PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=338040}

Jerycho

Jericho
2006 - 2008
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14310
6,5 2 krytyków
Jerycho
powrót do forum serialu Jerycho

Mam nadzieje że w końcu dokecą finał tej opowieści...W koncu jakieś przygłupie Prisoner breaki kreci pre epizodów tak samo jak ta wyspe z zagubionymi.....Nareszcie jakis posapokaliptyczny serial a oni mają problemy z dokręceniem końcówki eh

ocenił(a) serial na 10
snad1983

No niestety "LIFE IS BRUTAL", ale moze w koncu producenci podpisza jakas umowe ze znanym kanalem i doczekamy sie trzeciej serii

Chatkins

Z tego co czytałem wynika, że już drugi sezon (właciwie "sezonik") dokręcony był na siłę. Nie liczyłbym na ciąg dalszy.

marcus77

nie trzeba było niczego czytać, żeby zorientować się, że drugi sezon był kręcony na siłę...

użytkownik usunięty
szczaj_do_wanny

Winą za zdjęcie serialu można obwiniać tylko jego fanów w Stanach Zjednoczonych bo już tydzień przed premierą 2 sezonu 3 pierwsze odcinki wyciekły do sieci Bit torrent. A tak swoją drogą uważam Jerycho za lepsze niż Battlestar Galactica (nie wspominając już o tych Lostach i Prison Brejkach) bo to takie pierdoły są że nie potrafić sobie wytłumaczyć jakim cudem to ma taką oglądalność. Z drugiej strony Jerycho to też rozrywka chociaż było by miło gdyby powstał 3 sezon. Na koniec powiem tylko NUTS!!!

A jakiś "geniusz" Na TV 4 przetłumaczył to jako NIEMOTY (cokolwiek to jest).

ocenił(a) serial na 8

jericho spoko a co do Ciebie poprawnie bys napisal chociaz nazwe jak nie masz szacunku do pb bo duzo ludzi go oglada tak samo jakbym napisal batelstar bo jest slabe jak nieszczescie;/

ocenił(a) serial na 9
snad1983

Ja zastanawiam się, czy przypadkiem Jericho nie został zdjęty ze względów politycznych. Przecież oglądalności nikt z nas nie jest w stanie sprawdzić. Oficjalnie zawsze można zwalić na oglądalność. Potem masa pojedynczych widzów zastanawia się "kurde, chyba tylko ja to oglądałem...".

ocenił(a) serial na 10
an_Alien

Hmmm...tak to na pewno jakiś spisek i jeszcze ta budowa tarczy antyrakietowej. Strzeżcie się i wypatrujcie grzyba jądrowego :P