PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie za długie czekanie będziemy mieć pyszne śniadanie;))) hahaha
i zamiast Kevina samego w domu albo innej powtórki będziemy oglądać kiralik ;)))

Margoargo

O Kevinie nawet nie wspominaj :)) Kiralik na święta w sam raz

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

haha też już go mam dosyć ;)))

a jak będziemy mieć 5 odcinków kiralika ach co to będzie ;)))

Margoargo

tyle godzin oglądania :) i bardzo dobrze,bo w tv porażka,wolę Kiralik

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Czeka nas Kiralikowa uczta :D

Juz się nie moge doczekac :D

sloneczkO_1

ja też :)))
jeszcze trochę cierpliwości i zaczynamy seans . Najchętniej obejrzałabym już dzisiaj

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Z jakies 2 lata temu Kevin leciał nawet w swieta wielkanocne.
To dopiero była porazka .

sloneczkO_1

tak?nawet nie wiedziałam. Ale jak widać święta bez Kevina to nie święta i się nie liczą. Nie ważne czy to Boże Narodzenie czy Wielkanoc :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak,bo wtedy na swieta wielkanocne padał snieg i zamiast lac woda w lany poniedziałek to ludzie sie sniezkami rzucali.

Pamietam jak w gazecie zobaczyłam ze leci " Kevin sam w domu" i pomyslałam,ze chyba im sie swieta pomyliły ha ha

sloneczkO_1

jak padał śnieg w Wielkanoc tego nigdy nie zapomnę. Pamiętam jakby to było wczoraj. Tylko Kevina przegapiłam hehe

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie ma to jak dobra motywacja :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

też tak sądzę;))) po prostu Umuś pokaże Defne jak wpłynęły smsy na niego, a potem jeszcze się okaże, że z ręką to sprawa poważna i Defne będzie się opiekować Umusiem ;))) hahah chciałabym, żeby tak było ;)))

a tymczasem pissss IZ chciała pomóc Umusiowi, ale mu całkiem ta pomoc nie leżała..... hahaha nawet jak go dotykała to się próbował odsunąć;))) .....
Ogólnie zastanawia mnie ten dobry humor Umusia z początku odcinka jak już dowiedział się kto jest projektantem Cherie.... jeszcze w poprzednim odcinku był załamany każdym spotkaniem z Defne , a tu zmiana.... hahhaa chyba chłopina doszedł do wniosku, że nie wybije się sobie z głowy... to zostawił sprawy swojemu biegowi.....
Tylko jedna sprawa mi nie pasuje.... znowu doprowadzą do kruchego ale jednak pogodzenia się Defne i Omera bo do tego zmierzają..... i znowu będzie sielanka... po czym zaś z czymś wyskoczą tylko oczywiście nie z umową z Neriman..... ahhhh w tej kwestii mnie wkurzają całkowicie, jak nie czepiam się do scenariusza, ale to już powinni ujawnić......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No też coś czuję , że zmierzają do pogodzenia.
Mogli by już ujawnić ten sekret.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Mogliby oj mogliby ..... tylko, że scenarzyści na razie nie biorą tego pod uwagę.....

Znowu prawie pełnia szczęścia nastąpi a potem znany nam już KABOOM..... tym bardziej, że dziewczyny z telefor coś pogadują o tym, że sceny są kręcone we Włoszech..... czyżby Omer i Defne mieli się pogodzić i będzie ślub, a dopiero potem KABOOM..... nie nie nie chcę takiego wątku.... ma być po bożemu;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czyli coś na wzór KM , ślub a potem jakieś niepotrzebnie wątki.
Ja bym też tak nie chciała.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Też mam taką nadzieję, że nie pójdą w ślady KM bo będzie źle ;)

Margoargo

ślub,a dopiero potem wyznanie prawdy? nie wiem czy mi się to podoba czy nie,ale faktycznie coś takiego mogą nam zaserwować. w końcu jak wezmą ślub to wszystko się skomplikuje...i o to im pewnie chodzi.
Potem Omer będzie chciał się rozwieść albo coś w tym stylu...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Pożyjemy zobaczymy, ale trochę już tych seriali tureckich obejrzałyśmy i wiemy, że czasem pomysły Turków są pokręcone jak lato z radiem.....
Myślę, że na to też możemy się nastawić ..... cóż już niedługo przekonamy się w którą stronę poszli scenarzyści..... ale już mnie męczy ukrywanie tej umowy.... i dla nas to będzie już tak jak pisałaś wcześniej.... mało zaskakujące .....

Margoargo

Nie ważne jak,ale niech to się już wyda,bo się zdenerwuję hehe :)
A chce oglądać serial z przyjemnością,nie irytować sie przy każdej scenie ( patrz KM ) :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Mam tak samo ja Ty ;)))
hahah tez już chcę niech się Omer dowie, niech się wścieka, ucieka ale niech się już dowie .......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez ja tez.
Niech juz sie dowie,bo to za długo trwa :D

Jakie my zgodne jestesmy :D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Zmykam moje siostrzyczki

Dobranoc ciasteczka tureckie na noc :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc i nawzajem ;)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dzień Dobry ;)))

Melduje posłusznie, że znikam i będę wieczorem;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Spoko loko mnie też nie było :-D

Margoargo

przynajmniej będzie wiedział na czym stoi.

przy okazji,widziałaś Barisa bez zarostu?Ja dopiero dzisiaj.Nie do wiary jak człowiek może się zmienić...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja widziałam go już dawno ;)) nie zapodawałam CI linka ...
a pewne widziałaś na teleforach dziewczyny zapodały zdjęcia ... ponoć szykuje się jakiś ślub, jakieś Włochy..... oj ,oj

Margoargo

właśnie przed chwilą zerknęłam na telefora haha ale mam tempo z tym zdjęciem Barisa :) nieważne :)
ciekawe w którym odcinku ten ślub,wiadomo z jakim wyprzedzeniem kręcą? chyba w miarę na bieżąco,nie?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No właśnie trochę mi to nie pasuje, bo oni kręcą maksymalnie 2 -3 do odcinki do przodu...... ale zobaczymy po zwiastunie poniedziałkowym... no po odcinku w piątek....

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A jeszcze jedno Wam powiem, że dziwią mnie Ci ludzie na FB gdzie dziewczyny dodają kiralik.... już chcą mieć odcinki przetłumaczone , żeby być na bieżąco ... i nawet co niektóre się obraziły i ktoś im odcinki tłumaczy hahahah porażka
Tłumaczka Marrgott ma dzieci chore - wiadomo, że to ma pierwszeństwo i na odcinek 17 trzeba poczekać , bo będzie w następnym tygodniu.... oj co za ludzie ręce opadają do ziemi.....

Margoargo

Takie zachowanie pasuje do rozkapryszonych 13 latek. Ja bym nie brała tego na poważnie. Same czasem nie wiedzą co piszą i nie umieją doceniać pracy innych. Żenada. Szkoda nerwów. Dobra nie pisze nic więcej bo zaczynam się irytowac i jeszcze napisze coś brzydkiego

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Jak widzę , że tak piszą to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Nie dość , że mają tłumaczone to jeszcze narzekają.
Niech sobie same przetłumacza.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ok nie będziemy się irytować, ale akurat ten tekst zapodała jakaś kobieta słusznego wieku ;))) nie małolata, ale na szczęście już jej ktoś tłumaczy to da spokój.....

Wiesz jeszcze co mnie śmieszy..... ok serial jest zajebisty, ale jak można się tak zafiksować, żeby ciągle żądać przetłumaczonych odcinków.... i żadne argumenty, że trzeba poczekać spokojnie nie docierają..... to chyba frustracja jak się ma nieciekawe życie realne to się człowiek fiksuje na świat wirtualny.....
ja czekam spokojnie, bo wiem, że dziewczyny na głowie stają żeby przetłumaczyć odcinki w miarę szybko.....

Margoargo

tu mnie zaskoczyłaś,myślałam,że tylko małolaty takie teksty zapodają,ale jak widać inteligentnych inaczej nie brakuje w każdym wieku. To już się nazywa bezczelność. Ciekawe czy podziękowała chociaż za odcinki,które zostały przetłumaczone.Domyślam się,że nie.Pewnie lepiej pisać z pretensjami. Masakra

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

e nawet podziękowała, ale po prostu teksty takie bo ona nie ma co oglądać to macie jej puścić kolejny odcinek... jak jej wszyscy tłumaczą, że odcinek będzie jak zostanie przetłumaczony to ta nie.... bo ona chyba myśli, że dziewczyny specjalnie nie dają nowych odcinków..... powiem Ci koszmar......
A jeszcze pewnie z tej kobiety taka fanka co to znalazła serial niedawno widzi przetłumaczony to teraz strasznie domaga się nowych odcinków..... porażka
Ja o tym serialu wiem od sierpnia i już wtedy miałam po turecku obejrzane odcinki ... a teraz cieszę się jak małe dziecko bo będę mieć przetłumaczone odcinki ;)

Margoargo

nie rozumiem takich ludzi. Ja też bywam niecierpliwa,ale takich rzeczy nie wypisuje. Czekam,jak wszyscy inni bo nie mam wyjścia.Narzekanie nic nie da.
Chciałabym obejrzeć wszystkie odcinki do końca i co? Nie ma na to rady.
Za to jak już dziewczyny wrzucą to będzie uciecha :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Pisała to osoba będąco przed 40-tką.

Napisała taką o to wiadomość :
" ja juz nie czekam-na szczecie juz ktoś mi tłumaczy..zal mi tylko pozostałych fanek ,które czekają z utęsknieniem:( "

Zostawie to bez komentarza.

sloneczkO_1

hahaha co to miało być? brak mi słów.
na szczęście nie wszystkie fanki są tak niecierpliwe i spokojnie czekają . Jak My :)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No masakra

Dam Ci wypowiedz od ktorej wszystko sie zaczeło :D

"Dziewczyny prośba!!!!- tłumaczcie w miarę na bieżąco te odcinki - straszenia duza rozbieżność miedzy wami a tureckimi odcinka.....wy jesteś na bieżąco a my z wywieszonymi językami czekamy, az coś przetłumaczycie i rzucicie nam ..."
"ogromne podziękowanie ale nie zapominajcie o nas albo przynajmniej określcie jaks date:)"

Nie mam pytań :D

sloneczkO_1

Nie wierzę w to co czytam. To chyba jakieś żarty. Na Allaha co te ludzie piszą. Jeszcze z pretensjami wyjeżdżają. Żal

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Widziałam to, jakie oburzenie u tej jednej laski. Kurcze jak ma kogoś do tłumaczenia to mogłaby pomóc dziewczynom a nie jeszcze jakieś pretensje ma

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Dokładnie.

My tez niecierpliwie czekamy,ale znamy zycie wiemy jak jest.Kazdy ma jakies problemy,obowiązki itp

Rozumiem gdyby to pisała jakaś młoda dziewczyna ,ale kobieta w takim wieku to juz lekka przesada.

Ja gdybym umiała j.rosyjski lub turecki to bym chętnie pomogła dziewczynom tłumaczyć.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha, powiem Ci że strasznie mnie Ci ludzie na tym FB denerwują..... a ta laska szczególnie..... za chwilę obrazi się na swoją tłumaczkę, ze jej jeszcze 27 odcinka nie przetłumaczyła..... hahahahah .... tylko najpierw musiałaby go mieć, bo w Turcji 26 poleci w piątek ;))))

No porażka po całej linii z takimi fanami serialu.....

A my spokojnie czekamy, Marrgott powinna w tym tygodniu skończyć 17 , potem już we 2 tłumaczą 18 , 19,20 - już przetłumaczony.... jak znam naszą torpedę Marzenkę..... to pewnie kończy 21 odcinek.... i zdaje się, że do końca roku będziemy pewnie jeszcze z 1 odcinek będzie przetłumaczony..... jest bardzo dobrze, biorąc pod uwagę, że jeszcze w połowie października nie było żadnego przetłumaczonego ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.

Dziewczyny idą jak burza i robia co moga.
Cieszmy się ,ze wogole jest ktos kto to tłumaczy.
Bo ogladając w oryginale to bysmy tylko się denerwowały,ze nic nie rozumiemy.

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj tak..... zastanawiam się tylko skąd u ludzi taki brak cierpliwości....... porażka na całej linii......

I tak już więcej wiemy, bo niektóre sceny są tłumaczone na angielski i można się domyślić paru rzeczy zwłaszcza między Omerem i Defne, ale przetłumaczone odcinki dają frajdę bo człowiek wie o czym nawija Koriś i leżysz ze śmiechu..... co trzeba przyznać ten aktor jest świetny, tak fajnie przerysowana postać, ale nie przesadzona i o to chodzi :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie Koriś wymiata :D

Jego teksty są zajefajne :D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Zmykam.

Iyi geceler abla :D

Ciasteczka tureckie na noc :D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

ja strasznie ubolewam na tym, że nie mogę pomóc ale dla mnie także te dwa języki są obce. Co innego angielski tam idzie coś zrozumieć :)

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

A mogłaby mnie któraś uświadomić co to za telefor bo ja nie w temacie :)

lolita5

telenowele.fora