Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
Dom Mete ( ten z początku ) był wykorzystany w Isilik.
Elif tam mieszkała przez jakiś czas.
Hello ;))) ło matko dawny ten serial to i tani.... chyba nie będę oglądać....
a na TV Puls szkoda nawet włączać.....
Ja nie wiem czy będe ogladać.
Jeszcze się zastanowię,bo nie wiedziałam to nie mogę nic powiedzieć na ten temat.
Ja też nie zarzekam się, bo jak już kiedyś napisałam, że GF nie będę oglądać a oglądam... to teraz nic najlepiej nie zakładam... w tej kwestii ;)))
Do miłego zaś ;)
Hah na yt przez przypadek znalazłam tą scenkę z shirtless Burak Ozcivit w Kara Sevda ;)
1,5 mln wyświetleń :D
https://www.youtube.com/watch?v=BvJrzJobCE8
PS. Na początku myślałam, że ona siedzi pod stołem hahaha :D
O HA :)))) jaka klata ;))) Burak też jest seksowny jak diabli ;))))
a ta protka to w zasadzie urodą nie grzeszy ;))))
CO tam zęby ;))) wzrok i uroda jest cudna.... zwłaszcza jego oczy ;))) odpływam :))) co te Turki mają takie zajebiste oczy... bo i Engin, Baris, Berk i Burak... no zwariować można od namiaru emocji ;))))
po prostu stwierdziłam fakt z tymi zębami i napisałam, bo przecież wszystko muszeę skomentować hahahha :D
a ciachowaty i tak jest :D
Pewnie już był tu prezentowany.... ten filmik moniki ale jest gdzieś w tysiącach naszych postów...
wzięło mnie na wspominki hahahahaa;))))
dla poprawy humoru ;)))) link ;))) pamiętacie :)))
https://www.youtube.com/watch?v=s-4tQzQch2s
hahahahhaha pamiętam - to jeden z najlepszych KM-owych cracków moniki :D
genialny !!! :D
"w lustrze widzę zmęczoną twarz" - taa a tu w lustrze taki przystojniak :D
Ach ten Ayaz ♥
Jak to się dzieje, że jak widzę Serkana w KM, to wow, chętnie weszłabym w ekran , tak go kocham ♥.....
A jak widzę Serkana w HA, to już nie to samo...................
hahaha cracki Moniki świetne... te z kiralika tez rozwalały ;)))
Z tego wynika, że Serkan jest aktorem jednej roli.... tylko Ayaz ...był the best... w HA.... jest mdły...
"Z tego wynika, że Serkan jest aktorem jednej roli.... "
kobito wypluj te słowa, bo jeszcze się okażą prawdą :D:D oby tak nie było :D
Może teraz jak zacznie walczyć o Gokce, to jego postać nabierze trochę ikry........... albo i nie..........
plu, plu, plu.... wyplułam te słowa..... hahahha tylko nie chce nic sugerować, ale ja w serialach tureckich to prorok jestem ;)))))
oj niech już się ten Demir ogarnie.... bo mi młode ziemniaki w piwnicy zgniją.... zanim on nabierze ikry ;)))) hahahhaa
z tymi ziemniakami nie mogę :D :D
ciekawe, co wymyśli Demir żeby zdobywać Gokce............ pewnie jakieś rzygająco romantyczne niespodzianki ahahahah :D:D
ahahhahahaahh Margo wymiotuj na boki, bo szkoda laptopa :D:D:D
Ja też już mam dosyć lukrowanego romantycznego księcia Serkana............. ile można........... zagrałby coś innego........
Kaanowi natomiast proponowałabym po przejażdżce motorem zaproszenie Gokce do siebie i bez lukrowanego romantyzmu zaniesienie jej do łózka i przekonywanie jej przez całą noc że powinna być właśnie z nim hahahhaahha :D
hahahhaa dokładnie muszę wymiotować na boki ;))))
o bardzo podoba mi się Twoja wizja.... jestem za dzikie harce w łóżku Kaana i Gocke wskazane.... a Demir niech się dalej dosładza ;))) ahhahahah
rano Demir dzwoni do Gokce i mówi że przygotował dla niej romantyczną kolację na wieczór, a Gokce odebrała akurat w łóżku z Kaanem...........
Gokce do słuchawki - dzięki ale nie............ związałam się z Kaanem........
Demir - jak........... kiedy????
Gokce zarumieniona - dziś w nocy........... On jest wspaniały.......
Demir - to co on ci robił ??
Gokce - cuda...........
:D:D
hahahaa padłam....
Demir jakie cuda..... a Gocke... nawet jakbyś 100 lat myślał to nie wymyślisz..... bo o wprowadzeniu w czyn.... to można zapomnieć ;)))
Margo........... teraz to ja padłam :D:D:D:D
i jeszcze dodała........... demir przy tobie, to ja bym cukrzycy dostała :D
\hahaha dokadnie... i jeszcze Gocke powiedziałaby... Ty Demir tylko cukier, lukier i czekolada... a ja pieprzu potrzebuję ;))))
po tej namiętnej nocy Kaan musiał wyrzucić prześcieradło, bo się nie dało doprać z Kaana spermy hahahhaa ale mnie ponosi :D
hahahaa mówisz taki wyposzczony był, że tyle życiodajnego nektaru wyprodukował ;)))) hahhaha nie tylko Ciebie ponosi.... hahaha jak nas ktoś z zewnątrz czyta..... mruczy pod nosem... no kobiety niewyżyte hahahhaa;))))
a my tylko nazywamy rzeczy po imieniu ;)
nie o wyposzczenie mi chodziło, ale o wyjątkową ognistość tej nocy :D
(choć fakt, że Kaan pości już jakiś czas :D ...........)
oki :D
sałatkę robisz............ Kaan by ci pomógł jak w mojej wizji wczoraj :D
mółgby ogórki pokroić albo coś innego :D:D
hahaha pomagać mi nie musi, może mi poprzeszkadzać....;))))) a potem....jak już... mi poprzeszkadza.... powiem... dobra , bo tej sałatki do rana nie pokroję ;)))
..... a Kaan - przecież już prawie jest rano......
A Ty - no patrz, jak ten czas leci............ :D
a ja do Kaana tak już rano nie zauważyłam.... i z szatańskim błyskiem w oku mruczę... do niego.... zregenerowałeś się już.....
na filmach / serialach laski na motorze zawsze się trzymają faceta :D, a przecież można się z tyłu trzymać za to coś z tyłu motoru :D
oj trzeba się przytulić do kierowcy to po pierwsze.... a po drugie... Kochana przy dużych prędkościach trzeba trzymać się kierowcy, bo wtedy lepiej się kieruje motorem.... chodzi zwłaszcza i wchodzenie w zakręty...... kierowca i pasażer tworzą całość...
aha, tworzą symbiozę :D
ja z facetem motorem nigdy nie jechałam :D:D:
ale jechałam tylko skuterem z kuzunką, jak byłyśmy nastolatkami :D
na początku jak ruszyła, to się przeraziłam, masakra, bo tak szybko się jedzie..............
ona do mnie ......... hahah co boisz się?........... a ja - nie, ufam ci.......... a ona - to dobrze że mi ufasz, bo ja sobie nie :D:D:D:D
Ale po kilku minutach mi lęk minął i spodobało mi się :D Jak skończyłyśmy, to chciałam jeszcze jeździć ahahahhaa :D
haha a dokładnie... symbioza....
ja kiedyś jechałam motorem dlatego się wymądrzam hahahaha;))))
a skuterem nie jeździłam.....
chętnie bym się przejechała z Kaanem motorem :D
Ty pewnie też :D
To musiałabyśmy po kolei bo we troje się nie zmieścimy ahahaahhahha :D
dziękuję :D
ja pierwsza, potem Ty się przejedziesz :D
czyli ustalone, bo już myślałam, że obie naraz będziemy się próbowały wgramolić na motor hahahhaa :D