Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
ahahahaaah ja do Szymona? nie, dzięki :D
nie wytrzymałąbym z takim dziwakiem
ale może do rolnik szuka żony byśmy zgłosiły naszego berka, w końcu sam jest a lata ma, kandydatek by do niego nie brakowało hahaha
hahaha, mieszkała byś sobie na jakiś mokradłach.. no żyć nie umierać :D
haha, nie no racja, szkoda Ciebie dla tego gościa.
to może ten rolnik z motocyklem hę ? :DDD
świetna myśl :DDDDDDD
kandydatek by nie brakowało... nie pomieściłyby się wszystkie... :p tylko jeszcze naszemu Berkowi jakiś hektarów brakuje co nie ?:ppp
na mokradłach i jeszcze by mi kazał codziennie biblię czytać i interpretować razem z nim, modlić się przed i po każdym posiłku, a seks tylko po bożemu i oczywiście po ślubie.
aaaaa był jakiś z motocyklem rzeczywiście, hahaha jak Kaan :D
hahahaaha to może zrobimy specjalną edycję rolnika.
Nie rolnik szuka żony, tylko turecki aktor szuka żony :D
Weźmiemy przystojnych tureckich aktorów singlów, Berka, Engina, Buraka Ozcivita, Serkana tez by można.
hohohoohhhhho kandydatek byłoby zatrzęsienie, na dodatek to byłby tłumnie oglądany program przez zachwycone Polki :D
a my zarobimy jako producentki :D
Vanessa hahaha rozwaliłaś mnie tym czarnym scenariuszem :DDDD no normalnie trudne sprawy jak nic.... ;p
tylko jest jeden problem, gość jest łysy jak kolano :P
czy dalej Ci odpowiada ? :ppp
hahaha to żeś program wymyśliła ! ;p
kurde ale biznes, przyjemne z pożytecznym... kasę zbijamy a przy okazji oko nacieszymy ;))) nic tylko kręcić :DDD
tylko czy oni rzeczywiście szukaliby żony... oj wątpię :DDD
hmmm nie lubię łysych więc odpada :D
racja, żony raczej nie......, raczej do zabawy tylko, jedna by im wskakiwała do łóżka, a druga by wychodziła, kolejka hahahha :D
Berk jako rolnik ubrałby się jak w twoim poprzednim avku co wyglądał jak na Dzikim zachodzie :hahaha :D to byłby nie rolnik, tylko farmer :D
no to może ten?
w Twoim wieku chyba :p
http://online-tv.pl/wp-content/uploads/2016/03/ROLNIK-SZUKA-%C5%BBONY-edycja-3-P AWE%C5%81.jpg
o matko... to niezły burdel by nam z tego wyszedł....dosłownie :P
hahaha, farmer też może być :D
też pomyślałam o tym zdjęciu w kapeluszu :D
tu ma jeszcze do kompletu kowbojskie buty
https://pbs.twimg.com/media/Cc3fceeW4AA6znh.jpg
tu jeszcze jego lasso
http://www.oyunatolyesi.com/dosyalar/sayfa/sekmeler/1250/askdelisi1-1.jpg
taki sobie :D ale mam wymagania hahahaa
naoglądam się tureckich ciasteczek i takie same ostra kryteria stosuję do polskich chłopaków hahahaa :D
a ten biblijny szymon może nie jest taki nawiedzony, zobaczymy jaki będzie, dajmu mu szansę :D
to byśmy zrobiły nocne reality show 18+ z tureckimi przystojniakami oraz wianuszkiem kobiet :D
ooooooooooo jakie zdjęcia zapodałaś berka z jakiegoś spektaklu teatralnego :D
pasowałby do australijskiej edycji Rolnik szuka żony, bo w tamtym programie podobno tacy farmerzy właśnie bogaci, ustawieni i przystojni a nie to co w naszej wersji rolnika :D
no właśnie widzę jakie wymagania...odrzucasz każdego po kolei :D tak to jest jak człowiek się przyzwyczai do tureckich standardów..:DD
masz rację, ocenimy go po 1 odcinku.. wtedy się okaże jaki jest naprawdę :D
no widzisz, nawet w teatrze grywa, ach ;)))))
haha kiedyś czytałam o tej australijskiej edycji... nasi przy nich to cienkie bolki ;)
http://bi.gazeta.pl/im/5d/91/13/z20518237Q,Rolnik-szuka-zony-Australia.jpg
zmykam spać.
Dobranoc ;))
kolorowych ;DDD
Hello ;) No proszę a Ty zmieniałaś znowu Avek też śliczny, ale ten Berk jest seksowny ;)
hahha bardzo śmiszne ;))) plecak porzuciłam już jakiś czas temu....... oj wieki temu chciałam napisać ;)
https://thumbs.dreamstime.com/z/dziewczyna-idzie-szkoa-10534681.jpg :D:D
jjakbyś dziś poszła, to już Cię widzę, jak w ławce podnosisz rekę - proszę pani, a czy będzie jakiś przystojny turecki pan nauczyciel ?? :D
a tak w ogóle to witaj :D jak tam dziś angielski ?
angielski spoko nawijałam tez o tureckich serialach hahahaha ;)))
hahahha rozwaliłaś mnie tym zdjęciem ;) i tym tureckim nauczycielem..... hahahaha pani odpowiada tak jest jeden turecki nauczyciel Mehemet ..... a ja i jak wygląda... a Pani mówi tam idzie korytarzem..... ja patrzę i mruczę o matko turecki turek zamiast tureckiego ciasteczka..... a Pani co tam mruczysz.... a ja: cóż jaka szkoła taki turecki nauczyciel hahahhaa;)
o jak cudownie mi się patrzy na Twój avek :D och i ach :D
a w ogóle jaki masz naturalny kolor włosów ?
ooo czyli trafiłam z tą szatynką idącą sobie do szkoły na fotce hahaha :D
widzisz naoglądam się tureckich ciastek i mam wygórowane wymagania, odrzucam wszystkich facetów z rolnik szuka żony hahhahaa
hahaha czytałam tę Waszą z Giną wymianę komentarzy na temat rolnika szuka żony hahahha;)))
coś w tym jest, że po obejrzeniu seriali tureckich i napatrzeniu się na tureckie ciasteczka zderzenie z polską rzeczywistością jest bolesne hahahhaha;))))
oj bolesne bolesne............ powiedziałabym że prawdziwy szok, zawód, rozczarowanie, ból, łzy............ hahahaha :D
wiesz co, na początku maja zgłosiłam do admina serial HA, a po dziś dzień go nie dodał, masakra hahhhaha :D
bardzo bolesne ;))) normalnie ciężką traumę przejdziemy ;)))
hahahhaha
a co do admina - przecież pisałyśmy Ci, że tak będzie tutaj kontrybucja trwa i trwa i trwa hahahhaa my na kiralik czekałyśmy kilka miesięcy hahahha ;)
wiem że pisałyście, pamiętam, ale to śmiechu warte jest.............
co jest - czy oni mają tyle zgłoszeń że nie wyrabiają, czy też admin bardzo skrupulatnie sprawdza zgłoszenie, powiedziaąłbym pierdzieli się ruski rok ?? :D
ahhahah co robi admin tego nie wiedzą najstarsi górale nawet ci tureccy hahhahaha ;)))
a wiesz nie chce im się więc od czasu do czasu z łaski na uciechę coś zaakceptują ;)
hahhhhaa HA dobiega końca a tymczasem nadal niezaakceptowane :D śmiech, serial się kończy, a nadal niedodany
oooo dziś wrzucono do neta 11 przetłumaczony odcinek HA, to jutro obejrzę, a jutro akurat mam ostatni dzień netu na stary miesiąc, więc jeszcze wykorzystam resztki limitu :D
a to będzie koniec I sezonu HA ????
właśnie widziałam, że 11 odcinek wrzucony hahaha ;))) a ja dalej pierwszy widziałam tylko ;)
a wykorzystaj ten Twój net na maxa ;)
na teleforum dziś dziewczyny napisały, że na tt krążą komentarze że HA zakończy się na 17 odcinku.
Poza tym ekipa (niecała) aktorska nagrała filmik z machaniem więc jakby pożegnanie.
Ale oficjalnego komunikatu ze strony Kanal D nie ma,...................ale w przypadku zakończenia KM też nie było oficjalnego komunikatu.......................
to znaczy, że II sezonu nie będzie ? hmmm rating mają słaby jak na to, że gra w nim Serkan, przecież to on miał być siłą napędową tego serialu, ale Serkan jest niestety aktorem jednej roli Ayza hahahha;)))
nie wiem, czy będzie 2 sezon, nic nie wiadomo, poczekamy następne dni, to może produkcja seriali Kanal D raczą z bożej łaski udzielić jakiejś oficjalnej informacji :D
Serkan niestety nie zagrał tak rewelacyjnie jak w KM............, ale po drugie to tez wina scenaariusza - bo jego bohater Demir jest marnie napisany, facet bez charakteru..................
a takie klocki wiadomo to Turcja tam nic nie wiadomo;)
Zgadza się scenarzyści rolą Demira się nie popisali ;)
prawdziwe przysłowiowe Turki - dziwaki :D
Serkan Cayoglu dostał Złota Malinę. Siedzi załamy, a brat go próbuje pocieszyć - "Zjedz czereśnię"
Serkan - nie chcę............. mam dosyć owoców........
:D:D
ahahhaa padłam i leżę ;)))
Serkan : a daj mi spokój z czereśniami ...... od nich zaczęły się moje kłopoty hahahhaa;))))
a taki Baris - jabłuszka miał to i poszalał jeszcze przed ślubem hahahah;)))
ahhaha bo Defne kusiła Omusia jabłuszkami a potem była pamiętna noc w 40 odcinku i ciągle im towarzyszą jabłka hahaha a potem Omuś i Defne jeszcze ze 2 razy byli w łóżku hahahaha czyli Defne nie taka cnotka idiotka jak Oyku hahahhaa Ayaz czekał 52 odcinki na baraszkowanie Omuś 40 odcinków ;)
zobaczymy ;))) jak prorokuję, że po 10 ale może Meric się ogarnęła..... tylko wiesz każda II seria serialu to już nie to zwłaszcza jak pierwsza była długa w sensie ilość odcinków.... bo np. Kara para ask pierwszej serii było 13 odcinków druga już 41 odcinków, kontrakt na miłość pierwsza seria 19 odcinków druga już miała więcej.... a tu po 50 ponad odcinkach chcą w założeniu pewnie zrobić II serii też 50 odcinków możesz mi powiedzieć o czym.... to już będzie takim powalonym latinem śmierdziało, że się słabo człowiekowi robi, a w założeniu kiralik ask miał być serialem w stylu komedii romantycznej... a tu dramat będzie gonił dramat....ale Turków nie ogarniesz im nie wiadomo co się spodoba....
i jak wrażenia ? wg mnie super wyszło, a Oyku rzeczywiście była zawsze jak ciemna, cnotliwa nieuświadomiona Ana Steele :D
Hello ;)))
U mnie piękna pogoda ;))) ale Siostra Słoneczko strzeliła pogadankę rodzince hhahahaa;))) ciągle pięknie świeci słońce ;)
Udanej reszty dnia ;)))
Do miłego zaś ;)))
Hej hej siostrunie ;)))
ojj upalnie dziś... racja ;)))
dziś 1 września...
widziałam masę dzieciaków z grobowymi minami...
w taką pogodę chodzić do szkoły... nie zazdroszczę :P
hahaha Ty agentko jeszcze masz miesiąc wakacji tak ??? hahaha a ja mam niekończące się wakacje od nauki oczywiście hahahaha;)))) pół życia się uczyłam wystarczy ;)