PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14311
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Ten serial nie jest wybitny, nie zgromadził wielu fanów, nie zarobił milionów, a aktorzy są tacy sobie. Jest jednak coś co mnie trzyma przy tym serialu: to cała opowiedziana historia. Idealnie nam przekazywana powoduje że zgrywamy się z bohaterami w ich bólu i cierpieniu... Poprzez ten serial możemy dostrzec co się stanie z ludźmi gdy dojdzie to takiej tragedii. Każdy ma swoją przeszłość, mniej lub bardziej barwną ale każda jest dołująca... W tym serialu jest więcej cierpienia i smutku niż szczęścia, radość pojawia się żadko. Muszę stwierdzić że jest to najbardziej dołujący serial jaki widziałem i mimo że nie umywa się do Zagubionych czy Skazanego na Śmierć to jest wart uwagi.

ocenił(a) serial na 4
ZBOGEY

Chcesz zobaczyć co się stanie z ludzmi po takiej tragedii?

To obejrzyj to:

http://www.filmweb.pl/Threads+1984+o+filmie,Film,id=128404

Czy też dokument o Czarnobylu(np. świetny "bitwa o czarnobyl"), w Jericho nie czuje się w ogóle tego że jakaś bomba wybuchła, a napewno nie że nuklearna.

Ja się zawiodłem "Dynastia" czy "M jak MIłość" w postnuklernym świecie mnie nie kręci, szczególnie żę według Twórców ten świat postnuklearny niczym się od dziesiejszego nie różni. Wydaje mi się że ta całą bomba, wojna, ładny grzybek postnuklearny to zabieg marketingowy - jak widać dość skuteczny.

Żeby nie było, nie uważam, że serial jest zupełnie denny - co najwyżej przeciętny.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
ZBOGEY

od samego poczatku smieszy mnie twój post. Jak mozna oceniac film po tym ile zarobił ? Ja osobiscie np. wole obejrzec samemu film ktory na filmweb ma note nawet poniżej 5.0 a to ile zarobił czy ilu ma fanów mnie nie obchodzi. "W tym serialu jest więcej cierpienia i smutku niż szczęścia, radość pojawia się żadko" No tak ciezko w filmie o takiej tematyce o co inego , prawda ?