OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
Wy też tak macie?
https://www.facebook.com/dannyferreritv/videos/903370736471106/
Gina, obejrzałam cały 7 odcinek SS ;)
W 6 i 7 odcinku dziewczyna, która dodawała napisy, dodała też kilka razy w nawiasie własne zabawne komentarze :D uśmiałam się :D
7 odcinek - bidula Deniz cały odcinek próbowała powiedzieć Yigitowi, kim jest i nic z tego :D
nawet poszła za nim do łazienki ahahahhhahahhaha A tam Tuna był, a nie Yigit ;)
końcówka smutna :(((( Yigit oświadczył się Irem, a Deniz widziała to z daleka ;(((((
PS. Ależ Gokhan Alkan doskonale gra - jego spojrzenia na Deniz pełne chochlików w oczach i uśmieszki :D:D
Demirowi z HA daleko do niego. .................. wiem, ciągle się znęcam nad Demirem hahahaaha
do zaś :D
to miłego oglądania :D:D
i słuchania :D
twój ulubiony zespół :D pewnie wystąpili specjalnie dla Ciebie :D
Spoko. Jutro do szkoły.
Czytaliśmy "Pinokia "
Widziałas ten teledysk Big Cyc " Dres " co zapodałam?
Napisałam,ze jak nadal będzie się tak prowadził to za niedługo włoży dres i będzie to śpiewał ha ha
Dokładnie.
Nie wiem jak kiedys moglismy żyć bez internetu.
Żartuję,kiedys było fajniej. Nie było netu,komórek,500 kanałów ,a człowiek się nie nudził
Dopiero co dziś mój ojciec mówił, że dziś mało kto czyta, bo jest net / tv / tablety, a dawniej w bibliotece to były kolejki ludzi :D
a dziś pustki :D
Dokładnie.
Choc powiem Ci,ze ja lubię czytać.I wolę papierowe wersje.
Jak kiedyś czytałam na e-booku to mnie jasna ciasna brała.
Dokładnie.
Czarno widzę te Eurowizję.
Na moje oko to nie wyjdzie z półfinału. Jak będe miała możliwość to lukne z ciekawości na inne piosenki.
Jak ten czas szybko mija. Niedawno Michał był a tu już rok minął.
na moje oko też nie wyjdzie z półfinału, bo oglądalnośc jej pisoenki na kanale "Eurovision Song Contest" jest niska ;((
inne piosenki z innych krajów mają po 1 mln albo 2 miliony
wprawdzie są osoby z zagranicy, którym nasza piosenka się podoba (czytałąm koimenatrze po angielsku na yt i niektórzy są zachwyceni :D a Bułgar napisał, że Polki to najpiękniejsze kobiety na świecie :D JA się z tym całkowicie zgadzam :D)
Ale wydaje mi się, że tych osób jest zdecydowanie za mało ;((((
Siema :D
u mnie dziś była fajna pogoda :D nawet się trochę opalałam... a teraz od nowa pada i zimno :((((
hej :D
oooooo a opalałaś się topless czy normalnie?? hahahha :D
a u mnie dziś cały pochmurny dzień ;(((
w tv nic ni ma, tak siedze i gadam ze słoneczkiem :D
normalnie, hahahah :)
w tv to kompletna porażka.. szkoda, gadać... ja sobie obejrzałam najnowszy odcinek VS z napisami, a teraz wpadłam do Was :D
tak wgl, przygotujcie się na moją depresję... mój porucznik z VS dostał karę śmierci i będzie rozstrzelany :((((((((((((((((((((((((((((
spokojnie, jeszcze nic nie jest przesądzone, może nie zginie :D
może cofna wyrok, albo ucieknie, albo ktoś go uratuje :D
na filmach wszystko możliwe :D
raczej nie ma na to szans :(
brak mi słów, Turki mnie wkurzyli.
a Ty coś oglądałaś dziś oprócz SS? :)))))
ja dziś tylko 7 odcinek SS ;)
wystarczająco, zważwszy że tureckie odcinki są długie :D
ach ten Yigit :D wiem, że on cię już nie interesuje, ale naprawdę ma wielki talent aktorski i urok osobisty. Tylko czemu nadal nigdzie nie gra ?? :D postanowił pordróżować :D
racja, jest mi obojętny ale zgadzam się, że aktor z niego znakomity...
też mnie dziwi, ze nigdzie nie gra... zwłaszcza, że tak nawijał w wywiadach jaki to ambitny... i że chce się rozwijać... pfff, właśnie widać...
może przez to filozofowanie nikt go nie chce zatrudnić? hahahha
ciekawe, czemu mój Berk Cankat też nigdzie nie gra :D
ma traumę, boi się że jego następny serial tez zakończy się po 4 bolumach hahhha
masz rację... to musi być trauma... hahaha :) biedulek, musisz go jakoś pocieszyć i zmotywować, żeby się tak łatwo nie poddawał :D
Sorry byłam się ogarnąć.
Spoko nie będzie tak źle.
Zmartwychwstanie po 10 odcinkach.
W "Twoja na zawsze " gościu ma się obudzić w presektorium i przez 30 odcinków nie dawać znaku rodzinie.
Nie mówiąc już o zmartwychwstalej Taylor.
ha ha ha
to to chyba wyjdzie z tego serial fantasy :D
a OK coś tknęłaś? ja chyba nie dam rady... zwłaszcza po tym co zrobili na koniec, co nie.
Chciałabym wrócić ( jestem na 4.5 odcinka ) do OK ze względu na Engina , ale jakoś nie mam weny. Ciężko mi się go ogląda.
ja tak samo... niestety muszę sobie odpuścić... to nie na moje wrażliwe nerwy :)
Dokładnie.
BBO tez z nim nie oglądałam. Tam dopiero był mega czad. To nie na moje nerwy.