Witam , w końcu po świątecznej przerwie powrót.. chyba twórcy czytali komentarze widzów :D chcieli ubrać naszego
głównego aktora ale nic to nie dało szkoda, chociaż spodnie rurki? przecież jest tyle innej garderoby nawet płaszcze
męskie dobrze wyglądające .. nie dziwiem się sam bym w rurkach nie chodził !
ciekawy odcinek z tym demonem :)
no i zapowiedź 2 godzinny finał sezonu
A Wy co sądzicie o nowym odc? zapraszam do dyskusji :)
Końcówka była trochę głupia. Napisał "December 18th" a zmarł 14? Hmm... Może po prostu napisał tę datę innego dnia? Nieee... Na pewno wstał z martwych.
okaże się, że tak na prawdę nie zmarł 14 i w historycznych ksiązkach jest błąd i bla bla bla wyjaśnią to na pewno, i znowu sensacja zmarł 4 dni później ? co za różnica : P?
No właśnie :D Też nie kumam skąd od razu założenie, że data 18 grudnia musiała być napisana... 18 grudnia ;)
Serial robi się coraz gorszy. Chciałabym żeby poświęcali więcej czasu na adaptowanie się Ichaboda do nowych czasów. On czuje się za swobodnie wśród całej elektroniki itd. Już myślałam, że go w końcu przebiorą (żebym nie musiała się zastanawiać jak bardzo już śmierdzi), wyglądał tak dobrze w tej czarnej koszuli. Nie dziwię się, że pogardził rurkami, żaden facet nie powinien tego nosić:/ Moim największym problemem jest aktorka grająca Abbie, która potrafi w sobie wykrzesać mniej emocji niż pensjonariuszka domu starców. I to taka w śpiączce.
zgadzam się ... spadł poziom.. .! główny bohater powinien by już dawno przebrany na nasze czasy , przecież jest bardzo duży wybór klasycznych ubrań , teraz płaszcze marynarki są stylizowane na mundury wojskowe ! zgadzam sie co do rurek .. jak w takim czymś ma facet chodzić to kpina jakaś !!
a Abbie no tak jakby wyssało z jej emocje te , które miała na początku serialu..
wolałbym więcej grozy zagrożenia niebezpieczeństwa !!
a nie , że w ciągu trwania jednego odcinka pojawia się na początku zagrożenie, które są w stanie pokonać tuż na samym zakończeniu serialu !! ;/
będę oglądał jeszcze dam szanse ale już nie z takim zapałem jak na początku..
jeśli chodzi o serial fantasy Sleepy Hollow zdecydowanie przegrywa osobiście jak dla mnie z Once Upon Time
I gdzie jest Jeździec? Czy w każdym odcinku musi pojawiać się jakiś nowy wróg, jak i tak wiadomo, że zaraz go zabiją? Ichabod jest mądry, ale dlaczego musi być wszechwiedzący? Skąd żołnierz Waszyngtona zna aramejski? I dlaczego jedyną reakcją Abbie na coś co wygląda jakby wyszło z sennego koszmaru jest "Och"? Zobaczymy jaki będzie koniec, ale nie wiem czy skuszę się na kolejny sezon.
Oj tak. Co prawda to są 2 różne seriale, ale trzeci sezon OUAT to jak dla mnie mistrzostwo. A Sleepy Hollow bardzo obiecująco się zaczął, początkowe odcinki były całkiem całkiem, ale teraz już tak nie zachwyca.
To samo pomyślałem o czytaniu for itp.itd. i 'narzekaniach' na ciuchy, hahaxD
Słaaaby odcinek, i to chyba nawet mocno słaby. Cały ten wątek z tym demonem w ogóle mi się nie podobał nic a nic <a w poprzednim odcinku przed przerwą nawet robiło to na mnie wrażenie, ale wykonanie już w tym.. słabe>. Chyba jedynym ciekawym motywem był ten z ciuchami Ichaboda - siostry myślą podobnie, fajnie, że to tak rozwleczyli na gagi po całym odcinku i w ogóle że się pokusili o tego typu komentarze Ichaboda <teraz osoby, które narzekają w zasadzie dostały uzasadnienie, nawet jeśli było.. cienkie, haha>. Jakoś specjalnie nie czekam na następny odcinek, i w ogóle mam nadzieję, że drugiego sezonu nie będzie.. : ( <coś wiadomo, czy będzie czy też nie?>
Wiadomo, że będzie drugi sezon. Serial ma niezłe ratingi. Tak czy siak, ja się raczej na drugi sezon nie skuszę... Jak ktoś wyżej słusznie zauważył: gdzie jest jeździec? :D Na serial o opętaniach i egzorcyzmach się nie pisałam :/
haha, wiesz, w innym temacie dopiero co <parędziesiąt minut/godzinę temu> napisałem, że za drugi sezon się nie wezmę, ale dokończyć pierwszy dokończę <dla własnej zasady> xD
Ja takich zasad nie mam, jak mi coś bardzo nie pasuje to przerywam, ale na szczęście sezon jest krótki i te 1,5h można jeszcze poświęcić na dokończenie go (tymbardziej, że 2 ostatnie odcinki wyemitowane zostaną tego samego dnia). Ale to by było na tyle :P
Kurcze, to jestem masochistą - ale lubię mieć świadomość, że mogłem ocenić sobie 1 sezon serialu <aniżeli parę/naście odcinków> xd
jak dla mnie osobiście serial ma predyspozycje ale aktualnie brakuje mu mocnego kopa ! coś w rodzaju naprawdę poajawia się 3 czy 4 jeźdzców i robi "burdel" na mieście , takie mocne uderzenie, że popłoch po stronie dobra...
ehh się rozmarzylem ; > ? ?