Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
Spokojnie , spokojnie raczej Cię nie przegonie.... mogę jedynie zmniejszyć dystans ;))))
Jak codziennie będziesz pisać wiecej niż ja to przez weekend bedzie po sprawie ha ha
Nie przejmuj się i pisz dalej :))
hahaha spoko, spoko od poniedziałku życie realne przykręci mi śrubę.... więc będę gościem na forum.... a przez weekend plan jest imprezowy więc może mnie nie być;)))
tak dziś przyśpieszyłaś z postami, bo jedziesz na motorze z Berkiem, to przyśpieszyłaś i ciężko cię dogonić hahaha :D
Ha ha o to mi właśnie chodziło :))
Bravo.
Wygrałaś randkę z gwiazdą.
Możesz wybrać z którą :)))
dziękuję :D
mam dylemat z kim na tą randkę iść - waham się między Serkanem Cayoglu a Berkiem Hakmanem ;)))
wiedziałam.... Słoneczko musi Ci przyznać 2 nagrody... ahhahahaa;))) bo nie możesz się zdecydować ;)))
ahahahaaah :D
nie no, ja umówię się z nimi oddzielnie, najpierw randka z jednym, a potem z drugim :D:D
eeeeee to mnie zawiodłaś :)))) hahahahahha
ja tam bym się z nimi 2 na raz umówiła ;))))
hahaha dokładnie a jak mnie zabrał Berk na przejażdżkę to nie będę wybrzydzać ;)))
znowu coś napiszę o berku/kaanie, bo ciągle o nim piszemy hahaha :D
w 8 bolumie Kaan dzwoni do Gokce i pyta co słychać i żeby wreszcie wpadła do jego kawiarni :D
I mówił do niej przez telefon takim czułym, a jednocześnie uwodzicielskim tonem głosu, że padłam z wrażenia........... nawet serkan tak do niej nie mówi...............
ta gokce jakaś dziwna, że ten kaan nic ją do tej pory nie kręcił :D:D
hahaha Gocke to turecka łamaga zanim zatrybi, my sprzątniemy jej Kaana sprzed nosa ;))))
Dobra pieprzę już głupoty sorry idę spać ;)))
Jutro co prawda sobota, ale muszę bardzo wcześnie wstać ;))))
Dobranoc Siostra ;)))
Nieprzyzwoitych snów życzę ;)))) z kim tam chcesz ;)))
Zmykam drogie siostry.
Życzę Serkanowo-Berkowo- Enginowo-Burakowych snów :)))
Dobranoc :))
Dobranoc ;)))))) Siostro ;)))) relaksu dla Twoich paluszków życzę i odpoczynku na oczów :)))))
Witajcie deszczowo;))))
Życzę Wam miłego weekendu ;)))) z uwagi na imprezowy weekend ;))))) nie wiem czy się dziś jeszcze pojawię ;)))) chyba nie ;))))
Do miłego zaś ;))))
hejoooo ;)
wybaczcie, że dawno nie wpadałam..
u mnie dalej remont, ciągle zalatana jestem.. liczę, że we wrześniu będzie już spokój.. bo już dość mam tego chaosu.
jesteście niezawodne, postów do czytania nie brakuje :DDDD
miłego weekendu Wam ;)))))
hello ;) wczoraj u mnie sobota była jesienna
Dziś niedziela na razie słoneczna, zobaczymy, jak dalej........
I mamy pierwszy medal na olimpiadzie - wczoraj brązowy Rafała Majki w kolarstwie ;) Mógł być złoty, ale na końcu osłabł, ci dwaj go przegonili.
25 km jechał sam, się chłopak wyrwał hahaha, a ciężko tak samemu jechać i narzucać sobie tempo.
Witaj.
U mnie z pogoda bylo podobnie :))
Bravo Rafał.
Dziś graja siatkarze i ręczni :)))
hej ;) oglądam na żywo HA ;) uśmiałam się, bo wieźli do szpitala rodzącą i oczywiście po drodze mieli śmieszne przygody :D
teraz reklamy
Kaan był już na początku odcinka, bo to on pojechał z panikującą Gokce i rodzącą Nilufer do szpitala i po drodze mieli śmieszne przygody :D
kaan poczęstował gokce w jego kaiwarni jakimś ciastkiem i tak łądnie się uśmiechał :D
ciacho częstujące ciastkiem hahaha :D
demir dziś rozmyślał o gokce leżąc na kanapie :D
ale za bardzo się nie wysilił ahahahah, bo wspominiał tylko moment, jak zastał gokce śpiewającą w jego wannie :D
hahaha co za streszczenie zapodajesz ;)))
już koniec czy jeszcze odcinek trwa...
wg zwiastunów czeka nas jeszcze spotkanie i dogryzanie sobie panów w domu gokce,
potem demir i gokce na wybrzeżu.
I kaan&gokce na motorze na co najbardziej czekam ♥
a to jeszcze trochę przed Tobą ;)))
miłego oglądania.... idę spać, bo mnie od 4 godzin męczy migrena i nie mogę sobie z nią poradzić ;)
Do miłego zaś ;))))
Hello ;))) franca migrena męczyła mnie jeszcze rano, ale na razie jest ok. Mam nadzieję , że rządy lady migusi już się skończyły.... bo się wykończę ;)
Do miłego zaś :)
Hello ;)))
a tutaj przesyłam Ci kiralik ask 52 odcinki w pigułce ;)))
hahaha dobre;)))
https://www.youtube.com/watch?v=3zZnBzvbSVU&feature=youtu.be