podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(
To fakt. Wiara katolicka ma wiele wspólnego z bogami egipskimi, czy
rzymskimi. Kiedyś oglądałam taki program, w którym było powiedziane, że
Jezus dziwnym trafem urodził się tego samego dnia, co jakiś tam faraon.
Zresztą poczytajcie sobie, co ma na ten temat do powiedzenia Llogari Pujol.
A ja i tak wierzę.
W tej chwili nie pamiętam jak się ten człowiek nazywał. W każdym razie w pogańskich religiach, był kimś na wzór Św. Piotra w Chrześcijaństwie, to skłania do myślenia...
Ja osobiście nie mam nic do katolików, ani w ogóle chrześcijan. Nie zgadzam się z ich poglądami, ale nie będę przez to obrzucał ich mięsem. Tylko nie lubię takich fanatyków jak Phoebe i Ojciec Dyrektor.
A debile pokroju squeeze2 również się proszą aby im wlać(nie będę używać wulgaryzmów). Nie będę rozmawiać z niewierzącymi debilami, którzy raz piszą, że są katolikami, a potem że nie.
omG , naprawde już nie macie innych powodów do kłótni??-.-
Do Darth Dread :
'' Religia (rówież, a nawet głównie, katolicka) jest wymyślonym przez ludzi narzędziem do sterowania zaślepionymi ludźmi. A Maryja, Jezus, i i Bóg, są zmyśleni...''
Myślę , że mówisz o tym zbyt pewnie , mimo , że nie masz pewności , czy Bóg istnieje , czy nie istnieje .Ja jestem katoliczką i nie zgadzam się z Twoim zdaniem.Uważam,iż zbyt pochopnie wyraziłeś swoje przekonanie , bo wogóle nie masz na ten temat pojęcia.Nie powinniśmy poruszać teraz takich tematów , bo nikt nie wie jak to kiedyś będzie i nie ma co się o takie rzeczy kłócić , każdy ma na ten temat swoją opinię i tyle!!
Nigdy nikt nie dowiedzie, że bóg istnieje. I mam tak nie pisać, bo a nuż istnieje. Jakie są dowody? Mogę sobie wymyślić kosmitę Ziutka, który strzela promieniami z oczu i utrzymywać, że istnieje. Będę miał takie same dowody jak na istnienie boga - żadne. I za 10000 lat ktoś znajdzie moje zapiski o Ziutku i opowie to wszystkim i oni zaczną w to wierzyć. Widzisz w tym sens?
Słyszałeś/słyszałaś(nie mam pojęcia, jakiej płci jest twoja osoba) kiedyś o tym jak Matka Boska objawiła się?
Wiecie co... najpierw kłóciliście się o H2O , później o to kto jest lepszą aktorką - jakaś gwiazdka jetixa czy .... jakaś tam inna z titanica... ale teraz co? będziecie się kłócić o wiarę? genialne... :/
hah idix horryh idix
Sorry nawjam po angielsku bo jam bo byem w angli pźez 10 years
O fuck..xD
Myślałam, że ten temat już umarł, ale jednak nie!
To, że "byeś' w Anglii, to nie znaczy, że musisz się tym chwalić wszystkim naokoło.
Fuck it up your arse xD
Też sobię mogę powiedzieć na forum, że mieszkałam w Anglii, nawet przez 15 lat. Nikt mnie tu nie zna? Kto będzie wiedział, czy nie kłamię?
za długi.
Tak na serio
To Jetixa naprawdę nie ma
Jeśli już to jest Zrąbane DisneyXD
Na którym nie ma nawet Power Rangers S.P.D
Co mnie w 100% Wnerwia
Mnie tez wnerwia DisneyXD
Nie ma połowy swietnych serialów.
Te lekramy DisneyXD sa takie denne.
Jetix był lepszy przynajmniej h2o leciało!!!
Pozdrawiam fanów h2o:)
Wiecie co myślę ...
że to H2o to wszystkim kanałom się znudziło
Na Disney Channel nie puszczą
na XD tym bardziej
Cholera ... Co za telewizja