Mam nadzieje że w końcu dokecą finał tej opowieści...W koncu jakieś przygłupie Prisoner breaki kreci pre epizodów tak samo jak ta wyspe z zagubionymi.....Nareszcie jakis posapokaliptyczny serial a oni mają problemy z dokręceniem końcówki eh
No niestety "LIFE IS BRUTAL", ale moze w koncu producenci podpisza jakas umowe ze znanym kanalem i doczekamy sie trzeciej serii
Z tego co czytałem wynika, że już drugi sezon (właciwie "sezonik") dokręcony był na siłę. Nie liczyłbym na ciąg dalszy.
Winą za zdjęcie serialu można obwiniać tylko jego fanów w Stanach Zjednoczonych bo już tydzień przed premierą 2 sezonu 3 pierwsze odcinki wyciekły do sieci Bit torrent. A tak swoją drogą uważam Jerycho za lepsze niż Battlestar Galactica (nie wspominając już o tych Lostach i Prison Brejkach) bo to takie pierdoły są że nie potrafić sobie wytłumaczyć jakim cudem to ma taką oglądalność. Z drugiej strony Jerycho to też rozrywka chociaż było by miło gdyby powstał 3 sezon. Na koniec powiem tylko NUTS!!!
jericho spoko a co do Ciebie poprawnie bys napisal chociaz nazwe jak nie masz szacunku do pb bo duzo ludzi go oglada tak samo jakbym napisal batelstar bo jest slabe jak nieszczescie;/
Ja zastanawiam się, czy przypadkiem Jericho nie został zdjęty ze względów politycznych. Przecież oglądalności nikt z nas nie jest w stanie sprawdzić. Oficjalnie zawsze można zwalić na oglądalność. Potem masa pojedynczych widzów zastanawia się "kurde, chyba tylko ja to oglądałem...".