PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14310
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Kiedy będzie 2 seria w ameryce ?? Chodzi mi dokładnie o dzien!!!

ocenił(a) serial na 6
MaX_33

nikt nie wie. nie ma jeszcze takiej decysji ze strony CBS.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

ale ja słyszałem że w lutym ma być 2 sezon??

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

ale ja słyszałem że w lutym ma być 2 sezon??

ocenił(a) serial na 6
MaX_33

to niemozliwe, bo w lutym bedzie jeszcze emitowana pierwsza seria, a wlasciwie jej dalszy ciag.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Ok!! A kiedy ma być emitowany dalszy ciąg 1 sezonu?? chodzi mi o date?? A wie ktoś kiedy będzie u nas na AXN??

ocenił(a) serial na 6
MaX_33

na CBS ciaga dalszy nastapi 21 lutego, a na AXN emituja caly czas przeciez, to o co chodzi?!?!

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Na CBS bylo do tej pory 11 odcinków?? Axn wyeemituje te 11 odcinkow no i dalszy ciąg co będzie w lutym na CBS??

MaX_33

Jeszcze pierwszy sezon sie nieskonczyl, a Ci juz sie glowia czy bedzie 2?
Spokojnie ludziska. Wszystko zapewne zalezy od ogladalnosc tego serialu w Stanach oraz decyzji CBS.
Narazie czekam do 21 lutego na odcinek 12...

Gianni_

o to chodzi misiek, ze AXN dojdzie do 11 odcinka i tez bedzie przerwa... nie mysl ze AXN ma wiecej odcinkow niz samo CBS

Intruder

W AXN niedawno była reklama, że bodajże w marcu będą kolejne odcinki - jak powiedział lektor "Po przerwie świątecznej", cokolwiek to miało znaczyć

ocenił(a) serial na 6
Nymphalis

@Intruder: a czy z mojej wypowiedzi wynika, ze tak uwazam? za jakiego glupka mnie masz?!?!! czy myslisz, ze uwazam, ze axn ma wiecej odcinkow niz CBS? smieszne. napisalem, ze axn emituje bez przerwy, ale to bylo 15 stycznia, kiedy to na CBS byla przerwa, a na AXN nie bylo. teraz to oczywiste przeciez, ze axn zrobi przerwe.