No dla mnie Glee mogłoby trwać w nieskończoność. Chyba by mi się nigdy nie znudziło:)
Po pierwsze to uważaj w życiu czego sobie życzysz a po drugie to na pewno w wieku 60 lat chciałbyć oglądać 40-letnich eks-licealistów z niezwalczoną nadwagą (Mercedes), przeszłością striptizera (Sam), niespełnionej i jędzowatej prawniczce (Santana), homoseksualnym styliście gwiazd (Kurt) czy naukowcu, który po latach odkrył lek na raka (Artie)? Naprawdę tego chcesz?
Ja uważam, że co za dużo to niezdrowo, na 5 sezonie mogłoby się skończyć, jak dla mnie Glee straciło dużo ze swej świeżości i absurdu, który uwielbiałam w 1 sezonie, chociaż były i takie momenty w 2 i 3. Za to bardzo ucieszyłabym się z 10 sezonów autonomicznego serialu o Klaine ;).
Będą piosenki Oooops I did it again oraz everytime, to jeśli chodzi o odcinek drugi sezonu 4
Ciekawe kto do kogo będzie śpiewać "Oops.." :D W końcu "I made you believe we're more than just friends..../ I played with your heart, got lost in the game"... :)) Tak mi się wydaje, że może Rachel do Jesse'go?
Szkoda, że to Brittany dostała Everytime'a, a nie Rachel ;/ Czuję, że może zrąbać tą piosenkę ;/
Były spoilery od vulture i wiemy jeszcze, że Oops I Did It Again dostanie Rachel, a Gimme More znowu dla Brittany :)
Prawdę mówiąc, to ja bym każdą solówkę dał Rachel, ale jeśli chodzi o Everytime'a, to powinien go zaśpiewać każdy byle nie Brittany, bo ona raczej sobie nie poradzi z tą piosenką ;/
Właśnie wiem i sądzę, że to bardzo głupie posunięcie ze strony twórców. Moim zdaniem, Tina bardziej zasłużyła na tą solówkę ;]
Rachel będzie śpiewać Oops żeby udowodnić swojej nauczycielce tańca( Kate Hudson) że potrafi byc seksowna :)
uuu, też uważam, że Everytime należy się Santanie - to naprawdę dobra piosenka, a Britt jednak nie powala... Oops moze sobie śpiewać Rachel, jej to wszystko wyjdzie. :P i chciałabym zobaczyć, jak jej idzie z Kate. :DDD
'Gloria Estefan powróci do "Glee"? Oficjalnie nie wiadomo jeszcze, czy Gloria Estefan powróci do "Glee" jako mama Santany, nieoficjalnie Zap2It dowiedział się od samej zainteresowanej, że już rozmawia z Ryanem Murphym na temat powrotu i że chciałaby pojawiać się w serialu częściej. Gwiazda zdradziła także, że w planach na 3. sezon był duet jej z Rickym Martinem, ale te plany uległy zmianie po śmierci Whitney Houston. Może więc Estefan zaśpiewa wreszcie w 4. sezonie?'
Nie podoba mi się to, jakie piosenki wybierają do tego odcinka o Brit, mogli jakieś lepsze wziąć ;/
Ja tam się cieszę, że w końu będzie więcej głosu Britt. Rachel już naprawdę miała swój czas, a i tak pewnie w tym sezonie będzie znów jej przesty.
Moim zdaniem dobrze byłoby skupić się w nowym sezonie na wcześniej pomijanych postaciach, a odpuścić dawniejszym gwiazdkom.
Postać Kate Hudson na razie kompletnie mi się nie widzi. Wolałabym charakter w stylu Holly Holiday, a już najbardziej powrót samej Gwyneth Paltrow. :)
Ale zobaczymy jak będzie, może Kate pozytywnie zaskoczy.
A wiadomo co będzie z Quinn? Czy mi się wydaje czy nie ma jej na tym plakacie gdzie są wszyscy? - http:// sezon.s3.amazonaws.com/2012/08/gleeseason4ph000004.jpg
Mam nadzieję że będzie trochę o Quinn i Santanie bo je uwielbiam, natomiast mam dość Rachel ale z tego co widzę to znów fabuła będzie się kręciła wokół niej.
Ryan napisał na twitterze, że to, że na plakacie nie ma Quinn i Emmy nic nie znaczy, one nie odchodzą i mają duże i świetne plany wobec Quinn. także chill :D na plakacie nie ma też Damiana ani Samuela, a ponoć mają się też pojawić. ;)
fajny jest ten plakat - Kurt na skrzyżowaniu, Santana na walizkach... ciekawi mnie ta nowa dziewczyna obok Mercedes i ta cheerleaderka obok Kurta.
ja wierzę w Kate, lubię ją w takich rolach, więc trzymam kciuki, żeby się sprawdziła. ;) postać Holly mnie, szczerze mówiąc, trochę irytowała, chociaż Paltrow lubię.
Mam wielke nadzieje wobec Quinn, oby nam jej nie zabrakło. :)
Mnie plakat również się podoba. Santana pierwsza wpadła mi w oko. Dziewczyna obok Mercedes zdaje mi się nową, licealną Rachel, a cheerleaderka Quinn. :>
Z Kate nie miałam okazji oglądnąć wielu filmów, więc się nie wypowiadam. Wydaje mi się jednak, że grana przez nią postać nie przypadnie do gustu faną Rechel. :D
na plakacie starzy znajomi i nowe postacie. jest brat pucka, brody - nowy amant rachel, nowa cheerleaderka to nowa quinn, tak przynajmniej ją przedstawiają.
glee powraca, ale jak zwykle nie rozpieszcza nas. cztery pierwsze odcinki i mięsiąc przerwy, potem kolejne cztery, może pięć i znowu przerwa.
o quinn ma być dużo o podwójnym odcinku dotyczącym dziękczynienia. będzie dużo scen quinn-rachel i quinn- puck.
czwarty odcinek to break up. po zdjęciach i filmikach z planu wszyscy mówią, że to klaine rozstaną się, ale ja się zastanawiam, czy przypadkiem twórcy nie drażnią się z nami. klaine to ulubiona i najbardziej rozpoznawalna para serialu. sugerowanie ich rozstania przyczynia się do zwiększenia zainteresowania nową serią, a o to przecież chodzi. poza tym do tej pory nie często pojawiały się filmiki z planu, które w tak znaczący sposób zdradzałyby fabułę. może to tylko celowy zabieg marketingowy.
serialowa .pl/31927/glee-mnostwo-zdjec-promujacych-4-sezon/
Quinn i Puck to dla mnie spełnienie marzeń ;)
być może jest to zabieg marketingowy, według mnie po ekipie Glee można się wielu rzeczy spodziewać ;)
No nie. Czy jest chodź jedna informacja o nowym sezonie w którym nie ma czegoś o Rachel?! Mam nadziję, że w "The New Rachel" zobaczymy coś, poza jej twarzą i usłyszymy coś poza jej głosem. Postać, jak postać. Fajnie zagrała i świetnie zaśpiewała, ale ten serial jest nie tylko o niej. To Glee - chór szkolny, więc może poświęcić troche czasu właśnie niemu i jego, jak do tej pory, olewanym członkom.
Poza tym Santana na plakatach prezentuje się wspaniale. <3 A nowe twarze bardzo mnie ciekawią.
Santana bez stroju cheerleaderki wygląda jak kobieta sukcesu :D
mnie troszkę irytuje twarz tej nowe cheerleaderki, ale podejrzewam, że o to im chodziło. :)
mi się wydaje, że oprócz Rachel skupią się baardzo na Kurcie [czyli tym samym też na jego love story] i Santanie, co mnie cieszy. :D
Też zwróicłam na nią uwagę, ale wcale nie w pozytywnym sensie. :D Przeraziła mnie. Wiem, ze aktorzy dalece odchodzą wiekiem od granych przez siebie postaci licealistów, ale twarz tej cheerleaderki...
wygląda jakby miała przynajmniej 40stkę. Na plakatach promujących przedstawiała się całkiem inaczej.
Bardzo ciekawa jestem co zgotują z Santaną. W przeciwieństwie do Rachel, czy Kurta nie było jasno powiedziane co planuje po liceum. Pamiętam odcinek w którym zapowiedziała, że sława to jej przeznaczenie. Zobaczymy w jakim kierunku to pójdzie, bo za postać Santany mocno trzymam kciuki. :)
w premierowym odcinku usłyszymy utwór " Never say never" zespołu The Fray. Wykona go przyrodni brat Puck'a na przesłuchaniu do ND. Mnie to ogromnie cieszy bo jestem ogromnym fanem The Fray. Jeszcze tylko jakiś utwór Linkin Park i będzie cudnie. A wy co myślicie o tym utworze???
bardzo lubię tę piosenkę i mam nadzieję, że ten chłopak ma fajny, pasujący głos ;)
na Linkin Park bym nie liczyła, bo pewnie się nie zgodzą na wykorzystanie utworów, jak np. Gunsi...
mam nadzieję, że Santana zdobędzie sławę w jakiś fajny sposób, że mają na nią pomysł. :)
przeraża mnie ta nowa cheerleaderka. nie tylko na fotce, ale także w nowym filmiku promującym nie wzbudza sympatii
Dziękuję bardzo. :)
Rachel i Cassandra to zupełnie nowy klimat Glee. Marley i Jake zapowiadają się naprawdę bardzo sympatycznie i obiecująco. Całkiem ładniutki Brody może być poważnym konurentem dla Finn'a.
W tym sezonie przybędą najprawdopodobniej najbardziej udane nowe postacie.
Tylko ta Kitty. Miałam nadziję na jakąś słodką podstawkę za Quinn, a ta całkowice mi nie pasuje i już po samych promocjach jej nie trawię.
Właśnie, wolałabym żeby w tym sezonie bardzie skupili się na liceum niż na "początkach" kariery Rachel.
serialowa. pl/32042/glee-kolejne-promo-z-ta-okropna-kate-hudson/
szkoda, że ciągle dają jedną scenę w promo...
Songi z odcinka o Britney 4x02
- I wanna Go
- Gimme more
- Everytime
- Born to make u happy/ sometimes
- Piece of me
- Ooos I did it again
- U drive me crazy
- From the bottom of my broken heart.
ten brat Pucka już mi się podoba ;)
uhuhu, połączą Born to make u happy z Sometimes? to ciekawa jestem efektu końcowego, to dwie tak inne piosenki ;)
To jest najprawdopodobniej fake ;] Choć przyznam, że taki wybór piosenek bardzo by mnie zadowolił :) Jedynie brakowałoby Overprotected i If U Seek Amy :)
Nowości : W tym roku Brit dalej będzie kandydować na przewodniczącą a tym razem jej konkurentem będzie Blaine .
Podobno tez ma wykonać w którymś odcinku piosenkę Taylor Swift - Mine .
Ma być również odcinek w którym wszyscy przebierają się za superbohaterów : Finn- Batmana,Kurt-Green Lanterna a Brit - Batgirl :)
Damian na pewno pojawi się w odcinku poświęconym Świecie Dziękczynienia .