Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Słoneczko mam tu dla Ciebie mały prezencik może już widziałaś ;)) tylko czy YT Ci to puści ????
https://www.youtube.com/watch?v=hCkEDW1XkIw
Serkan w kaszkiecie ;)))) padłam jak go takiego zobaczyłam ;)
http://images76.fotosik.pl/149/2ee7aa4feb3fcf9bmed.jpg
hahha ja też padłam ;))) piszę z podłogi a propo nie oddałaś mi maści ;))) Siostro - spoko zatrzymaj już sobie kupiłam 2 opakowania ;))) hahahhaha
czyli każda ma swoją maść, to dobrze ;)
nie martw się, Umuś cię nasmaruje maścią :D
"Mówi się, że ładnemu we wszystkim ładnie"
Tak się mówi, ale wg mnie to nieprawda.
W niektórych stylizacjach, to i najprzystojniejszego mężczyznę/najpiękniejszą kobietę można oszpecić.
NEW!!! Serkan na premierze filmu "Kocan Kadar Konuş"!
http://images78.fotosik.pl/192/0f8e472e9c2c27a7gen.jpg
Frzyzurka mi się podoba, taka jak miał w pierwszych odcinkach KM.
Ale uparcie dalej się nie goli :D
chociaż akurat na tym zdjęciu podoba mi się z tym zarostem.
hahaha tym bardziej, że Barisek ponoć sam jest i do wzięcia ;))) hahaha żarciki, żarciki......
Serkan- fryzura tak , zarost nie za duży ;))) Vanessa jak Cię będzie całował to Cię strasznie podrapie ;)))) i będziesz musiała łagodzić podrażnienia ;))) hahhaha
no właśnie, Baris cię posmaruje tam gdzie trzeba, a potem może zostanie u ciebie w domu na stałe :D:D
do podrażnień na twarzy znowu będę potrzebować maści hahaha ;) Serkan mnie posmaruje, "najpierw mnie podrapałeś, to teraz się zrehabilituj!"
tak mu powiem :D:D
mnie się na tym zdjęciu z tym zarostem serkan wyjątkowo podoba :D
Co nie zmienia faktu, że czekam nadal, aż on się wreszcie ogoli i dziwię się, czemu zarośnięty łazi.
I co na to Ozge? ;) nie pokłuł jej na twarzy i w innych miejscach? :D
może Ozge lubi być kłuta ;))) hahahhaa
fakt jest faktem twarz jak twarz może być podrażniona, ale inne miejsca hmmmm są bardziej wrażliwe ;)))) hahahah ale jak Cię posmaruje maścią ..... to ..... odlecisz w kosmos ;)))) hahaha..... i powiesz byłam w niebie i Serkan znowu tam chcę ..... podrażniaj i smaruj kochanie nie ociągaj się ;)))) hahahhaa
ten wąż jest po prostu hitem ;))) hahahah
czego to ludzie nie wymyślą ;)))
zgadza się nie wiemy jaki demon seksu drzemie w Ozge, bo raczej aż tak cnotliwa jak Oyku to ona nie jest ;)))
właśnie, ciekawe :D
... ale bardziej mnie ciekawi, jaki w sypialni jest Serek :D
W wywiadach taki wstydzioch z niego :D
hahaha myślisz, że w sypialni też jest wstydziochem ;)))
hahaha ja myślę, że nie ..... raczej czuły ale zdecydowany i miejmy nadzieję skupiony na partnerce ;)))) hahahhaha
Idę chłodzić tego szampana, bo zdaje się, że przez dzisiejsze komentowanie stuknęło mi 3 000 postów..... rany boskie jak jestem wariatka do leczenia zamkniętego nadająca się ;)))
3 000 postów w pięć i pół miesiąca to nienormalne jest ;)))
Z kiralikowo- sezonowym pozdrowieniem;)))
Dobranoc Siostry , bo chyba już nie wrócę dziś ;)))
Dobrze schłodzony szampan dla Was Siostry zapodaję ;)))) i truskawki też mam - trochę trawiaste bo nie sezon ale do zjadliwe mam nadzieję ;))))
Już uciekasz ?
Ja dalej Was ogarniam z podłogi oczywiście :-D
Ja tez szaleje i może jeszcze w tym roku będę miała 2000 postów.
Bravo My :-D
Wszystkie nowe siostry pouciekaly ze strachu przed Nami ha ha
Dobranoc Margoargo :-D
Śpij dobrze :-D
hahaha i tylko dzięki Wam urocze Siostry wczoraj jednak przekroczyłam 3 000 postów i to z nawiązką bo o 20 hahaha
Ja jestem wariatka ;) pozytywna wariatka ;) i bardzo dobrze mi z tym :))))
Gratulacje :-D
Oby bylo więcej takich pozytywnych wariatek jak My to świat bylby piękniejszy :-D
Świat byłby cudowny z takimi wariatkami jak MY ;))) hahaha
Tylko nie wiem czy wszyscy podzielają nasze zdanie ;))) hahahha
Czyli rozumiem, że Twój ślubny z przekąsem mówi znowu przeglądasz forum, albo oglądasz turków ;)))
No ,bo ja juz jestem uzależniona ha ha
Jak nie siedze na komputerze to na komorce ha ha
Nie no nie jest ze mna tak źle ,ale wiesz faceci tego nie rozumieja ha ha
Mówi się, że ładnemu we wszystkim ładnie .... ale jak dla mnie tym razem się to powiedzenie nie sprawdza ;)))
Przed chwilą przeglądałam program tv w gazecie i ten dokument "Kismet - turecka telenowela zmienia świat" będzie dziś na TVP1 o 18.20.
Gdyby ktoś miał ochotę poczytać i pooglądać " Adi Mutluluk - Imię Szczęścia " to zapraszam tutaj :D
http://www.filmweb.pl/serial/Adı+Mutluluk-2015-747349/discussion/Wszystko+o+seri alu,2723844
Siostra za Tobą w ogień wskoczymy ;))) więc do Adi przeskok zrobimy musowo ;))))
to już mamy trzy tematy do komentowania jak My się odnajdziemy..... trzeba zrobić mapy;))) hahha
haha ja też :D:D
ale najpierw zanim wskoczę do łóżeczka, to oczywiście doczekam do dwunastej ;)))
Ty chociaż będziesz miała towarzystwo w łóżku, a ja? ;(
hah jak przeczytałam "biała sala", to w pierwszej sekundzie pomyślałam, że chodzi o.... szpital psychiatryczny hahahaha ;)
Bo przecież my takie wariatki jesteśmy ;)))
No ładnie.
Może byc też różowa,zielona jaką kto ma posciel ha ha
Jeszcze bedziesz miała towarzystwo.
Życzę Ci tego w Nowym Roku :D
hahaa ja tez biała sala i jasiek pierzok ;))) hhaha to może zrobimy sobie filmwebowe spotkanie sylwestrowe ;)))) hahahahah
Jasiek Pierzok - to brzmi jak imię i nazwisko jakiegoś faceta :D
Tak sobie myślę, że jak ktoś mnie spyta, jak spędziłam sylwestra, to będę mówić, że z Jaśkiem Pierzokiem ;)))))))
hahaha mam dla Ciebie lepszy tekst;)))
jak się ktoś Ciebie zapyta jak spędziłaś sylwestra to mu odpowiedz ..... nie musiałam sam zszedł ;))) hahahhaha
Proponuje ściagnąc to nagie zdjecie na komorke i mówic to mój nowy chłopak Janek Pierzok .
To z Nim spędziłam sylwestra :D
hahhahahahah słoneczko, znowu się zwijam ze śmiechu :D
Pierzok - trochę mi gwara zalatuje, mogę powiedzieć, że to góral ;))))))
Finess filmwebowy najlepszy ćwiczenia mięśni brzucha z psychoterapią poprawiającą nastrój jednocześnie..... wskaż który fitness to proponuje :))))
Będziesz mówić tak: To Janek Pierzok góral z krwi i kości i jest jak dobra kawa mocny, gorący i nie dający spać w nocy;)))) hahahha Twoje koleżanki padną ;)))