PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14311
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

SŁABY

ocenił(a) serial na 4

jak na serial,nudne epizody, dluzyzny, masa niescislosci i niekonsekwencji, nie trzyma w napieciu i nie wyzwala checi obejrzenia kolejnego odcinka. Najbardziej denerwuje mnie glupota scenarzystow np: bohaterowie borykaja sie z brakiem paliwa ale jak maja jechac w dluzsza trase to oczywiscie jada samochodem typu "vintage muscle" ktory pali 30l/100km zamiast wybrac cos bardziej ekonomicznego.

damar1

widze ze same pierwsze rakiety wypowiadają sie na temat tego serialu i lubią porównywać go z prison break ,lostami i innymi sensacjami otóż ten serial to inny rodzaj rozrywki to dramat obyczajowy z lekką sensacją ,tu chodzi o przeżycia ludzi w nowej sytuacji u nich rzeczywistośc sie zmieniła musza walczyc o przetrwania mają swoje problemy !! nie lubicie nie oglśdajcie ! proste

dYDelf

jak chcesz zobaczyc przezycia ludzi po ataku nuklearnym to zobacz sobie "Threads"

co do wypowiedzi damar1 - wiem, glupotą scenarzystów az zalatuje, ale musze powiedziec ze te jebane amerykance niestety takimi wozami sie jeżdżą i niewiem czy ktokolwiek tam (tym bardziej na wsi) ma jakis ekonomiczny maly samochodzik

ocenił(a) serial na 8
Barton

Co do samochodu to nie macie racji ten muscle car to jeden z ekonomiczniejszych wozów w jericho. Zapytacie dlaczego?
A dlatego że był E.M.P. i "ekonomiczne" samochody stoją jak żeźby sztuki nowoczesnej (z usmażoną elektroniką). Mając do wyboru Autobus na olej napędowy lub rozklekotany pickup z lat 50,ten musclecar nie jest taki zły.

ocenił(a) serial na 7
SimPsoN_4

i gdzie tu brak niescislosci.
Serial mi sie podoba, choc liczylem na wiecej. Lubie tematyke postnuklearna wiec to daje duzy + temu serialowi