PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Pytanie za 100 pkt

ocenił(a) serial na 8

Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?

ocenił(a) serial na 8

a w roli strażaków same tureckie ciasteczka ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

jasna sprawa :D
czytasz mi w myślach :D
i oczywiście z wężami do gaszenia wody :ppp

ocenił(a) serial na 8

hahaha z wężami i odpowiednimi prądnicami ;))) hahahaha

użytkownik usunięty
Margoargo

ahahahaha :D
a co ona z tym zrobi dalej... dajmy jej pole do popisu ;)))))

ocenił(a) serial na 8

hahahaha jak to co wykorzysta, wykorzysta ;))))

użytkownik usunięty
Margoargo

wiadome, nie wątpię w zdolności naszej siostry :DDDD
poza tym zawsze może liczyć na nasze wsparcie :ppppp

ocenił(a) serial na 8

ahhaha dokładnie ;))) my solidarnie Siostrze pomożemy ;)))

użytkownik usunięty
Margoargo

bo my jesteśmy dobre siostry i stąd takie " poświęcenie" :DDD

hahahaa a pomagajcie pewnie że tak :D

Margoargo

hahhaa a pewnie pomagajcie :D
przecież sama tego nie obrobię :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha ;))) pomoc to nasze drugie imię ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

I to jest swietny pomysl,lokaj

użytkownik usunięty
Marg_

a czemu jesteś przerażona, nie chcesz na nie iść?

ocenił(a) serial na 5

Ide sama,a w mojej rodzinie idziesz sama.bawisz sie sama ot,tyle to sie nie pobawie a posiedze. A komentarze beda tak wspolczujace,ze zaboli od sluchania. Nie nadganiam was na tym telefonie :(

użytkownik usunięty
Marg_

o kurde, współczuję... wiec coś o tym.. więc doskonale Cię rozumiem.
kiedy w ogóle to wesele? masz jakąś kreację ? ;p

ocenił(a) serial na 5

Kreacje mam z poprzedniego wesela bo mnie nikt nie widzial w.niejj :) to kupowac nie musze. A impreze ogarne i bede zyc,jutro trzymajcie kciuki za moi,bo ide na przeszpieg w sprawie pracy

użytkownik usunięty
Marg_

o to super, zawsze to jakaś oszczędność ;p
ooo to będziemy trzymać kciuki najmocniej jak się da ;)))
musi się udać siostra ;)))))

ocenił(a) serial na 5

Ale od stycznia i tak szukam czegos innego,bo musze cos w koncu zrobic. A teraz sie okazalo,ze osoba z ktora prawdopodbnie bede pracowac w ciazy jest,to zobaczymy kogo mi dadza do wspolpracy jak juz urodzi... no ale co ja myslec bede o takich rzeczach

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Gasz lazi za mna piosenka,ktora mi sie z czyms kojarzy,ale nie wiem czym

użytkownik usunięty
Marg_

jaka piosenka?

ocenił(a) serial na 5

Tears clean bandit xd i za nic nie wiem z czym mi sie to kojarzy

obejrzałam dziś 11 odcinek HA pl ;)
ale chyba o tym czytałaś :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

czytałam :D
tylko mnie utwierdziłaś w przekonaniu, że Gokce to idiotka i nie zasługuje na Kaana...
ale ogólnie szkoda, że kończą HA ( jeśli to prawda ) mimo wszystko liczyłam, że będzie więcej odcinków i oglądalność wzrośnie..

Mnie tez jest smutno że już kończą, bo też chciałam żeby było więcej odcinków HA ;((
ale co zrobić, jak scenarzyści całkiem spaprali serial, gokdem są parowani na siłę, a wcale nie ma między nimi żadnej chemii, poza tym gokce to niepoczytalna świruska bez honoru, demir to mdły nudziarz, a kaan najfajniejszy facet jest marginalizowany w serialu ;((

użytkownik usunięty
Vanessa100

więcej odcinków no i przede wszystkim więcej Kaana ;((
a tak to lipa...
serial spaprany ale mimo wszystko jest nam smutno...

"niepoczytalna świruska bez honoru, demir to mdły nudziarz, a kaan najfajniejszy facet jest marginalizowany w serialu ;((" brawooo, podpisuję się pod tym wszystkim czym tylko mogę... to jest świetne podsumowanie całego sezonu HA ;)))))))))))

a dziękuję :D

niestety, serial miał słabych scenarzystów, bo to mógł być hit serialowy, a tak cóż ;(( zupełnie inaczej sobie wyobrażałyśmy tą historię ;((

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie ma za co ;))))

Ci scenarzyści są już na mojej czarnej liście... patałachy ;)))
przede wszystkim Kaan miał być równorzędnym rywalem a nie dodatkiem.... i kumplem pomiatanym przez Gokce...
matkooo.. gdzie my będziemy naszego Berka oglądać gdzie ? :(

pseudoscenarzyści z nich :D

dokładnie, myślałyśmy wszystkie że kaan i demir będą mieli po równo do grania, a kaan tak z brzegu..................

tez mnie to martwi, gdzie będziemy oglądać berka. nie wiem ;)
on jako kaan jest taki kochany ♥ chyba po prostu czasem włączę sobie jakieś sceny z kaanem na yt, bo co mi pozostanie ;(((

użytkownik usunięty
Vanessa100

a jak :DD tylko Kaan im się udał ;)))

no właśnie to jest najgorsze, bo postać Kaana jest taka świetna.. już w żadnym innym serialu Berk nie dostanie tak napisanego bohatera do zagrania...
masz rację.. chyba pozostają filmiki na youtube ale to i tak mało... ojj ale będziemy niepocieszone

masz całkowitą rację, że tylko kaan im się udał. Tak mało czasu i uwagi mu poświęcili, a tak wspaniale im wyszedł hahha
tymczasem ich główny gwiazdor demir/serkan nie udał się wcale, protka gokce to tragikomedia.
Zastanawiam się, czy scenarzysci zdają sobie sprawę z tego wszystkiego................

Gina ale przecież Ty możesz sobie jeszcze oglądać Kaana w przetłumaczonych odcinkach HA ;) bo przecież ich nie oglądałąś ;) po prostu przewijać tylko na sceny z kaanem, a resztę omijać

użytkownik usunięty
Vanessa100

może dlatego się im udał bo tak mało czasu jemu poświęcili... jakby więcej myśleli nad tą postacią to całkowicie by ją spaprali zapewne.

no wiem, będę oglądać, ale to nie to samo.. bo wiem mniej więcej co się dzieje po kolei...
a jak wychodzą nowe odcinki to zawsze jest ta niewiadoma, ciekawość i w ogóle :pppp

hahahhaa może rzeczywiście dlatego im wyszedł :D

w sobotę nadrobiłam scenki z Kaanem z 4 i 5 boluma (bo akurat tych dwóch w całości nie oglądałam) właczyłam na same scenki z kaanem i mało nie weszłam w ekran bo taki zachwycajacy był :D
a szczególnie na wieczorze z Japończykami w jego knajpie, co był w białej koszuli :D super wyglądał :D i tak fajnie świdrował gokce oczami :D a potem z nią zatańczył i mówił że jest romantykiem, ale niestety przylazł demir i gokce poszła do niego ;((((((((

https://www.youtube.com/watch?v=PaH0t6ZUMI8

użytkownik usunięty
Vanessa100

no mówię Ci, że tak było ;DDD

ach... zachwycający był w tej scenie... te jego piękne oczy, uśmiech ;)
bardzo mi się podobał ten taniec... i to jak na nią patrzył... ;)
że ją to nie ruszyło... i poleciała za tym pajacem ;(

wierzę Ci :D:D:D

Kaan mówił że jego romantyzm to kwiaty, świece, czekolada, duża sala i zespół muzyczny :D
.......... całe wakacje czekam aż KaazCe pójdą na randkę, ale chyba się nie doczekam ;((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

no ja myślę :DDD

ohoho, to faktycznie romantyk na całego :p
to nie moje klimaty ale dla niego zniosłabym wszystko ;DDD

zdążą się wakacje skończyć a oni nie pójdą na randkę.. co więcej.. zdąży się serial skończyć i dalej nie pójdą...

to wyciągnęłabyś kaana w jakieś inne klimaty, na pewno byś go przekonała hahaah :D

Zastanawiam się, co będzie z Kaanem w finałowym odcinku.
No bo GokDem pewnie będą razem (niestety )
Obawiam się, że zrobią tak że np. GokDem się zaręczyli, wszyscy do nich podchodzą i im gratulują, Kaan też. Potem wszyscy biją brawo, GokDem się całują, Kaan odchodzi, patrzy na nich z daleka, potem odjeżdża motorem...... I koniec.............
GokDem razem, a Kaan sam Nie przeżyję tego ;(((

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha a jak :D

łoo matko ale zakończenie wymyśliłaś ;((( aż mi się smutno zrobiło ;((((
nie zniosłabym tego... prawdziwy dramat na koniec...

a może tak... GokDem pobierają się.. po ślubie Demir zostaje użądlony przez pszczołę.. a jako, że jest uczulony na jej jad umiera ekspresowo... Gokce zostaje wdową i wiąże się z Kaanem ;)))

hahahahaah ale wymyśliłaś z ta pszczołą zabójczynią :D
dopiero by się upłakały fanki demira :D
ale przynajmniej gokce byłaby z kaanem, z odpowiednim mężczyzną :D:D

nie dali dziś zwiastuna ;(((( pewnie jutro dadzą :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha wiem... głupawka ;))
jako że Demir jest marną postacią czeka go marna.. a wręcz żałosna śmierć ;ppp
u mnie przynajmniej jest podwójny happy end..
demir unicestwiony i Kaan szczęśliwy ;DDDDD

może szykują jakiś szałowy zwiastun i dlatego tak przedłużają okres wyczekiwania ;dddd

demir zawsze może też wjechać w kartony hahhahaha :D

taaa, zwiastuny potrafią zrobić ciekawe, tylko potem w odcinku okazuje się że lipa ;(((

idę spać :D dobranoc kaanowych snów :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

jak Hanka Mostowiak... on nie jest godny takiej śmierci ;)))

jak zawsze... przeważnie.. ech.

ja też idę spać ;pp
Dobranoc, Tobie również :)))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 5

Jak ha zostanie krotkie,to choc to ogaarne ;) i zrozumiem o czym piszecie xd

użytkownik usunięty
Marg_

ojj siostra koniecznie musisz to obejrzeć ;)
choć serial słaby haha

ocenił(a) serial na 5

Jak wreszcie sie nawroce na korzystanie z komputera,to zapewne obejrze,bo na komorce to ciezko

użytkownik usunięty
Marg_

haha no wiadomo ;p
a jak tam bóle głowy, już nie dokuczają?

ocenił(a) serial na 5

Przeszlo mam nadziejje na dluzsza chwile. Ale zobaczymy generalnie moja "wykryta" choroba raczej mnie bedzie tylko wykanczac bolem... to nic ciekawego przed moi

użytkownik usunięty
Marg_

bidulko, Ty to nie masz lekko.. ale twarda z Ciebie babka ;)))

ocenił(a) serial na 5

Ja sie smieje,ze powinnam nalezec do lubu 1% ludzkosci z jakimis przypadlosciami...jaa nawet nie moge miec normalnej grupy krwiii ja jestem do wymiany

użytkownik usunięty
Marg_

haha
o kurde ale weź się tak nie dołuj, jesteśmy z Tobą ;)))

ocenił(a) serial na 5

Ja sie juz nie doluje,tylko sie smmieje co jeszcze dolega tylko 1% ludzi na ziemi co jeszcze mi znajda... ale moja grupa krwi mnie rozlozyla na lopatki