Ten żałosny twór doczekał się drugiego sezonu? Z trudem przebrnąłem przez początek pierwszego! Nudne to
i nijak ma się do legendy "Sleepy Hollow" w formie znanej i uwielbianej.
Widać, że po prostu tępym widzem jesteś. Wróć do oglądania Hanny Montana, Zmierzchu, czy innych ścierw pokroju Twojej inteligencji. To jeden z najlepszych seriali z 2013, więc nie wypowiadaj się pacanie bo ktoś może się zrazić opiniami takich indolentów filmowych i nie podejść do tego wspaniałego serialu.
Nie - prawda jest taka, że widać, że to Ty mało wiesz o filmie i TV, powołując się na powyższe przykłady. To "Hannibal" okazał się jednym z najlepszych seriali minionych miesięcy. Chwaląc mdłe i przeciętne do bólu "Sleepy Hollow" udowadniasz swoją niższość, jeśli chodzi o gust telewizyjny. Swoją drogą żałosny jesteś, rzucając obelgami na prawo i lewo wobec osoby, której nie znasz. Skończ gimnazjum, potem wypowiadaj się na forum.
Hannibal najlepszy bo najwięcej otępiałych amerykańskich widzów go ogląda? :D Nie rozśmieszaj mnie. A z gimnazjum to wyjeżdżaj do swoich kolegów z podstawówki, pokrako umysłowa, bo rozmawiasz paszczurze z przedsiębiorcą z sukcesami. Mimo wszystko pozdrawiam.
"bo rozmawiasz paszczurze z przedsiębiorcą z sukcesami"
Pan przedsiębiorca z sukcesami sprzedaje buraki na rynku?:)Czy może diluje przy drodze truskawkami?
Hannibal jest serialem genialnym,i będę trzymac się mojej oceny niezależnie od agresywnych wypowiedzi mniej taktownych użykowników filmwebu,mimo że jest tylko wolną adaptacją ksiązek harrisa,przy nim SH jest sposobem na wypełnienie ramówki,oczywiście każdemu może podobac się coś innego,ale nie będę z tego powodu pluc jadem,mogę jedynie grzecznie zgodzic się lub nie z wypowiedziami reszty :)
"Niższość"? Co Ty, fan Hitlera?
A tak na poważnie, trzeba przyznać, iż Sleepy Hollow nie jest arcydziełem gatunku, jest dość przewidywalny, a kostiumy i scenografia przypominają troszkę przedstawienie teatralne, ale wiesz co? I TAK GO LUBIĘ. Mogę nawet kochać Zmierzch i uważać Trudne Sprawy za cud kinematografii (tfu, tfu!), a Tobie i tak nic do tego. Nie znoszę ludzi (przede wszystkim są to chłopcy/mężczyźni, jak wynika z moich doświadczeń), którzy uważają się za lepszych, inteligentniejszych ludzi, czy nawet - o zgrozo! - za przedstawicieli "wyższego gatunku", gdyż oglądają takie właśnie seriale, jak Hannibal, Gra o Tron, Breaking Bad, czy ostatnio The Knick. Dlaczego? Nie wiem. Bo jest krew, trzeba mieć nieco mocniejsze nerwy niż przy oglądaniu Hannah Montany? Być może.
Ale nie zapominaj, Cudny Panie Hipstersko-Inteligentny, że nadal oglądasz TELEWIZJĘ, która sama w sobie jest po prostu przeznaczona dla masowego odbioru i każdy serial na dobrą sprawę jest "niższą rozrywką". Skoro TY tak wiele wiesz o "filmie i TV", to powinieneś to mieć na uwadze. Co nie zmienia faktu, iż możesz nie lubić Sleepy Hollow i uważać go za gniot, szanuj tylko gusta innych filwebowiczów.
wieje nudą i przwidywalnością od pierwszej chwili,najlepiej ogląda sie na szybkim przewijaniu zatrzymujac sie co kilka/kilkanascie minut,obsada nie powala,duzo lepsze seriale pełne swietnych aktorow mają kłopot zeby powstal nast sezon a tu bezproblemowo,hmm,moze ja nie zauwazylam poprostu tego co zachwycilo reszte widzow,a przeciez lubie takie klimaty
Ja też lubię seriale grozy i zgadzam się, że fakt powstania drugiego sezonu "SH" to kompletna porażka amerykańskiej telewizji.
zgadzam się. Obejrzałam z nudów i z nadzieją, że może jednak coś się rozkręci. Wiele fajnych seriali zatrzymali po 1 sezonie, dlatego nie rozumiem kontynuacji SH.
Swoją drogą w pewnym momencie najbardziej irytował mnie fakt, że nikt nie dał mu normalnych ubrań. Akcja rodem z kreskówek
Chyba nie oglądałaś uważnie. Crane'owi dawali nowe ciuchy, ale on ich po prostu nie chciał, bo mu się nie podobały i były dla niego niewygodne, dlatego też został przy swoich~
chodzilo mi o ogół nie samą fabułę. To okropnie absurdalne i gdy przywyczaiłam się do przewidywalności i dziwności serialu, to to wciąż mnie denerwowało
pomyliłes sie co do jednego żałosny twór spłodził twoja matke a teraz ty trolu pierniczysz farmazony masz cos po tatusiu jesteś załosny