PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 20002
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(

Darth_Dread

To fakt. Wiara katolicka ma wiele wspólnego z bogami egipskimi, czy
rzymskimi. Kiedyś oglądałam taki program, w którym było powiedziane, że
Jezus dziwnym trafem urodził się tego samego dnia, co jakiś tam faraon.

Zresztą poczytajcie sobie, co ma na ten temat do powiedzenia Llogari Pujol.

A ja i tak wierzę.

kamaah

Ty zasięgnij wiedzy i dowiedz się czyj grób był tam, gdzie jest teraz Św. Piotra.

squeeze2

Nie mogę znaleźć. Nie jestem taka dobra w przeszukiwaniu internetu...

kamaah

W tej chwili nie pamiętam jak się ten człowiek nazywał. W każdym razie w pogańskich religiach, był kimś na wzór Św. Piotra w Chrześcijaństwie, to skłania do myślenia...

squeeze2

Ja osobiście nie mam nic do katolików, ani w ogóle chrześcijan. Nie zgadzam się z ich poglądami, ale nie będę przez to obrzucał ich mięsem. Tylko nie lubię takich fanatyków jak Phoebe i Ojciec Dyrektor.

Darth_Dread

Ja też, ale debile pokroju Phoebe aż się proszą, aby im dojebać.

squeeze2

A debile pokroju squeeze2 również się proszą aby im wlać(nie będę używać wulgaryzmów). Nie będę rozmawiać z niewierzącymi debilami, którzy raz piszą, że są katolikami, a potem że nie.

Phoebe123

Nie wpadło ci do łba, że mogłem gruntownie zmienić poglądy?

squeeze2

omG , naprawde już nie macie innych powodów do kłótni??-.-

Do Darth Dread :
'' Religia (rówież, a nawet głównie, katolicka) jest wymyślonym przez ludzi narzędziem do sterowania zaślepionymi ludźmi. A Maryja, Jezus, i i Bóg, są zmyśleni...''

Myślę , że mówisz o tym zbyt pewnie , mimo , że nie masz pewności , czy Bóg istnieje , czy nie istnieje .Ja jestem katoliczką i nie zgadzam się z Twoim zdaniem.Uważam,iż zbyt pochopnie wyraziłeś swoje przekonanie , bo wogóle nie masz na ten temat pojęcia.Nie powinniśmy poruszać teraz takich tematów , bo nikt nie wie jak to kiedyś będzie i nie ma co się o takie rzeczy kłócić , każdy ma na ten temat swoją opinię i tyle!!

TrusKaWeEeCzka

Nigdy nikt nie dowiedzie, że bóg istnieje. I mam tak nie pisać, bo a nuż istnieje. Jakie są dowody? Mogę sobie wymyślić kosmitę Ziutka, który strzela promieniami z oczu i utrzymywać, że istnieje. Będę miał takie same dowody jak na istnienie boga - żadne. I za 10000 lat ktoś znajdzie moje zapiski o Ziutku i opowie to wszystkim i oni zaczną w to wierzyć. Widzisz w tym sens?

Darth_Dread

Słyszałeś/słyszałaś(nie mam pojęcia, jakiej płci jest twoja osoba) kiedyś o tym jak Matka Boska objawiła się?

Phoebe123

Tak, trzem naćpanym pasterzom...

squeeze2

Wiecie co... najpierw kłóciliście się o H2O , później o to kto jest lepszą aktorką - jakaś gwiazdka jetixa czy .... jakaś tam inna z titanica... ale teraz co? będziecie się kłócić o wiarę? genialne... :/

ocenił(a) serial na 7
Darkista

hah idix horryh idix
Sorry nawjam po angielsku bo jam bo byem w angli pźez 10 years

filmowy_laufer

taa fantazja... hehe

...za krótkie

ocenił(a) serial na 7
Darkista

Ja naprwse byem w anglii and muslich że ja nie byem

filmowy_laufer

O fuck..xD
Myślałam, że ten temat już umarł, ale jednak nie!

To, że "byeś' w Anglii, to nie znaczy, że musisz się tym chwalić wszystkim naokoło.

Fuck it up your arse xD

Też sobię mogę powiedzieć na forum, że mieszkałam w Anglii, nawet przez 15 lat. Nikt mnie tu nie zna? Kto będzie wiedział, czy nie kłamię?

za długi.

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

Tak na serio
To Jetixa naprawdę nie ma
Jeśli już to jest Zrąbane DisneyXD
Na którym nie ma nawet Power Rangers S.P.D
Co mnie w 100% Wnerwia

BellaIsabelHartley25

Power Rangers skończyło się na pierwszej części.

BellaIsabelHartley25

Mnie tez wnerwia DisneyXD
Nie ma połowy swietnych serialów.
Te lekramy DisneyXD sa takie denne.
Jetix był lepszy przynajmniej h2o leciało!!!

Pozdrawiam fanów h2o:)

Misia81

"Lekramy"... i wszystko wiadomo.

squeeze2

ja pierdole..

za krótki
za krótki

ocenił(a) serial na 10
BellaIsabelHartley25

Wiecie co myślę ...
że to H2o to wszystkim kanałom się znudziło
Na Disney Channel nie puszczą
na XD tym bardziej
Cholera ... Co za telewizja

BellaIsabelHartley25

Taki popularny temat to kiedyś był...
A tak poza tym, to nie stacjom, tylko raczej widzom... Przez 2 lata(o ile się nie mylę) puszczali w koło Wojtek 2 serie. Kto to chciał oglądać? Ja obejrzałam każdy odcinek po 1-2, góra 3 razy i wystarczy...