OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
Nie bo z mamusia sie socializuje...no nie miala kiedy a taki fajny odcinek xD
Na razie z tego co skumalam to Onur robi troszku na zlosc Lale i sie z ta babka pokazal
a ja może w końcu zacznę nadrabiać, ale jakoś weny znaleźć nie mogę..... przepadła w jakichś krzakach, czy co... nie ma jej czasem u Ciebie?????
Cholera muszę za weną moją wysłać list gończy.... niech już wraca.... emigracji jej się zachciało....
Dokładnie Kowalski jest niezbędny..... już słyszę skipera... Kowalski opcje na znalezienie weny margoargo.... a ten muszę przeanalizować ze trzy logarytmy hahahahha
mogłaby się już nie zgrywać na uchodźcę i już wrócić..... kuźwa kariery jej się zachciało..
a co się dziwisz ????
naoglądała się tureckich seriali i ona też chce robić karierę, jak aktorzy z tureckich seriali :D
Dokładnie czarować uroki rzucać latać na miotle.... wróć na odkurzaczu miotły to przeżytek ;)
Idę zbierać chrust wszak złot czarownic bez konkretnego ogniska nie może się udać ;)
Hello ;) total relax sobie zapodałam... pół dnia spałam, pół dnia byłam w gościach ;)
o i bardzo dobrze!!!
należy ci się, pracusiu :D
powinnaś sobie jeszcze włożyć ołówek za ucho jak Smerf Pracuś w Smerfach :D
hahahah musiałam się zresetować jak komputer, bo inaczej zwoje mi się rozprostują ;)
hahahah raczej laptop powinnam mieć za uchem hahahhahaha;)
Margoargo słusznie zauważyła, że 1 maja miałaś 1 rocznicę założenia konta na filmwebie :D
STO lat i masy komentarzy, nasz roczniaku !!!!!
otwieram szampana :D
pierwsza, zauważyła słoneczko :D a ja sama nie... hahaha, jaka ja nieogarnięta :D
dziękuję :*
szampan dla wszystkich :)
http://www.nsrunningfitness.com.au/wp-content/uploads/da1b86b9b9b96426fd314113d0 e884e4.jpg