Nie wiem czy kogoś to zaciekawi, ale jakimś cudem do sieci dostały się 3 pierwsze odcinki 2 sezonu 'Jericho'. Może to coś w rodzaju takiego 'kontrolowanego wycieku' jaki miał miejsce w przypadku 2 pierwszych odcinków 2 serii 'Dextera'?
wiem ze tak samo bylo ze star gate atlantis, ale to co wycieklo bylo bardzo okrojone [dzwieki i takie tam] w przypadku Jericho wszystko jest. Nie mam pojecia jak do tego moglo dojsc, moze to kolejny punkt strajku scenarzystow? Nie placicie nam to serial wycieka do sieci - ponosicie straty ;)
nie wydaje mi sie zeby scenarzysci mieli dostep do filmow po ich nakreceniu...w koncu oni sa tylko od scenariusza ;] ale taki przeciek nic nie da nawet jesli to ostateczne wersje bo tak czy siak dojda te 3 tygodnie po premierze zeby obejrzec 4 odcinek
nie ważne jak sie dostało do sieci :D
ważne że bedzie mozna obejrzeć 3 odcinki :D
JERICHO jest 10/10
No, bo premiera była zapowiadana na 18 - tego lutego. Ja juz mam wszystkie 3 odc. I jestem po 1 teraz czekam na txt do 2 i 3
Serial już sie skończył na 7 odcinku. CBS oficjalnie zakończyło serial... Są bardzo małe szanse, że jeśli stacja Sci - Fi ma przejąc serial i bedzie kontynuowac, bo w tej stacji są same hity więc może, może coś z tego bedzie, ale to tylko narazie mała nadzieja. Narazie na bardzo długo można zapomniec o nowych odcinkach...