PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10900
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

Jeździec Bez Głowy ma mieć crossover z ... Bones. Co prawda widziałem premierowy odcinek tego serialu, ale kompletnie tego nie widzę.
Dowód, że to nie żart
http://www.spoilertv.com/2015/07/bones-sleepy-hollow-fox-eyes-crossover.html

adamo001

No właśnie oglądałem ten odcinek, zobaczyłem Bones i Booth'a no i "WTF!?". Zacząłem kopać no i znalazłem że Crane i Mills się pojawili w 11x5. Ale git że odniesienie do "rzeczywistości" poza serialem jest.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Właśnie oglądam ten odcinek i WTF??? sleepy Hollow i Bones koegzystują w jednym uniwersum??? Serio? Przez 5+ sezonów Bones, które widziałam, ani razu nie pojawił się element sugerujący, że istnieją siły paranormalne. A teraz robią taki crossover? Ja wiem, że wszyscy chcą być super jak Marvel i DC ale to już przegięcie.

ocenił(a) serial na 7
Agness_92

popieram Cię to był najbardziej pop....dolony cross jaki widziałem . szkoda słów , już bardziej go Sleepy H. by pasował struś pędziwiatr niż bones które opiera całe swoje nie wiem ile dokładnie ale chyba 12 sezonów na ścisłej nauce a jeździec bez głowy to w każdym odcinku jest coś magicznego nie z tego świta . Coś chcieli pokazać ale chyba nie za bardzo wiedzieli jak się za to zabrać