanie się naprawdę trudny. Takie związki nie jest łatwo utrzymać, zwłaszcza kiedy jedno zostaje w szkole średniej, a drugie już ją opuściło. To zupełnie inny świat. "W ogóle w tym roku będziemy mniej skupiać się na związkach. Osobiście uważam, że wielu bohaterów jest bardziej interesujących poza związkami" – mówi Falchuk. Wcześniej Murphy napisał na Twitterze, że wszystkie najważniejsze pary – Santana/Brittany, Kurt/Blaine, Will/Emma, Rachel/Finn – będą mieć problemy. I będzie jak na Titanicu – nie wszyscy przetrwają.
co sądzicie? ja obstawiam, że Will/Emma przetrwają, jak już wezmą ślub. tak samo Kurt i Blaine, chociaż tutaj będzie najwięcej emocji i pewnie najdłużej będą nas trzymać w niepewności, ale Ryan tyle razy mówił, że wierzy w ich szczęśliwy koniec...
waham się co do Santany/Britt, bo, jak dla mnie, w ten związek angażuje się tylko Santana, Britt jakby była, bo była. czasami widać jej uczucie i inicjatywę, najczęściej to jednak Santana podtrzymuje to wszystko... ale nie chciałabym widzieć Santany w rozsypce, zwłaszcza po tej całej walce z samą sobą.
i baaardzo chciałabym, aby dla Rachel wszystko się dobrze skończyło. z Finnem czy nie - to mi już obojętne. :)
pamiętam, że na początku wakacji czytałam/ słyszałam w jakimś wywiadzie z Rayanem, że Will i Emma ostatecznie nie wezmą ślubu i nie będzie u nich wcale tak cukierkowo. zobaczymy, może mu się odmieniło jednak;p
też czytałam, że mają być u nich jakieś problemy, ale potem Ryan pisał o tym, że wszyscy spotkają się na ślubie Wemmy, więc już nie wiem, co o tym myśleć. w sumie Ryan często daje błędne wskazówki, jak np. w promo odcinka ze ślubem Rachel i Finna była scena z Quinn, której w efekcie w epizodzie nie było...
i kolejne...
Co słychać w ekipie "Glee"? Dzień bez newsa o "Glee" jest dniem straconym. E! Online informuje, że w 4. sezonie "Glee" powróci Whoopi Goldberg jako Carmen Tibideaux. Tym razem wystąpi w większej liczbie odcinków. Na pewno też powrócą Samuel Larsen i Alex Newell z "The Glee Project". Pojawi się również Blake Jenner, zwycięzca 2. edycji "The Glee Project". Ale na tym nie koniec: w TVLine czytamy, że Rachel w Nowym Jorku i Marley (Melissa Benoist) w szkole w Ohio wykonają razem balladę Billy’ego Joela, "New York State of Mind". Z kolei "Call Me Maybe" zaśpiewają Brittany, Tina i Blaine.
kuwa żeby trzeba było oglądać morde tego transa alexa chyba się porzygam :/ a czytałem kiedyś coś ze jessica sanchez z amerykanskiego idola miała wystąpić i co pewnie nie wystąpi :/ szkoda że damiana nie będzie tylko ten dziwoląg alex :/
No właśnie. Zawsze mnie to ciekawiło. No ale myślicie, że mogliby zrobić jeszcze 5 sezon? Ja myślę, że to raczej 4 bedzie ostatni.
czytałam ze aktorzy grający Sue i Willa mają podpisane kontrakty na 5/6 sezonów - juz dokładnie nie pamiętam ;)