PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14311
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

PYTANIE DO INFO

ocenił(a) serial na 10

jest juz 4 odcinek 2 sezonu?????

ocenił(a) serial na 8
bols93

Jest nawet 5-ty i dalsze, ale CBS wyemitowała dopero 2-gi a trzeci wyemituje niedługo.
Pierwsze 3 odcinki wyciekły do sieci przed premierą, dlatego można je pobrać z sieci P2P.

ocenił(a) serial na 10
SimPsoN_4

wow tyle to tez wiem bo juz sie dowiedzialem...na www.jerichopoland.com zajrzyjcie...

ocenił(a) serial na 9
bols93

Jeśli będą nowe odcinki tam właśnie się tego dowiesz. Normalnie odcinek 4 powinien zostać wyemitowany 2008-03-04, odcinek 5 poleci 2008-03-11 a 6 i 7 jeszcze nie wiadomo do końca kiedy, prawdopodobnie też w tygodniowych odstępach.

bols93

Właśnie jestem po obejrzeniu 4 odcinka 2 sezonu i mam nadzieję, że serial nie skończy się po 7 odcinkach.

ocenił(a) serial na 8
freeman1990

Niestety łajzy z Sfi-portal coś przebąkują o tym że CBS zrezygnuje z Jericho ale mam nadzieję że to tylko ich głupie wymysły.

Nie mogę sie doczekać na piąty odcinek, czwarty może nie był rewelacyjny pod względem akcji, ale mimo to bardzo ciekawy.

SimPsoN_4

Ten serial jest najlepszy, ten klimat panujący jest nie wiarygodny. Nie rozumiem co się nie podoba panom z CBS, że nie pozwalają na kontynuację:/

ocenił(a) serial na 10
freeman1990

nie wiem bo ja dzisiaj ogladne odcinek 4 i nie wiem dlaczego ale mnie interesuja jakies sprawy nuklearne jak i tematy s-f moze dlatego ten serial mi sie tak podoba uwielbiam go ;D