Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Właśnie przeczytałam ,ze jedna z dziewczyn na fb chce tłumaczyć " Cilek kokusu"
Zaczęła juz 1 odcinek.
Ciekawe :D
Proszę bardzo :D
Pierwszy odcinek "Cilek kokusu " przetłumaczony :D
https://www.facebook.com/Cilek-Kokusu-Polska-1654040704853503/timeline
Dziękuję Siostro ;))) pewnie obejrzę, ale pierwszeństwo oczywiście ma Kiralik ;)))
Jak będzie tłumaczony to przeniesiemy sie na strone Cilek i tam będziemy komentować
Zobaczymy.... już coś zaczyna się bo Koray i Sinan coś powiedzieli, a teraz randka ;))
A Deniz je kolację z Darią.... i wypytuje o Defne .... oho coś będzie na rzeczy .... a Daria głupia gęś wypapale pewnie wiele....
Ja już po 10 odcinku.Niewiarygodnie szybko się skończył.Za szybko... :( Zazdrosna Defne,zazdrosny Omer,znowu zazdrosna Defne.Po prostu rewelacja.Ta dziewczyna jest niemożliwa :D
Ostatnia scena i ostatni tekst Omera - UMIERAM !! :DDDD
Przecież dziś 21 .... Omer chyba rozstał się z Defne raczej na pewno i teraz Deniz przyszedł do Defne..... ten facet wywołuje u mnie najgorsze instynkty.... zobaczymy co chce
Poszło o kasę bo z tego co było to Defne zgodziła się zostać modelką Koraya i podała mu kwotę a Koray poszedł do omera i omer wpadł do Defne i się pokłócili...
Omer wyszedł z biura...
Wieczorem brat Iso i NIhan pocieszali Defne u niej w domu potem oni wyszli i przyszedł DEniz...... wrrrrr i powiedział nie bój się mnie Defne .... czyli teraz Deniz wkracza do akcji
Właśnie się skończył na razie dalszych akcji nie ma , ale za to 22 zwiastun obiecujący.... chyba się Omer i Defne pogodzą.... tylko ten pisssss Deniż mnie wkurza..... wrrr
Ja też juz oglądałam 10 odcinek :D
Tekst Omera na koniec rewelka.
Zazdrość aż bucha po obu stronach ha ha
ja jeszcze nie widziałam z napisami, ale właśnie się wkurzam na końcówce 21 odcinka
Zmartwiłaś mnie tym trochę. Czyżby wszystko zaczynało się sypać?Nie podoba mi sie to.Póki co jaram się 10 odcinkiem :D
Ale mi podnieśli ciśnienie.... zobaczymy bo zwiastun obiecujący Omer i Defne i deszcz i taniec w deszczu i pocałunki tylko ten Deniz...... wkurzający wrrrrrr od czasów popieprzonego melepety nikt mnie tak nie wkurzał..... aż mi się klawiatura naprawiła ;)))
zwiastun rzeczywiście piękny,nie mogłam się napatrzeć :D
może wcale nie będzie tak źle jak nam się wydaje :P
Zobaczymy po 2 zwiastunie.... ja chciałabym, żeby te sceny w deszczu i później w domu były na końcu odcinka .... po dramatach....... natomiast wjazd Deniza w ostatnim odcinku to prymitywna zagrywka..... i nie trawię gościa i mam nadzieje, ze scenarzyści i reżyser szybko zakończą ten wątek..... może łopatą ;))))) strasznie cięta jestem..... już zniosłabym Sinana który walczy miłość Defne... z marnym skutkiem oczywiście ;))))
a oczywiście ;)))) poszłam spać o 3 w nocy.... te tureckie seriale mnie kiedyś wykończą ;))) \
Fajny, fajny a tekst Umusia na końcu boski..... I to : przede mną nie uciekniesz;))))
I sceny zazdrości z jednej i drugiej strony rewelacyjne.... zresztą na teleforach któraś z dziewczyn napisała , że Defne u tej dziennikarki miała wzrok śnieżnej pantery ( jak mrużyła oczy) ;)))) fajne określenie.....
Na miejscu defne ja bym wcale nie chciała uciekać ;)
Chociaż Kto wie jaką reakcje by ten facet u mnie wywołał
ja Też;))) chociaż całowanie się z takim ciastkiem ;)))) jest niebezpieczne dla zdrowia.... można paść na zawał :))))
Jeszcze mi się podobał tekst Iso jak mowil o Yasemin kiedy mu koszule kupiła : " Nauczysz się , pomału się nauczysz" Juz on ją ustawi do pionu.
Yasemin niby taka twarda i wygadana,ale szybko zmięknie.W niektórych scenach już widać,że mięknie :)
Dokładnie. Wydaje mi się , że chciała taka być , żeby coś osiągnąć. Mam nadzieje , że zmienią tą postać.
Ładnie wyglądała bez makijażu. Tak młodo.