PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

the glee project 2

ocenił(a) serial na 9

Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)

yootsuu

znalazłam tylko takie coś, ale na razie jest offline, nie wiem czy w ogóle zadziała :( a o której naszego czasu to się zaczyna?
www .ilive.to /view/38333/Gleeklatino

ocenił(a) serial na 7
alioth89

Z tego co znalazłam zaczyna się o 22, tylko nie wiem czy czasu z wschodniego, czy zachodniego wybrzeża więc za wiele mi to nie dało ;|

ocenił(a) serial na 7
haushi

Nie o 22, tylko o 23. Aha i znalazłam gdzieś indziej, że zaczyna się o 21:D Czyli 21 to czas zachodnim wybrzeżu, a 23 na wschodnim. Czyli u nas powinno być... eee... o 6 rano? Kurcze, sama nie wiem, pogubilam się w tych obliczeniach :D

haushi

Nienawidzę tego przeliczania :P tak samo się motałam przy finale letnim PLL i chyba w końcu wstałam godzinę za wcześnie i tak. Ale 6 rano to przyzwoita godzinka!

alioth89

nie no, o 6? a nie wcześniej? PLL leci zawsze na polski czas o 2, tak samo finał Glee leciał o 2.oo albo 2.3o, czyli u nich jakoś maksymalnie o 21, bo przecież to program jak u nas mam talent czy x factor, więc musi w porze dla dzieci lecieć. :D chociaż... to Ameryka. kto ich tam wie :D

yootsuu

Chyba jednak 4:00. Finał jest o 10/9c, czyli o 22:00 według czasu wschodniego, teraz tam jest 16:09 - 6 godzin do tyłu, więc u nas zacznie się o 4:00

ocenił(a) serial na 7
wildkeed

Całkiem możliwe, nie jestem dobra w liczeniu :D

wildkeed

Świeżo po finale.... Muszę powiedzieć ze jestem zadowolona z wyniku.... Uważam ze wybrali najlepiej jak tylko mogli patrząc na cały program oraz na ostatni występ... Tym razem wygrała tylko jedna osoba i nikt inny nie dostał dosłownie nic.... Miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 8
sisi421

oglądałas live stream czy jakimś cudem jest już odc?

ocenił(a) serial na 9
justynaa95

po solidnych poszukiwaniach sama ci odpowiem, że nie ma odcinka jeszcze:x

wildkeed

ale mnie kuuuusi żeby zajrzeć na wiki!!! bo oczywiście zaspałam na tą 4:00 i nie oglądałam live :(

ocenił(a) serial na 9
alioth89

nie zaglądaj na wiki! nie psuj sobie zabawy spojlerami!:) dasz radę, wierzę w ciebie:P

wildkeed

a Ty zajrzałaś? :> :D

ocenił(a) serial na 9
alioth89

nie:) mam nadzieję, że nikt tego nie zepsuje i nie napisze tutaj albo gdzieś, gdzie się nie spodziewam:x

wildkeed

a nie mowilem? wszystko o czym pisalem sie sprawdzilo, wszystkie spoilery :D

SPOILER ALERT!!!

tak jak pisalem wczesniej wygral blake i nie jestem zaskoczony :P juz w polowie tgp pisali ze na 100%zwyciezca bedzie chlopak ;]

MichaelVonChrzanowsky

Wiesz co, nawet nie wiem jak skomentować to co właśnie zrobiłeś.

ocenił(a) serial na 9
alioth89

........

alioth89

Czemu niby? Jak Ci zaspoilerowałem to sorry, no ale to jest temat do dyskusji o tym serialu więc nie potrzebnie wchodzisz i czytasz nasze posty skoro nie oglądałeś odcinka.

MichaelVonChrzanowsky

tzn ja sma nie oglądałem :p ale niestety nigdy nie wytrzymuje i wole sobie zdradzić, na yt sa kawałki odcinka, te najważniejsze.

ocenił(a) serial na 9
MichaelVonChrzanowsky

to sobie zdradzaj, nie innym, jeśli możesz. Chociaż teraz już nie ma się o co kłócić, bo więcej odcinków do zepsucia nie będzie, więc...

MichaelVonChrzanowsky

możesz podać mi link albo powiedzieć co wpisać, ze to znaleźć?

MichaelVonChrzanowsky

A jak miałam oglądać w nocy? Odcinek nie jest jeszcze ogólnie dostępny, szacunek do innych sugerowałby abyś wstrzymał się do popołudnia z pisaniem tego. Sisi jakoś nie miała z tym problemu. I napisanie "spoiler alert" nie ma znaczenia bo treść posta i tak pojawia się w mailu i imię rzuca zwycięzcy się w oczy.

ocenił(a) serial na 9
MichaelVonChrzanowsky

po prostu lepiej będzie, jeśli jakoś porządniej zaznaczysz, że to spojler, albo chociaż z grzeczności i uprzejmości zaczekasz, aż wszyscy obejrzą. Jakoś nikt inny nie ma z tym problemu.

ocenił(a) serial na 9
MichaelVonChrzanowsky

To swoje "SPOJLER ALERT" to możesz sobie darować, bo nic nie daje. Tydzień temu lub dwa tak samo mi wszystko zepsułeś. Dzięki wielkie:/

wildkeed

ech... ja już sprawdziłam w internecie i czekam na odcinek :)

yootsuu

eee jak tak to sorry ale, nie pomyślałem o tym że wam się ma mailu to pojawia, tydzień temu co wam niby zepsułem :C? pisałem też że te spoilery mogą być nie prawdziwe...

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

pewnie gdzieś do jutra poczekamy:x

wildkeed

to finałowy odcinek, pewnie zaraz na necie będzie w jakiejś nijakiej jakości, myślę że szybko się pojawi.

wildkeed

pewnie tak :/ ale jest na co czekać! :D

yootsuu

Jesli ktoś lubił Camerona i lubi Blake'a to polecam video http://www.youtube.com/watch?v=eq21CqvKFao

Nie ma tu żadnych spoilerów odnośnie zwycięzcy ani nic z tych rzeczy, ale lepiej nie czytać komentarzy pod video, ponieważ można z nich troszeczkę wywnioskować.

Pachne_Sloncem

haha, jakie świetne! uwielbiam Camerona, ale jego specyficzne ruchy podczas śpiewania już dawno zasługiwały na parodię, a Blake jest po prostu niesamowity. :D

wildkeed

Znalazłam na razie 2 fragmenty finałowego, najpierw sama trójka, później jak pojawiają się wszyscy uczestnicy :)
http://www.youtube.com/watch?v=GhD1r4ecApc&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=OrSG0YXO69Y

alioth89

OGŁOSZENIE ZWYCIĘZCY (skoro już nam zepsuto niespodziankę to równie dobrze mogę to zobaczyć ;p)
Jak nie chcecie wiedzieć to nie wchodźcie :)
http://www.youtube.com/watch?v=lGKB04zOpXM

alioth89

Występ finałowy Ali http://www.youtube.com/watch?v=h38MtuIdR94

alioth89

Homework assignment finałowej trójki + pozostali uczestnicy :)
http://www.youtube.com/watch?v=eFm7771KKag

alioth89

Dłuższa wersja ogłaszania wyników (ostatnie 3min41sek odcinka)
http://www.youtube.com/watch?v=89mrJZtzixg

ocenił(a) serial na 7
alioth89

Też sobie sama zepsułam zabawę, bo weszłam na twittera i przeczytałam to co pisali uczestnicy. Ehh ;/

haushi

oo, zaraz obejrzę filmiki :) mi się podoba to, jakie piosenki w b3 śpiewali Aylin i Blake, bardzo fajne dostali :)

yootsuu

ojaaaa, uwielbiam to, że na końcowe występy przychodzą wszyscy goście, uczestnicy itp., świetnie się obserwuje ich reakcje. :D zwłaszcza, gdy takie osoby jak Amber, Dianna czy Darren okazują swoją sympatię i radość z bycia tam, widać, że naprawdę ich cieszą występy innych :)

SPOILEEEERy malutkie :)
bardzo lubię 'You can't stop the beat', fajnie im wyszło.
o dziwo, podobał mi się występ Ali. :D
Michael i Lily bardzo słodko się stresowali podczas ogłaszania wyników, widać, za kogo trzymali kciuki. :) tak samo Charlie - siedział w napięciu cały czas, haha, biedni. :D

yootsuu

No nie wierzę, że wciąż nie ma odcinka w necie!!!!

alioth89

ja też :/ pewnie jutro będzie z rana..

yootsuu

Też nie mogę się doszukać tego odcinka. Pytanie - na czym oglądacie?

Sancerree

ja zawsze pobieram z torrentów na dysk, kiedyś odcinki były na hulu.com...

yootsuu

Ja raczej preferuje oglądanie online..

No a teraz logicznie nasuwa się pytanie - czy będzie 3 sezon? :)

Sancerree

ja szczerze wątpię, wydaje mi się, że Glee zakończy się na 4-5 sezonie...

yootsuu

Jestem pewna, że czytałam, że Matthew Morrison podpisał kontrakt na 6 sezonów.

spacemonkey2002

to pozostaje mieć nadzieję, że utrzymają poziom i nie zniszczą serialu przez tyle sezonów :P

alioth89

Ryan mnie bardzo pozytywnie zdziwił. Byłam pewna, że pójdzie w inną stronę, SPOILER w końcu cały czas mówił, że jeszcze nigdy nie było w Glee wątku muzułmańskiego, czy też różnicy religii.

Sancerree

niby był odcinek religijny w I sezonie, ale jedyna różnica polegała na tym, że Mercedes była bardzo wierząca, a Kurt w ogóle i poszedł z nią do kościoła pomodlić się za zdrowie ojca. i w tym sezonie był lekko muśnięty ten wątek podczas I epizodu z Samuelem - gdy on był taaaak bardzo wierzący, że trudno mu było zaakceptować związek Santany i Britt i pod koniec odcinka się przekonał i zaśpiewali im piosenkę. :P ale poważnie nigdy nie poruszyli tego tematu :)

wildkeed

odcinek finałowy już jest do ściągnięcia, i na torrentach i na filestube :)