PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14311
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Niestety muszę stwierdzić że film jest kiepściutki. Oglądałem tydzień po tygodniu sądząc że akcja się rozwinie, lecz niestety, z każdym kolejnym odcinkiem - jeszcze większa nuda. Dla mnie w chwili obecnej serialem nr 1 jest zdecydowanie Prison Break, Lost niestety w 3 sezonie znacznie obniżył loty, a ten Jericho... radze Wam - darujcie sobie !!!

MiXer_2

ogladałem zwiastun nowego odcinka i zapowiada się ciekawie, w końcu bohaterowie znajdą się w innym mieście.

JFox89

duzo ciekawszy dzisiejszy odcinek od poprzedniego :)

MiXer_2

też lubie Prison break ale Jericho to zupełnie inny rodzaj serilau tu o co innego chodzi niz w Prisonie :] w Jericho mamy pokazane reakcjie i zachowania ludzi po tym jak ich świat sie zmnienił w momęcie wybuchu wojny nuklearnej wszystko jest ładnie i dobrze biegnie akcja owoli poznajemy świat bohaterów ich tajemnice życie wszystko stopniowo ukazywane i mi sie to podoba dla mnie serial równie dobry co Prison break tylko inna kategoria :)

ocenił(a) serial na 7
dYDelf

Dokładnie zgadzam sie z moim przedmówcą i ostra krytyka dla tego kto założył ten topic i nie zna sie na serialach, ograniczając jedynie swoje porówniania do 2, prawdopodobnie jedynych które widział, żenada.