PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spoilery nr 3 ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)

sloneczkO_1

nowy serial Ask Laftan Anlamaz robi furorę :D
same zwiastuny odcinków mają powyżej miliona wyświetleń.

dziewczyny tłumaczą odcinki na cda.
to rzekomo kopia Kiralika

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Tak pisałaś o tym.

Jest już 1 odcinek przetłumaczony,ale jeszcze nie oglądałam,wiec nie mogę nic powiedzieć na ten temat.
Za dużo tych seriali.

Jest jeszcze jeden z Selimem z WS i GF :)))

sloneczkO_1

hahha ileż ci turcy seriali kręcą :D
hurtowo :D

sloneczkO_1

kilkanaście minut temu u mnie grzmiało i lało, teraz spokój

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

U mnie leje cały czas :))

sloneczkO_1

się uleje :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No niestety.

Piekne mamy lato tego roku.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Witajcie.... u mnie dziś pada od rana.... niebo płacze i żegna pielgrzymów..... co to był za czas...... cudowne kolorowe morze ludzi ;))))))

Wracam do moich obowiązków.... może uda mi się dziś wieczorem trochę z Wami pogadać.... bo wracam już do żywych.... ;))))
Do miłego zaś ;))))

Margoargo

trzymaj się :D
u mnie też deszczowo :D

Margoargo

obejrzałam przetłumaczony 1 odcinek Cilek Kokusu ;)

- piosenka w czołówce słaba
- schemat fabuły trochę podobny do Sezonu na miłość ;)
- Asli ładna :D (ale ja z urody wolę Oyku, czyli Ozge Gurel, ona jest dla mnie na dzień dzisiejszy bezkonkurencyjna)
- Burak ciągle roześmiany haha :D Niezłe ma ciało, fajną klatę :D I na razie kobieciarz z niego jak z Ayaza :D I arogant :D Ale ja z mężczyzn wolę Serkana Cayoglu niż Yusufa Cima.
- nazwisko rodziny Buraka - Mazharoglu - hahhhhha u Turków wiele nazwisk kończy się na "oglu"
- pierwsze spotkanie protów - hahahhahaha ciasto spadło wprost na głowę Asli ;) Uroczo wyglądała :D
- dziewczyna Buraka - Cagla - mogli dać jakąś ładniejszą, bo jest tak ładna jak byłe Ayaza w KM.................
- koleżanka protki - Gonca też mogłaby być jakaś ładniejsza, no ale nie wszyscy muszą powalać urodą :D:D
- na końcu Asli obrzygała Burakowi koszulę hahahhhahah Ale dzięki temu Burak musiał zdjąć koszulę i po raz kolejny w 1 odcinku zaprezentować na ekranie swój tors :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello;))))
Siostra widzę, że wzięło Cię na oglądanie innych produkcji tureckich nie tylko HA .......
Cóż Cilek faktycznie podobny do sezonu... Asli kocha się potajemnie w kuzynie Buraka Volkanie...czyli dalej schemat jak w KM... Oyku też kochała się w Szmapecie.... tylko Volkan zdecydowanie przystojniejszy i ma fajny tatuaż... już w zeszłym roku o nim pisałyśmy z Mistrzynią ;))))
Asli też rysuje.... czy te protki wszystkie muszą rysować... Oyku rysowała, Asli rysowała, Defne rysowała... protka z Kara Sevda też rysowała.... Turcy schemat.... goni schemat....
hmmmm z Buraka niezłe ciacho.... i ten zawadiacki uśmiech ...... no i zdecydowanie mniejszy kapeć niż Ayaz.... ale mogę się wypowiadać w temacie "kapciowatości" tylko do 10 odcinka bo tyle obejrzałam.... jak jest dalej pytaj Słoneczka ona jest bieżąco....
Moda na pokazywanie torsów to też schemat turecki hahahhahaa;))))
ja mam szczery zamiar nadrobić w końcu też Cilek.... ale najpierw KPA....... stęskniłam się za Enginem ;))))

Margoargo

dziś mam ostatni dzień miesiąca na net, bo zawsze od 2 liczą mi na nowy limit :D
więc postanowiłam dziś wykorzystać szansę i coś dziś jeszcze obejrzeć :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A rozumiem..... ja nie mam limitów...

Margoargo

rozumiem że pracujesz ciężko :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a nawet nie.... jeszcze dochodzę do siebie po ostatnim tygodniu.....
co nie co pracuję.... i robię dżem z malin....

Margoargo

aaaaa :D to dochodź do siebie kochana :D
o dżemik z malin ;) Sezon na czereśnie, Zapach truskawki, Dźem z malin - same owocowe seriale hahahaah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha serialu dżem z malin na razie nie ma.... ale w Turcji wszystko możliwe.... hahahaha;))))

Margoargo

Margo my napiszemy scenariusz "Dżem z malin" i nagramy :D
W turcji lepiej nie, bo nasze odważne pomysły zostałyby natychmiast odrzucone hahhhaa :D
Scena pierwsza - proci zlizują nawzajem ze swoich ciał dźem z malin :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahhaha wiedziałam.... rzuć hasło Vanessie....kosmatki pewne.... co tak o razu z ciał zlizują.....
może bardziej subtelnie.... i oto pokłóciłaś się z Berkiem - reżyserem.... bo on chciał.... wersję...bardziej subtelną.....

Margoargo

ahhahah :D
to ja powiedziałam - ok Berk, może być subtelna,.......tylko najpierw zademonstruj na mnie bardzo subtelnie i powoli tą subtelną wersję :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahhaa a Berk do Ciebie... tak przy wszystkich.... to znaczy przy producencie ( Enginie) i przy II scenarzystce ( mnie) Vanesso proponuję jednak omówić tę scenę przy kawie... może u mnie???? i patrzy na Ciebie.. wzrokiem - jak kot co dorwał się do śmietanki....

Margoargo

i poszliśmy do niego testować subtelną wersję scenariusza przy kawie :D
....... tymczasem Engin spytał Cię, czy masz znowu elektrolita, bo znowu ma kaca :D:D:D:D:D:D
mam nadzieję, że nie wpadniesz przy nim w alkoholizm hahahah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dobre.... Ty z Berkiem sprawdzacie...moc tej sceny... aż Wam brakło dżemu malinowego..... ahhahaa ;))))
a ja mówię do Engina nie mam elektrolitów weź nie pij tyle to elektrolity nie będą Ci potrzebne....i z hasłem.... znikam pokosmacić.... wyszłam..... Enginowi szczęka opadła.... i pyta Ciebie.... co znaczy pokosmacić.....

Margoargo

ja tłumacze Enginowi, co znaczy pokosmacić.
I zaproponowałam, żeby pokosmacił praktycznie (nie teoretycznie) z Margoargo, zamiast chlać alkohol :D:D:D
Enginowi się spodobało i pojechał do ciebie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahahah a ja mu nie otworzyłam drzwi, bo suszyłam włosy i nie słyszałam dzwonka hahahhaha;)))
Zniechęcony Engin poszedł na wódkę hahahaha;)))

Margoargo

hahahahah no taaaa, ten Engin to pijas jakiś, zastanów się czy chcesz z nim być :D no chyba że wyciągniesz go z chlania swoją miłością :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaa spoko, spoko.... nie mam zamiaru nawracać żadnego pijaka..... Engin poszedł do baru i zamówił whisky z lodem popatrzył na szklankę i powiedział.... nie piję.... Margo już nie będzie mnie ratować elektrolitami.... koniecznie muszę sprawdzić co znaczy kosmacenie.... i wrócił pod moje mieszkanie.... widzi pali się światło.... wszedł do bloku, bo ktoś wychodził i musiał korzystać z domofonu.... zadzwonił do drzwi.... a ja... z hasłem..... Vanessa nie masz kluczy.... otwieram drzwi w spodenkach i topie..... hahahhaa mina moja i Engina... bezcenna;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Piekne wizje zapodajecie :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a jak widzisz piszemy z Vanessą scenariusz....

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wystarczy słowo i Vanessa juz kosmaci ha ha

sloneczkO_1

witaj nasze słoneczko :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witam,witam i o zdrowie pytam :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Cześć Siostra ;)))) kosmacenie i wszystko jasne ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Otóż to.

Wam niewiele do szczęścia potrzeba ha ha

sloneczkO_1

"Wam niewiele do szczęścia potrzeba ha ha"

świetnie nas podsumowałaś :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Bo Ja Was doskonale znam :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha nam wystarczy impuls..... i idziemy jak burza ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A tak z innej beczki.
Wiesz ,że jest 2 część książki ZsP nazywa się "Kiedy Odszedłeś ":)))

Jeszcze jej nie czytałam :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

O jest już przetłumaczona na polski i w księgarniach ?

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak .
Widziałam ją w Empiku :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dzięki Siostra za info... znowu 2 noce nie moje....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie ma za co :))

Tak wygląda :

http://ecsmedia.pl/c/kiedy-odszedles-b-iext38504237.jpg

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dzięki oczywiście kupię i przeczytam..... już tak mam jak mi się spodoba I książka to drugą też przeczytam..... hahahaha 50 twarzy przeczytałam, nie leży mi to i kolejnej nie czytałam.... hahahaha;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no tak ,jak fajna książka,to fajnie się czyta.

Ja spróbuję wypożyczyć z biblioteki.
Jednak będe musiała poczekać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

no tak na tytuł w bibliotece trzeba poczekać ..... niestety...

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witaj.

Ja wczoraj zobaczyłam ostatni odcinek Cilek.
Mnie się podobał.
Faktycznie trochę podobny do KM ,jednak Burak nie był takim kapciem jak Ayaz.
Zmieniał się na lepsze dzięki Asli :D
Trochę zakończenie było zrobione na odpie... i parę wątków nie dokończonych ,ale cóż jak trzeba było serial ściągnąć wcześniej.
Jak będziesz miała chwilę to polecam oglądać.

Ja postaram się wziąść za HA.
Mam też w planach dalsze odcinki No 309,pierwszy Ask Laftan ,no i muszę nadrobić Isilik.
Z KPA jestem na bieżąco :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Co za sprawozdanie..... dziękujemy za raport ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie ma za co :)))

Napisałam Wam moje serialowe życie ha ha

Margoargo

Margo coś ciekawego było w odcinku 3 Kiralik ask ? ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a co chcesz obejrzeć ????