PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406497
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Woooow. Z tym spaleniem corki to nawet scene gwaltu przebili.

kiTTz

Jeszcze jedna istotna scena odcinka - zarażony szarą łuszczycą Jorah chwyta dłoń Danki, a ta po chwili trzyma za rękę Missandei.

ocenił(a) serial na 9
pryemeck

No i? Przeciez to nie tak, ze moze odrazu wszystkich pozarazac. Musialyby dotknac zakazonego miejsca. Shireen nikogo nie zarazila a ciagle kogos dotykala i przytulala.

LeiaSkywalker

Było wyraźnie powiedziane że ją wyleczyli, tylko tak wygląda.
Można ją po policzku bezpiecznie pomiźiać.

ocenił(a) serial na 9
Tocibida

W kazdym razie- zdrowe miejsce nie zaraża.

ocenił(a) serial na 7
Tocibida

Gdzie podali że ją wyleczyli?

ocenił(a) serial na 9
pryemeck

Przecież podał jej drugą rękę.

ocenił(a) serial na 8
kiTTz

ogólnie odcinek bardzo dobry,

szczerze myślałem, ze Mormont zginie na tej arenie a królowa Daen będzie załamana ze to przez nią zginą ale tym samym zobaczyli by tą chorobę na jego ręcę wiec pewnie powiedzieli by ze i tak by umarł. - (zabije go ta choroba pewnie i tak co?) :)

podobały mi się formacje ochrony królowej na arenie, w poprzednich odcinkach też kilka fajnych scen formacji broniących jej było.

dziwna akcja z tym smokiem, dziwnie się czułem oglądając jak ten smok walczył z jednej strony niby umierał już myślałem, że za sekunde padnie ale nagle nakrzyczał na nią xd poten znowu troche dziwnie i aż w końcu najdziwniejsze zachowała się samolubnie i odleciała hehehe.... takie ni z gruchy ni z pietruchy ale ok odcinek gitara :)