Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Też się zastanawiamy, czy z Ziutą ;))) chyba jednak nie , bo na tej gali co śpiewał, jego była też śpiewała to na końcu stali po dwóch końcach sceny, żeby broń boże się nie spotkać;))) hahaha Barisek takie ciacho, że lgną do niego dziewczyny jak pszczoły do miodu ;)))
Baris takie ciacho, że długo singlem nie będzie :D
pewnie niejedna kobita chciałaby być pszczołą albo innym owadem, żeby choć na chwile przysiąść na Barisie ;)))
Dokładnie ja już bym się pisała jak tylko byłabym w Turcji ;))) hahaha Baris wysoki, przystojny i ten jego głos zwłaszcza ma mówi szeptem ;))))
jak Baris następnym razem będzie cię smarował maścią, to nie wypuść go z domu.
"Baris, gdzie będziesz się po nocy się szlajał, przenocuj u mnie" :D
ech, jutro Serek będzie spędzał Sylwestra z Ozge, a ja tu ;((
Powiedz, co on sobie myśli? :D:D
chyba wezmę helikopter słoneczka i tam polecę.
możesz lecieć ze mną i pójdziesz do Barisa :D
Spoko daj znać kiedy przylecisz po mnie spakuję najlepszą kieckę, szpilki odkurzę i walizką zrobię najazd Barisowi ;))) hahhaha Baris uważaj przybywam ;)))
Do czego Ty mnie namawiasz ;))))
No cóż bardziej finezyjnie proponuję, żeby zdobyć telefon do jej agentki i nagrać jej spotkanie z producentem w Rzymie , bo amerykański reżyser i producent właśnie jest w Rzymie będzie produkował jakiś film o kobiecie z Turcji i Ozge najbardziej się nadaje do głownej roli i taka okazja przejdzie jej koło nosa niemożliwe .... niestety oni są w tym Rzymie tylko 2 dni i Ozge koniecznie musi być jutro w Rzymie i w Nowy Rok też ;))) no i masz Serka 2 dni dla siebie ......
no właśnie o coś takiego mi chodziło :D
dzięki siostra ;)
tylko żeby Serek nie chciał polecieć z nią do tego rzymu :D
Spokojna Twoja rozchochrana ;))) w tym samym czasie agentka Serkana dostanie telefon, że jedna z wiodących marek samochodów chce pogadać o reklamie z udziałem Serkana proponują takie warunki, że Serek musi zostać w Stambule ;)))) mówisz i masz :))))
haha jesteś genialna :D
Agentka na pocieszenie powie mu - "nie martw się,po co masz jechać do Rzymu, przecież już byłeś" ;)))
Jak tak ładnie prosisz :D
Zgadzam się :D
Możecie korzystać tak długo jak chcecie.
Ładnie prosimy oczami kota ze shreka i oczami Omera z 2 zwiastuna 28 odcinka ;)))
hahaha Vanessa piszę z podłogi hahahah dobrze, że mam maść .....
Wężyku, wężyku, co tam niesiesz w koszyku?
- Jajka i kawałek kiełbasy ;))))
Mnie sie skojarzyła z taka nasza śpiewką.
https://www.youtube.com/watch?v=ekQO1T1eniQ&feature=player_detailpage
Sorki :D
Warty oglądania bowłasnie chyba jutro z koleżanką bierzemy go w obroty haha tzn na maraton sylwestrowy :)
Kogo?,Co? bo straciłam wątek ha ha
Nie ogarniam dziś tych postów.
Dobrze,ze pisze z komputera ,bo na komorce to zniknełabym na dobre i musiałybyscie mnie szukac ha ha
Adi Mutluluk :) No trochę bałagan na tym filmwebowym forum. Czasem cięzko się połapać
Rozumiem :D
W takim razie miłego ogladania.
Napisz potem kilka słow jak Ci sie podobał :D
Pamiętam jak nie wiedziałam czy zaczynać Kiralika i radziłam sie EizPerAng a teraz kurde uzależniona jestem od tego serialu i oglądam po kilka razy. Niedługo na pamiec bede znala :)
No od Kiralika mozna się uzależnić.
Choc ja na żywo nie ogladam,czekam na tłumaczenie.
Dziewczyny piszą,ze trochę obniża loty ,ale zobaczymy.
Ja oglądam i po turecku i pózniej po angielsku no i czekam na polski. Jak obejrzałam 19 to przecież nie wytrzymałam i poleciał 20 po turecku(poraz 2) a dzis pewnie obejrze sobie i 21 znów mimo, że nic nie rozumiem :)
No i nie oglądałyśmy Mutluluk, skończyło się na...Kiraliku XD bo moja koleżanka jest nieco do tyłu a ja jej mówię, że mi nie przeszkadza i możemy oglądać mimo że dopiero co widziałam te odcinki kilka dni temu.
Noo wkońcu nie XD Ale ja zamierzam zacząć ale chyba poczekam na więcej odcinków przetłumaczonych bo teraz mam sporo wolnego więc jak przysiąde to zaraz skończe a pozniej to wyczekiwanie mnie zabije :P A ja nie mam cierpliwości i polecą odcinki po turecku :)
No Ja tez tak miałam , bo powiem Ci ,ze te watki sa tak prowadzone ,ze chcesz wiedziec co bedzie dalej :D
Skonczyłam na 7 ,ale z rozpedu zobaczyłam 8 i 9 i teraz mnie nerwica bierze,bo nie wiem co tam mówili ha ha
Mnie to bardzo Cilek Kokusu ciagnie ale 3 odcinki to juz w ogole mnie nie zadowalają to z tym serialem sobie poczekam poczekam jeszcze długo pewnie, ale na pewno obejrze. jestem ciekawa co dadzą na pulsie po tym co leci teraz.
Właśnie widziałam, a ja już zaczełam Sezon na Miłość a tu patrze jest ten i w kropce który oglądać. Ale jak zaczęłam to skończę a później 20 Kiralik Ask :) Wieczór jeszcze długi :)
Hahaha to nie jest bałagan to jest " nieład twórczy" hahaha
my po prostu za dużo postów piszemy , w różnych wątkach.....