Przepraszam najmocniej, ale która z osób robiących stronę o tym serialu napisał że to SCI-FI?? Wyrażę się delikatnie - ktoś tu jest NIEKOMPETENTNY. Nie użyję mocniejszych słów, tylko po to, żeby temat ten nie został skasowany i był dowodem HAŃBY osoby która popełniła ten ŻENUJĄCY błąd. Jak to mawiają herbatniki: WSTYD NA TOBIE!
Jeszcze nieoglądałem ale już z samego opisu da się wywnioskować, że do Sci-fi mu daleeeeko ;) ps. jakie herbatniki? :D
No... tez się zastanawiam kto wymyślił to sci-fi. Zwłaszcza, że na wikipedii i na imdb nie ma takiego gatunku przy serialu.
Jeszcze tego serialu nie oglądałem, alle chyba żadna historia jeźdzca bez głowy nie podciągała się pod gatunek sci-fi i nie sądze żęby była szansa na wyjątek . Niektórzy ludzie, a może większość z nich ma tendencje do kwalifikowania tego co nie jest realistyczne prosto do gatunku sci-fi, jakby nie słyszeli nigdy o innych np. fantasy.
Dokładnie! I pomyśleć że mają uprawnienia do redagowania. To jest po prostu brak kompetencji, a portal w górę ma równać. Ludzi z Filmwebu się do radia zaprasza a tu taka kaka. Wstyd, wstyd. Jednakowoż, jest jakieś 0,2 promila opcji co by to było SCI-FI - jakby się okazało że za wszystkim stoją zapalczywi, pokręceni i scjentystyczni kosmici którzy rozpylają nanoroboty powodujące nibymagiczne rzeczy ;] Tak, ten serial naaa peeewnoooo jest o tym ;)
Chłopie... Jesli jeszcze sie nie zorientowałes to ideą Filmwebu jest to ze tworza go jego uzytkownicy a nie nie sa jacys mityczni "ludzie z Filmwebu." Ty, ja - kazdy moze dodawac inforamcje i je zmieniac. Wiec jak ci cos nie pasuje to nie lementuj smiesznie, tyko zabierz sie do roboty, ktora zajmie ci 3 sekundy i polega na dwoch kliknieciach myszką.
Gdybym mógł to zmienić, zmieniłbym to, bez tego całego rabanu, jednak zasady na FW zmieniły się odkąd tu jesteś, najwyraźniej. Temat w którym jest raban jest po to żeby zwrócić uwagę kogoś kto może zmienić. Hej, chyba właśnie to zrobił - będziesz tak uprzejmy i to poprawisz?
Wg mnie serial powinien być klasyfikowany jako horror / fantasy, są wiedźmy, jeźdźcy apokalipsy, demony, trochę grozy, nic a nic z sci-fi... A są tez momenty komediowe, które dodają smaczku, aktor grający Crane'a jest rewelacyjny, jakby go żywcem wzięli z innych czasów, ten akcent :p
Więcej zdziwienia nowoczesną techniką by było ciekawe. Facet szczególnie zafascynowany albo zdziwiony nie jest. Lipa trochę. A co do meritum, to kolejny dzień mija i nikt nie kwapi się do poprawienia gatunku...
Kontrybucje są weryfikowane zgodnie z kolejką, a nie dlatego że dla kogoś błędnie przypisany gatunek przy serialu jest tak ogromnym problemem życiowym. Jeśli kolejka kontrybucji się nie wydłuży, to gatunek Sci-Fi przy Sleepy Hollow zostanie skasowany 6 września.