PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

the glee project 2

ocenił(a) serial na 9

Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)

ocenił(a) serial na 9
alioth89

dla wszystkich leniuszków:) http://movreel.com/kuz6f6xlfs3x

wildkeed

łaa, właśnie zaczynałam szukać, dziękować! idę po herbatkę i zasiadam do oglądania :D

yootsuu

jaaa, baaaardzo fajny odcinek! :D

szkoda, że na wynikach zabrakło Lei i Chrisa.
jak w tym teledysku dziewczyny tańczyły bez butów to wyglądały jak skaczące hobbity :D ale polubiłam tę piosenkę, już mi się bardziej podoba. :)

w ogóle, uważam, że Aylin wybrała sobie za mocną piosenkę, według mnie nie podołała zbytnio... za to Blake zaśpiewał jedną z moich ulubionych, naprawdę dobry występ. :D uroczy był jego wierszyk i Charlie, broniący Aylin. :P

jestem zadowolona z odcinka, werdyktu, cała atmosfera Glee jest niesamowita. będę tęsknić. :D

yootsuu

Obejrzane!
Uważam, że w video najlepiej wypadł Blake. On gra dokładnie to co powinien i robi to świetnie. Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam Zacha Woodlee - choreografa. To coś co robi ze swoimi rękami jak się śmieje - i ogólnie uroczy człowiek. Lubię też jego asystentkę Bridget. Takze gdyby nie TGP nie odkrylabym Iana Brennana, który wygląda niesamowicie i jakby nie było to on wpadł na pomysł Glee. Jestem bardzo zadowolona z wyniku :D Blake dobrze zaśpiewał, a ten wiersz? Wzruszające, naprawdę pokazał kim jest i udowodnił Ryanowi dokładnie to co chciał. Odważył się i mu się to opłaciło. Charlie też się dobrze zachował.

Sancerree

z Zachiem pracuje Brooke :D tacy wariaci z nich, podziwiam za umiejętność opanowania grupy zarówno z TGP, jak i z serialu, bo jest ich więcej, a np. na zawodach naprawdę dużo tańczą. mnie zawsze ujmuje jego śmiech, to, że mówi o każdym bardzo dobre słowa, jednocześnie będąc szczerym. ;)
Charlie strasznie emocjonalnie podszedł do tego, tak wyskoczył ze łzami w oczach... no słodkie to było, ale raczej nie wiele dają takie wyskoki. :P aczkolwiek urocze, urocze.

Blake potrafi wszystko - gra świetnie każdą postać, jaką mu wymyślają, potrafi tańczyć, o śpiewie nie mówiąc. w dodatku jest atrakcyjny z wyglądu, co w telewizji jest baaardzo pomocne. idealna osoba do serialu. :)

yootsuu

Brooke, właśnie coś mi nie grało z tą Bridget. Dzięki za sprostowanie :)

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Blake !!!!!!!!!!!!! :D
Jestem w pełni zadowolona :D chłopak na to zasługiwał :D świetnie wypadł :D gra aktorska niesamowita - jak zawsze :) tylko mam nadzieje , że nie zrobią z niego homoseksualisty :D ! ciekawe w jakim odcinku się pojawi ^^

Hm wyskok Charliego był bardzo szczery , spodobało mi się to . Jednak jak tu ktoś napisał niewiele dają takie wyskoki .

Ali - znowu ją wszyscy wychwalali -.- a ona znowu zaśpiewała koszmarnie ! grr nienawidzę jej głosu. Cieszę się , że nie wygrała .

Aylin - świetny występ . Dała dziewczyna radę . :)

ocenił(a) serial na 10
Sancerree

Zgadzam się Blake wypadł genialnie :)
Zach jest uroczy :) a kiedy się śmieje to po prostu jak taki dzieciaczek :D
jednak potrafił też pokazać pazurki kiedy uczestnicy go nie słuchali ha :)
Wiersz - inna strona Blake'a :) wszyscy chcieli zobaczyć go z innej strony - no i dał im to czego oczekiwali . Zupełnie się po nim tego nie spodziewałam powiem szczerze :) ale cóż , zadziwia mnie on od samego początku :) i aby w glee również miał szanse pokazać swój talent :) trzymam za niego kciuki :D i za Damiana , żeby było go więcej (choć nie wiem czy ma przedłużony kontrakt do 4 sezonu ? :O )

Natalie_x3

ktoś niedawno tutaj pisał, że Damiana nie będzie. będzie Samuel i ALEX, co mnie wczoraj doprowadziło do furii :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

ALEX ?
Nieeeee !! Why ? :(
A Damiana czemu nie będzie :O ?

Natalie_x3

nie mam pojęcia, czemu... ale ponoć to potwierdzone. :/

Alex to jakaś porażka, a po promo sezonu 4 widać, że przychodzi jako uczeń szkoły, czyli zagości na dłużej. to jakaś tragedia. :/

yootsuu

O nie, nie podoba mi się ten pomysł. Alex był fajną postacią ale epizodyczną, jeśli miałby zostać na dłużej to moim zdanie trochę zbyt chaotycznie się pojawił..

Za to nie miałabym nic przeciwko Lindsay, ją można jeszcze jakoś "gładko" wpleść. Co do postaci Blake'a to tez mam duże oczekiwania, mam nadzieje, że scenarzyści nie pójdą na łatwiznę i jego postać będzie porządnie wykreowana.

ocenił(a) serial na 10
Sancerree

Mi również nie podoba się ten pomysł ! :/
Alex jest strasznie denerwujący . Nie lubię również jak tak bardzo okazuje swoją orientację - jest to dla mnie zbyt przesadne i wymuskane - tak jakby grał homoseksualistę a nie nim był na serio :/

Do Lindsey w sumie bym nic nie miała :D
Czekamy na epizod z Blakiem :D !

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Możesz podać link do promo 4 sezonu :D ?

Natalie_x3

proszę Cię bardzo:
http://www.youtube.com/watch?v=QFErD6ruCH8&feature=player_embedded

widzimy tam Kurta w szkole, wredną Hudson, slushee cudownego Blaine'a, głupiego Alexa i dziecko Sue :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Wielkie dzięki :)
Dziecko Sue :D mega :D
tylko ten Alex wszystko psuje grr :/

ocenił(a) serial na 7
wildkeed

co to jest ten Glee project 2?

poziomka4

Program w którym ludzie konkurują o role w Glee.... Z tego co czytam to ludzia bardzo podobał sie ostatni odc. więc nie byłam sama.... :) mi bardzo podobał sie wiersz Blake'a zarówno poważny, szczery ale równocześnie zdystansowany i z humorem.... Chłopak wyglada na wszechstronnie utalentowanego.... :) co do Ali to ona miała piosenkę z musicalu co troszeczkę ułatwiło jej zadanie... Przynajmniej jej piosenka nie była kojarzona tylko z jednym wykonawca.... Aylin dziewczyna z pewnością ma dobry głos i w miarę fajna osobowość ale moja faworytką nigdy nie była.... Tak więc jak dla mnie z całej trójki wygrała najlepsza osoba chociaż bałam sie przez chwile ze wybiorą Ali..... Uważacie ze to było fair ze tym razem wygrała tylko i wyłącznie jedna osoba?

sisi421

"Ludziom" sorry....

sisi421

moim zdaniem tak. trochę szkoda, że ani Aylin, ani Ali nie dostały nawet odcinka, ale prawda jest taka, że tylko tak jest sprawiedliwie. myślę, że Ryan nauczył się na błędach z tamtego sezonu - nie dość, że było dwóch wygranych, którym nie dał rady napisać tak samo dobrych wątków, to jeszcze Alex i Lindsay niby dostali to samo, a ich rola jest nieporównywalna. :/ jest dobrze, jak jest. :)

yootsuu

Ja rownież tak uważam... Co do Lindsay ja oglądałam cały pierwszy sezon tgp i nie mogę do końca zrozumieć dlaczego ludzie jej nie lubili.... Moim zdaniem ona była najbardziej szczera postacią w tych krótkich wywiadach.... Wiedziała kiedy zrobila coś złego jak np pocałunek z Cameronem ale ona rownież cały czas podkreślała ze robi to co robi bo to jest program w którym wygrywa najlepszy i ona sie nie podda... Poza tym dziewczyna miała ogromny talent ale jak widać w najnowszym sezonie Glee zobaczymy uczestników z pierwszego sezonu the Glee project typu Samuel i Alex ktore jak dla mnie były bez wyrazu ( Samuel) bądź fałszywe ( Alex)... Naprawde nie rozumiem dlaczego Damian i Lindsay otrzymali takie słabe role....

sisi421

ja za Lindsay też nie przepadałam, irytowała mnie często, ale masz rację - była szczera, czasami do bólu. i baaardzo zdeterminowana, co akurat było potrzebne. a talent ogromny! i tylko przez ten talent ją polubiłam i chciałam jej więcej w Glee.
Samuela lubię, ale fakt - pomijając wygląd [dredy, tatuaże] nie wyróżnia się z tłumu. lubię jego głos, podoba mi się, jak śpiewa, ale nie jest tak widoczny i rzucający się w oczy jak by się oczekiwało od laureata. Damian nadrabia urokiem, humorem, pogodą ducha. :)
Alex... brak słów. nie mam nic do jego orientacji, czy coś, bo to jego prywatna sprawa, ale chłopak ma tylko jeden pomysł na siebie, który jest nieciekawy. i Ryan nic innego nie wymyśli. fałszywy, narcystyczny, zadufany. w dodatku nie podoba mi się jego śpiew.

yootsuu

Popieram w 100% to co napisałas o Alexie... Szkoda ze Damian i Lindsay nie bedą wiecej w Glee.... Zastanawiam sie co mogło być powodem.... Ktoś wcześniej dodał link do filmiku z Hanna Damianem i Cameronem i muszę przyznać ze bardzo podoba mi sie to ze oni wciąż zdają sie być bardzo blisko.... Chciałabym żeby oni razem kiedyś wystąpili w Glee.... :)

ocenił(a) serial na 10
sisi421

damian ma wrócić do glee w drugiej części sezonu czwartego

raven46

Jeżeli to prawda to super! Uważam ze on jest świetny tylko mam nadzieje ze wymyślą dla niego coś lepszego niż to co miał do tej pory....

sisi421

też mam nadzieję. ciekawe, jak wytłumaczą jego nieobecność. powrót do Irlandii? a potem znowu do USA?

Cameron w Glee to już pełnia szczęścia :D

yootsuu

Ostatnio widziałam zdjęcia z 4 sezonu z Alexem.... Nie rozumiem dlaczego Rayan musiał wybrać tych najgorszych żeby z nimi przedłużyć umowę.... Szlak mnie trafia za każdym razem jak o tym myśle..... A tak poza tym to myślicie ze będzie trzeci sezon the Glee project?

sisi421

bo Ryan widzi w nich POTENCJAŁ, czytaj: gotową historię. -_-
myślę, że jeżeli będzie piąty sezon, to i TGP będzie kolejny :)