PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14311
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Znacie może podobne tytuły do tego serialu? Chodzi mi właśnie o klimaty odizolowania, survival, jakiejś katastrofy w tle, zagrożenia etc. Od razu powiem, że Lost odpada. I miło by było jeżeli ten serial/film byłby bardziej realistyczny. Tutaj za bardzo ponaciągali. Choćby kwestia która od początku nie dawała mi spokoju. Mianowicie paliwo. Jakoś na początku brakuje chyba 300 litrów dla szpitala, żeby mogły podstawowe rzeczy chodzić a oni pięknie śmigali "amerykańskimi autami" i się tym jakoś nie przejmowali ( a stację benzynową mieli tylko jedną, w dodatku ją opróżnili dla szpitala). A ja tam Priusa nie widziałem tylko pickupy i jeepy. Dobra czepiam się:) Wracając do tematu, będę wdzięczny za podpowiedzi.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
GordonShumway89

Możesz ewentualnie spróbować serialu Jeremiah, też takie post-apo, tylko że tam wyginęli w pewnym momencie wszyscy dorośli ludzie i na świecie zostali tylko ci którzy byli jeszcze przed okresem dojrzewania. Sama akcja toczy się kilkanaście lat po tym wydarzeniu. Nie jest to może Oscarowa produkcja, tylko raczej taki luźny serial :)

GordonShumway89

względnie Walking Dead Cię jeszcze może zainteresować.

ocenił(a) serial na 8
yankes_6

Oglądam, choć sam nie wiem czy dalej brnąć w tą telenowelę z dziećmi, życiowymi dylematami i kapeluszem szeryfa:)

ocenił(a) serial na 9
GordonShumway89

Poszukaj w tematach do tego serialu już raz omawialiśmy podobne pozycje.

ocenił(a) serial na 9
GordonShumway89

O tutaj nawet znalazłem http://www.filmweb.pl/serial/Jerycho-2006-338040/discussion/Czy+kto%C5%9B+zna+se riale+o+podobnej+tematyce,1328624