PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)

Mercik95

czas już zakończyć Icerde, ile można wymyślać ciekawych odcinków.
Powinni brać wzór z Koreańczyków - 15-20 odcinków i kończą.
Icerde i tak długo ciągną na dobrym poziomie :D

użytkownik usunięty
Mercik95

co Ty gadasz... ale jaja... to są jakieś kpiny z widzów :D

Ja nie wiem, czy scenarzysta jest na jakiś prochach. Chłopie zmień dilera...
Niby Robo nie ma więc się powinnam cieszyć, ale jeśli już jesteśmy ze sobą szczerzy to ten serial lata mi koło du..
Dokończę go do końca i bye bye.
Pewnie będę tęsknić za Arasem, bo jak znam życie w kolejny projekcie wystąpi za rok. Cóż pozostaną mi fotki z insta :D
On ma kilka fanpage'y na insta, na które lubię wchodzić i zawsze sobie o nim czytam. Dobrze, że piszą po angielsku, bo po turecku nic a nic :D

użytkownik usunięty
Mercik95

ja już tak miałam z wieloma serialami, na początku zachwyty... nie mogłam doczekać się kolejnego odcinka... a potem kompletna obojętność... i pozostaje tylko niesmak :)

hahah, no pewnie, trzeba oko cieszyć fotkami :DDD hahhaha ja po turecku też kompletnie nic nie przeczytam... tyle już te seriale oglądam i tylko parę zwrotów ze słuchu znam, masakra :DDD

Aras fajny aktor, to może szybko dostanie kolejną propozycję, przecież co chwilę coś kręcą :DDD

Jedyny serial turecki który mnie nigdy nie zawiódł to był Ezel. Na żadnym odcinku się nie nudziłam. Przynaję, że mogli skrócić serial o kilka bolumów, nawet o 10 i nic by się nie stało. Ale i tak jestem zadowolona ze wszyskich odcinków. Kiedyś myślałam, że Icerde dorówna Ezelowi, ale się pomyliłam. Mimo wszysko cieszę się, że zaczęłam oglądać Icerde, bo nie poznałam bym wtedy mojego Araska :D

użytkownik usunięty
Mercik95

ja tak mam z VS, liczę, że mnie nie zawiedzie i do końca będzie taki genialny poziom :) mam nadzieję, że nie zapeszam:D

hahhaha, racja... nie miałabyś pojęcia o jego istnieniu :D
ja Arasa akurat znam dobrze ze wspaniałego stulecia, ale jakoś nie zwróciłam wtedy szczególnie uwagi na niego :D

Ja Wspaniałego Stulecia w ogóle nie oglądałam, i przyznaję że trochę żałuję, bo lubię seriale historyczne. Ale nie zmierzam tego oglądać. Widziałam tylko urywki na youtube z Arasem i oczywiście mi się spodobał ;D

użytkownik usunięty
Mercik95

co jak co, ale seriale historyczne im akurat wychodzą :D
W WS grał też ten prot z "soz" :D tylko tam miał akurat garba :D w sumie to kto nie grał w WS ? większość tureckich aktorow się przez to przewinęła :DDD

Właśnie ostatnio się dowiedziałam, że Togla grał we WS, ale to że miał garba to nie wiedziałam :D :D
Prywatnie Aras i Tolga się ze sobą przyjażnią, pewnie przyjażń zakwitła na planie. Nawet dziewczyna Arasa przyjażni się z Tolgą. https://www.instagram.com/p/BELaAVHulKA/?taken-by=bigeonal&hl=pl

użytkownik usunięty
Mercik95

tak, bo on grał bardzo smutną postać, która od urodzenia miała tego garba... siedział tylko w zamknięciu, żadna laska nie chciała na niego spojrzeć... na końcu umarł z rozpaczy po tym jak zabito jego brata...
Ooo, to dziewczyna Arasa? hmm, taka średnia ha ha :D

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

hej :D

Marg_

Dawno nie gadałyśmy. Mam nadziję, że chociaż u ciebie dobrze w robocie ? :D

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

bez komentarza w tym temacie

Marg_

Ok rozumiem :/ Kiepski ze mnie motywator, niestety trzeba jakoś przetrwać... Dzisiaj był taki ruch , że mnie normalnie nogi bolą, ale mimo wszystko praca nie jest najgorsza ;) Zawsze jakiś pieniądz.

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

no oczywiście :D

Marg_

Na waciki będzie, i na żaracie z biedry :D :D

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

to świetnie :D

użytkownik usunięty
Mercik95

hahaha :D
a Ty pracujesz na pełen etat ?:DDD

Jak 11 godz. to tylko pełny :D Jakbym pracowała na 1/2 albo 3/4 etatu to nic bym nie zarobiła, a wszystkie wiemy jak jest w Polsce :D

użytkownik usunięty
Mercik95

dokładnie... w Polsce z pracą jest d*py i taka smutna prawda :)

ocenił(a) serial na 5

ja już tego nie komentuję

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello :) nareszcie przylazłam majówkowo ;)

Margoargo

Margoargusiu nasza kochana :D
witaj :D
jak tam, zżyjesz ?? praca chce cie zamęczyć ;((((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spoko już odpoczywam do czwartku hahahaha:)

Margoargo

uff, należy ci się odpoczynek jak psu zupa :D
a ja się majówkuję serialowo :D
od soboty do dziś oglądam codziennie jeden odcinek tureckiego serialu :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

czyli masz turecką majówkę ;) ja na razie jakoś nie mogę się zebrać na oglądanie czegoś tureckiego.... normalnie nienormalne ;) u mnie

Margoargo

pamiętasz, jak planowałam nagrać turecką męską wersję Brzyduli z zapuszczonym Serkanem ?? :D
to teraz zmieniam aktora - będzie to Berk Cankat hahahha :D on ma większy talent aktorski, więc jego wezmę :D
na początku będzie zapuszczonym żulem (właśnie nim jest :D), a potem przejdzie przemianę i wejdzie wyelegantowany na jakieś przyjęcie jak nasza Deniz w 6 odcinku SS ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah pomysł masz świetny :) przemiana Berka i protka patrzy na niego i mówi wyglądasz jak milion dolarów ;) a Berk wiem ;) dzięki Vanessie się ogarnąłem ;)

Margoargo

a protka zazdrosna - jaka Vanessa ??????????
Berk - taka jedna.......... moja dobra przyjaciółka :D

Ja i protka będziemy rywalkami :D:D::D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha protka zleca śledzenie Ciebie detektywowi ......on śledzi Cię trochę nieudolnie;) podchodzisz do niego na ulicy i mówisz ej detektywie... nazywam się Vanessa , Vanessa superagentka , więc człowieku odpuść sobie ;)

Margoargo

hahaha a on potem przerażony odkrywa w necie moja dane, że jestem jedną z kilku najlepszych agentek CIA, FBI, KGB i czegoś tam jeszcze buhahahha

potem mi mówi o tym przez telefon.
A ja - skąd tyle danych o mnie wyczaiłeś ?? przecież to hiper tajne dane
a on - w google wpisałem i mi wyskoczyło :DD:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha detektyw do Ciebie jak taka jesteś celebrytka, ze nawet o Tobie w goglach piszą ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

hołk :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

widze masz wolne :D jak ci sie udalo ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spięłam pośladki i mam luzy lekkie do czwartku ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

brawo, cieszyć się twoim szczęściem

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dzięki ;) muszę trochę się zresetować, bo mi się musk przegrzeje ;) i zwoje wyprostują ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ty odpoczynku potrzebujesz,a ja go miałam w nadmiarze... wykończył mnie

Margoargo

Hej :) Jeszcze tylko Słoneczka brakuje, i będzie imprezka na całego :D

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Hej;) Majówkowy grill filmwebowy ;)

Margoargo

Dobrze, że się ożywiłyśmy, bo boję się że jutro znowu będziemy miały przestój :D

Widzę, ze Berk Cankat w avku, śliczny :)
Ja jeszcze mam Arasa, ale kto wie gdzie mnie wiatr przeżuci :D

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Tak rozpoczęłam festiwal ciastek tureckich do soboty berk... a potem zobaczy się ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

Witamy pracusia :D

ocenił(a) serial na 8

Heja ;) właśnie weszłam w tryb weekendowy ;) hahah do czwartku :)

użytkownik usunięty
Margoargo

to wspaniale :D
wypoczywaj na całego :D żeby tylko pogoda dopisała... haha :D

ocenił(a) serial na 8

hahhaha wiesz pogoda jest cudnej urody... u mnie najczęściej deszcz pada i jest zimno :)

użytkownik usunięty
Margoargo

musisz zmienić miejsce pobytu, haha :D

ocenił(a) serial na 8

Zdecydowanie musze wie przenieść tylko gdzie jak wszędzie leje hahahhaha;)

użytkownik usunięty
Margoargo

Do Stambułu, Engin czeka :)))
ha ha