Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
A mi się wydaje co do zakladu Ayaza ze to wyszlo w praniu, tzn ze scenarzysci ten watek sobie pozniej wymyslili. Choc pewnie sie myle
Możesz mieć rację, bo scenarzyści z KM lubili wyskakiwać z wątkami ni z gruszki, ni z pietruszki ;)))
hej dziewczęta, jestem na 21 odcinku. Małe podsumowanie: serial super uwielbiam sceny Omera z Defne, te ich spojrzenia, gesty, mimika twarzy. Omer jest taki przystojny, słodki, dobry, opiekuńczy można by wymieniać i wymieniać :). Jak są pogodzeni jest tak sielankowo, ale powiem Wam, że lubię też momenty jak są skłóceni, jak sobie dogryzają a jednocześnie tęsknią za sobą no i potem jak się godzą :) np ostatnio jak Defne przyszła do niego przytuliła i ten tekst "nie waż się nigdzie wyjeżdżać" mmmmmmmm. Podobała mi się też scena z Iz i książką w biurze Omera. Ta mina Defne muzyka w tle no idealnie :).
Pewnie jesteście bardziej obeznane w temacie niż ja dlatego proszę napiszcie jakie seriale są obecenie top w Turcji i jacy aktorzy. Chodzi mi oczywiście o męską część.
Pozdrawiam:)
Masz podobne odczucia co do serialu jak my ;))) serial generalnie jest fajny, dynamiczny, śmieszny no i przede wszystkim akcje między Omer i Defne cud mniód i orzeszki;))) zarówno te złe jak i dobre ;))) jak byłam na tym etapie oglądania jak Ty to tak sądziłam.....
Miejmy nadzieję, że jednak serial zawróci z drogi , którą obrał obecnie i znowu mnie zachwyci ;)) dobra dość już bo się będziesz sugerować ;)))
Co do seriali tureckich... oni w Turcji mają tyle produkcji, ze głowa boli;)))
NO kiralik wiedzie prym w serialach w Turcji.... jest też kara sevda - z aktorem co grał Bali Beya we Wspaniałym stuleciu - aktor nazywa się chyba Burak Ozcivit....
Jest też jakiś nowy z aktorką co grała Hiurem w Wspaniałym Stuleciu, ale jak sobie radzi to nie wiem....
ok dzięki za odpowiedź, w najbliższym czasie chcę się wziąć jeszcze za "Zapach truskawek" oglądałaś może?
A co do aktorów przystojniaków to którzy waszym zdaniem są najfajniejsi? Ja dopiero zaczynam przygodę z tureckimi serialami, więc na tę chwilę oczywiście Baris :) i Kivanc Tatilung z "Imperium Miłości", w którym wygladał idealnie, ale moim zdaniem Baris ma bardziej w sobie to coś :)
Witaj .
W Turcji leci jeszcze Ask Yeniden ( kontrakt na miłość) w Polsce był emitowany w wakacje , Inadina Ask.
U mnie prym wiedzie Serkan oraz Baris .
Hello;)))
Cilek kokusu - czyli zapach truskawek - też oglądam, fajny i aktor Yufus przystojny ;))
Oglądałam po turecku cilek do 9 odcinka, a potem przestałam, teraz jak są odcinki tłumaczone to oglądam.
Na razie po polsku jest 5 odcinków zapachu truskawek, ale pewnie cały serial przetłumaczą bo odcinków wszystkich jest 23 .... Marrgott obecnie tłumaczy cilek , na zmianę z kiralikiem.
Co do aktorów tureckich dla mnie nr 1 to Baris i Burak Ozcivit ( Bali Bay ze wspaniałego stulecia)
Potem Serkan z sezonu na miłość i Kivanc Tatilung bo tez widziałam parę scen Imperium miłości.
tak wykończyłam temat ekspresowo hahahahha :D
W naszej wersji HA, to Kaan w trakcie pocałunku wsadziłby Gokce język do samego gardła...... hahahaha :D
Znana jesteś z ekspresowego kończenia wątków hahahahha;)))
O tak i jak już Gocke braknie tchu i odsunie się od Kaana to pomyśli .... ten cmok Demir nazywa całowaniem..... hmmmmmm Kaan przy nim to arcymistrz.... po czym.... zalotnie szepnie do Kaana.... już skończyliśmy się całować ;))))
.... a Kaan "pewnie że nie koniec......... ja się dopiero rozkręcam............"
i całują się dalej, aż Gokce zakręciło się w głowie i myśli .............. "no no ciekawe czy Kaan coś innego tez tak głęboko wsadza jak język............. musze się o tym przekonać........... "
:D:D:D
hahahaha no nie............ znowu mi zapodajesz ukryte kosmatki :D
uwielbiam tą piosenkę z Eurowizji 2016 "If love was a crime"
https://www.youtube.com/watch?v=yKsNfccUTuk
Pasowałaby mi do serialu o miłości, tureckiego albo jakiegoś innego :D Najlepiej z Berkiem Hakmanem w roli prota :D
Ładny tekst
If love was a crime then we would be criminals :D
hahaha fajna piosenka... ma w sobie coś ;))) a jak oni się całują w tle.... no w naszej wersji by to przeszło w tureckiej nie...
oki Berk jako prot kto protką.... tylko sensowną proszę .... bo ostatnio co jedna to większa idiotka....
oczywiście że Berkowi damy protkę z sensownym charakterem a jakże :D
Berk protem, protką........... hmm JA ;))))..........w czołówce my dwoje i ta piosenka :D
a Ty możesz być villanką i próbować mi odebrać Berka hahahha :D tylko mnie nie wal łopatą :D
hahahahaha spadłam z krzesła ja villanką..... i ta łopata..... hahahaha chcesz mnie zabić ;))))
no co, siostrę też angażuję do serialu i też dbam o rozwój twojej kariery :D............ jak wolisz, to możesz być drugą protką.............. kogo chcesz na swojego faceta? ;)
Jak to kogo.... oczywiście Engina;)))) chodziły plotki, że ma grać w Kosem ale nie .... czyli jest wolny.....
a akcja rozpoczyna się tak.... jesteśmy siostrami i piszemy poczytne scenariusze do seriali.....
oooooo świetne pomysły :D
piszmey scenariusze i też produkujemy seriale............ i organizujemy casting do naszego nowego serialu, na który przyhcodzą m.in engin i berk.
I robią na nas super wrażenie, wybieramy ich do ról............. i prywatnie też na nas robią wrazenie :D:D:D
Co Ty Berk jest reżyserem serialu, który do którego napisałyśmy scenariusz a Engin jest producentem..... chcesz sobie robić konkurencję i będziesz oglądac jak Berk z inną protka się całuje.... co prawda to tylko aktorsko ale jednak....
ahahhahahahahaha :D
racja, wpadłabym na plan i przerwałabym im tą scenę pocałunku :D
styliści i makijażystki z planu zrobią nas na milion dolarów :D:D:D
Moja droga jako cenione scenarzystki musimy być przy każdym ujęciu i nadzorować, czy reżyser albo producent nie chce nam jakiejś sceny wyciąć lub nie nagrać.... przecież my jesteśmy scenarzystkami z górnej półki nie robimy wątków z kosmosu nasze protki to piękne inteligentne kobiety, które wiedzą czego chcą.... dlatego jesteśmy na planie serialu niezbędne.... a akcja zaczyna się od tego, że poznajesz reżysera i zaczynasz się z nim ostro kłócić o ogólną wizję serialu.... a ja sobie siedzę spokojnie i czekam aż wam przejdzie.... producent widząc waszą kłótnię zerka na mnie błagalnie i prosi oczami, żebyście już przestali..... hahaha bo producent ( Engin) zapił dzień wcześniej i męczy go kac....
hahhhaah :D
podoba mi się - na początku ostro się kłócę z rezyserekm berkiem, a w przyszłości ostro się z nim........... :D
a Ty dajesz Enginowi sok na kaca :D:D:D:D
hahaha do ostrego ...... to jeszcze trochę czasu upłynie.... najpierw wkurzysz się na maxa bo reżyser będzie chciał wprowadzić swoją aktorkę jako protkę.... a okaże się, że kręcą na boku..... hmmm jakoś tę waszą fascynację trzeba zacząć.....
a Enginowi zapodałam elektrolity, bo noszę przy sobie... i od razu był jak nowo narodzony..... hahahha
no wiem że czasu upłynie,,,,,,,, myślałąm o przyszłości, o przyszłych odcinkach :D
.............dobrze że nas niewiele osób czyta :D:D:D.............
wybieram ścieżkę dxwiękową, drugą piosenką będzie turecka "Ask lazim" :D
https://www.youtube.com/watch?v=h_veb2X_KLo
wczoraj na yt z wielkim zaskoczeniem zobaczyłam, że zwiastuny kolejnych odcinków Ask LAftan Anlamaz z kanału Show tv mają wielką liczbę wyświetleń, powyżej 1 miliona ................ byłam w szoku................ zwiastuny HA absolutnie tyle nie mają.............
gify
https://1.bp.blogspot.com/-jKrwEkD2N7w/V20jctG95bI/AAAAAAAALLw/bWE-TV3cR90FVher1 cz5l_F5S82EhvgWQCLcB/s1600/13.gif
https://4.bp.blogspot.com/-dQs0W5LJkjU/V20P1AD5D_I/AAAAAAAALKM/rrnLubqClNMo_a9m- 1gwv1SOSy8BxTc7QCLcB/s1600/2.gif
no też czytałam, że podobne do Kiralika............
są tłumaczone odcinki, można obejrzeć, mnie się na razie nie chce :D
hahaha ja z nowości mam zamiar obejrzeć HA.... w końcu muszę popatrzeć na Berka.... a jeszcze mam do nadrobienia KPA.... chyba z 12 odcinków...
ojej, tyle tego masz do oglądania..... a jeszcze praca........... napięty grafik biedaczko :D
uprzedzam, że w 1 bolumie HA Berk pojawia się gdzieś dopiero w połowie odcinka.
a trochę mam zamiast oglądać nowości to ja się we wspominki bawię.... hahahah i oglądam początki kiralika.... jaki to był fajny serial.... na początku...
kiralikujesz się zamiast zapoznawać nowe seriale hahahhahaa :D
ale nie dziwię się :D ja początki KM też pod raz kolejny obejrzałąm z przyjemnością :D
dokładnie.... te początkowe odcinki miały taką magię, że można oglądać i oglądać ;))))
ale myśle, że nadrobię inne seriale szybko.... no chyba, że dopadnie mnie przesyt turecczyzną... wtedy przejdę na dietę bezturecką;)))
Ja przed chwilą słuchalam Stefano :))
https://youtu.be/bhFj2qjNa-E
Taka przyjemna nutka :))
Witaj.
U mnie rano było gorąco a od godziny 13 leje jak z cebra i jest burza za burzą.
Brzydką mamy pogodę w te lato :)))
ja właśnie oglądam sobie przetłumaczony 8 odcinek HA ;)
zostało mi jeszcze 48 minut ::D
jednocześnie rzucam też kątem oka na tv, bo papież odjeżdża :D:D:D
ile młodych z komórkami :D i ilu ochroniarzy :D