Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
nowy serial Ask Laftan Anlamaz robi furorę :D
same zwiastuny odcinków mają powyżej miliona wyświetleń.
dziewczyny tłumaczą odcinki na cda.
to rzekomo kopia Kiralika
Tak pisałaś o tym.
Jest już 1 odcinek przetłumaczony,ale jeszcze nie oglądałam,wiec nie mogę nic powiedzieć na ten temat.
Za dużo tych seriali.
Jest jeszcze jeden z Selimem z WS i GF :)))
Witajcie.... u mnie dziś pada od rana.... niebo płacze i żegna pielgrzymów..... co to był za czas...... cudowne kolorowe morze ludzi ;))))))
Wracam do moich obowiązków.... może uda mi się dziś wieczorem trochę z Wami pogadać.... bo wracam już do żywych.... ;))))
Do miłego zaś ;))))
obejrzałam przetłumaczony 1 odcinek Cilek Kokusu ;)
- piosenka w czołówce słaba
- schemat fabuły trochę podobny do Sezonu na miłość ;)
- Asli ładna :D (ale ja z urody wolę Oyku, czyli Ozge Gurel, ona jest dla mnie na dzień dzisiejszy bezkonkurencyjna)
- Burak ciągle roześmiany haha :D Niezłe ma ciało, fajną klatę :D I na razie kobieciarz z niego jak z Ayaza :D I arogant :D Ale ja z mężczyzn wolę Serkana Cayoglu niż Yusufa Cima.
- nazwisko rodziny Buraka - Mazharoglu - hahhhhha u Turków wiele nazwisk kończy się na "oglu"
- pierwsze spotkanie protów - hahahhahaha ciasto spadło wprost na głowę Asli ;) Uroczo wyglądała :D
- dziewczyna Buraka - Cagla - mogli dać jakąś ładniejszą, bo jest tak ładna jak byłe Ayaza w KM.................
- koleżanka protki - Gonca też mogłaby być jakaś ładniejsza, no ale nie wszyscy muszą powalać urodą :D:D
- na końcu Asli obrzygała Burakowi koszulę hahahhhahah Ale dzięki temu Burak musiał zdjąć koszulę i po raz kolejny w 1 odcinku zaprezentować na ekranie swój tors :D
Hello;))))
Siostra widzę, że wzięło Cię na oglądanie innych produkcji tureckich nie tylko HA .......
Cóż Cilek faktycznie podobny do sezonu... Asli kocha się potajemnie w kuzynie Buraka Volkanie...czyli dalej schemat jak w KM... Oyku też kochała się w Szmapecie.... tylko Volkan zdecydowanie przystojniejszy i ma fajny tatuaż... już w zeszłym roku o nim pisałyśmy z Mistrzynią ;))))
Asli też rysuje.... czy te protki wszystkie muszą rysować... Oyku rysowała, Asli rysowała, Defne rysowała... protka z Kara Sevda też rysowała.... Turcy schemat.... goni schemat....
hmmmm z Buraka niezłe ciacho.... i ten zawadiacki uśmiech ...... no i zdecydowanie mniejszy kapeć niż Ayaz.... ale mogę się wypowiadać w temacie "kapciowatości" tylko do 10 odcinka bo tyle obejrzałam.... jak jest dalej pytaj Słoneczka ona jest bieżąco....
Moda na pokazywanie torsów to też schemat turecki hahahhahaa;))))
ja mam szczery zamiar nadrobić w końcu też Cilek.... ale najpierw KPA....... stęskniłam się za Enginem ;))))
dziś mam ostatni dzień miesiąca na net, bo zawsze od 2 liczą mi na nowy limit :D
więc postanowiłam dziś wykorzystać szansę i coś dziś jeszcze obejrzeć :D:D
a nawet nie.... jeszcze dochodzę do siebie po ostatnim tygodniu.....
co nie co pracuję.... i robię dżem z malin....
aaaaa :D to dochodź do siebie kochana :D
o dżemik z malin ;) Sezon na czereśnie, Zapach truskawki, Dźem z malin - same owocowe seriale hahahaah :D
hahaha serialu dżem z malin na razie nie ma.... ale w Turcji wszystko możliwe.... hahahaha;))))
Margo my napiszemy scenariusz "Dżem z malin" i nagramy :D
W turcji lepiej nie, bo nasze odważne pomysły zostałyby natychmiast odrzucone hahhhaa :D
Scena pierwsza - proci zlizują nawzajem ze swoich ciał dźem z malin :D:D
hahhaha wiedziałam.... rzuć hasło Vanessie....kosmatki pewne.... co tak o razu z ciał zlizują.....
może bardziej subtelnie.... i oto pokłóciłaś się z Berkiem - reżyserem.... bo on chciał.... wersję...bardziej subtelną.....
ahhahah :D
to ja powiedziałam - ok Berk, może być subtelna,.......tylko najpierw zademonstruj na mnie bardzo subtelnie i powoli tą subtelną wersję :D
hahahhaa a Berk do Ciebie... tak przy wszystkich.... to znaczy przy producencie ( Enginie) i przy II scenarzystce ( mnie) Vanesso proponuję jednak omówić tę scenę przy kawie... może u mnie???? i patrzy na Ciebie.. wzrokiem - jak kot co dorwał się do śmietanki....
i poszliśmy do niego testować subtelną wersję scenariusza przy kawie :D
....... tymczasem Engin spytał Cię, czy masz znowu elektrolita, bo znowu ma kaca :D:D:D:D:D:D
mam nadzieję, że nie wpadniesz przy nim w alkoholizm hahahah :D
hahaha dobre.... Ty z Berkiem sprawdzacie...moc tej sceny... aż Wam brakło dżemu malinowego..... ahhahaa ;))))
a ja mówię do Engina nie mam elektrolitów weź nie pij tyle to elektrolity nie będą Ci potrzebne....i z hasłem.... znikam pokosmacić.... wyszłam..... Enginowi szczęka opadła.... i pyta Ciebie.... co znaczy pokosmacić.....
ja tłumacze Enginowi, co znaczy pokosmacić.
I zaproponowałam, żeby pokosmacił praktycznie (nie teoretycznie) z Margoargo, zamiast chlać alkohol :D:D:D
Enginowi się spodobało i pojechał do ciebie :D
hahahahah a ja mu nie otworzyłam drzwi, bo suszyłam włosy i nie słyszałam dzwonka hahahhaha;)))
Zniechęcony Engin poszedł na wódkę hahahaha;)))
hahahahah no taaaa, ten Engin to pijas jakiś, zastanów się czy chcesz z nim być :D no chyba że wyciągniesz go z chlania swoją miłością :D
hahahaa spoko, spoko.... nie mam zamiaru nawracać żadnego pijaka..... Engin poszedł do baru i zamówił whisky z lodem popatrzył na szklankę i powiedział.... nie piję.... Margo już nie będzie mnie ratować elektrolitami.... koniecznie muszę sprawdzić co znaczy kosmacenie.... i wrócił pod moje mieszkanie.... widzi pali się światło.... wszedł do bloku, bo ktoś wychodził i musiał korzystać z domofonu.... zadzwonił do drzwi.... a ja... z hasłem..... Vanessa nie masz kluczy.... otwieram drzwi w spodenkach i topie..... hahahhaa mina moja i Engina... bezcenna;))))
A tak z innej beczki.
Wiesz ,że jest 2 część książki ZsP nazywa się "Kiedy Odszedłeś ":)))
Jeszcze jej nie czytałam :D
Nie ma za co :))
Tak wygląda :
http://ecsmedia.pl/c/kiedy-odszedles-b-iext38504237.jpg
Dzięki oczywiście kupię i przeczytam..... już tak mam jak mi się spodoba I książka to drugą też przeczytam..... hahahaha 50 twarzy przeczytałam, nie leży mi to i kolejnej nie czytałam.... hahahaha;)))
no tak ,jak fajna książka,to fajnie się czyta.
Ja spróbuję wypożyczyć z biblioteki.
Jednak będe musiała poczekać.
Witaj.
Ja wczoraj zobaczyłam ostatni odcinek Cilek.
Mnie się podobał.
Faktycznie trochę podobny do KM ,jednak Burak nie był takim kapciem jak Ayaz.
Zmieniał się na lepsze dzięki Asli :D
Trochę zakończenie było zrobione na odpie... i parę wątków nie dokończonych ,ale cóż jak trzeba było serial ściągnąć wcześniej.
Jak będziesz miała chwilę to polecam oglądać.
Ja postaram się wziąść za HA.
Mam też w planach dalsze odcinki No 309,pierwszy Ask Laftan ,no i muszę nadrobić Isilik.
Z KPA jestem na bieżąco :)))