Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Tez mi się ta scena strasznie podoba ;)))
I następny aktor któremu rewelacyjne w niebieskim zgodzisz się ze mną ;)
A tak mi się nasunęło po obejrzeniu zwiastunów, że Omer uwielbia jak Defne u niego śpi;)))
Inne zostają na siłę, albo są wypraszane... a Defne ....to on ją prosi, żeby została ;))))
Jakby to policzyć to Defne spędziła z Omerem już ..... 3 noce.... teraz w 18 odcinku będzie 4 .... tylko ona śpi u niego.... jak wiadomo erotyki nie ma bo to Turcja ;)))
Bo Defne jest dla niego bardzo ważna...jest inna, taka zwariowana, szczera i bezpośrednia i to chyba Omer w niej pokochał :)
Jakby ten serial był w Polsce to byłby o wiele ostrzejszy :D
Nie martwcie sie ja caly czas was czytam :) a jezeli moge wiedziec po ile lat macie
Też :) Rocznik 91 :) witaj w klubie :) Czyli obie sfiksowałyśmy na tle tego filmu :)
Witajcie siostry.
Mnie się też podoba ten serial. Jest super. Główni bohaterowie przecudowni ( zwłaszcza Omer ).
Oglądałam zwiastuny. Będzie ciekawie. Jednak ja cierpliwie poczekam na napisy, bo denerwuje mnie jak nic nie rozumiem.
Witaj w klubie zachwyconych ;)))
Wiem, wiem, że czekasz na napisy dlatego wszelkie nowości publikuję tutaj, żebyś mnie nie sprała ;))) heheheh
Nic się nie martw. Możesz spać spokojnie. I tak tu zaglądam , bo nie wytrzymuje ha ha.
Tylko komentarze zostawiam sobie na później.
Ok ;))) ulżyło mi ;) heheheh
Wiem, wiem tureckie seriale to uzależnienie ;))) ja już chyba powinnam się leczyć;))
Nie tylko ty kochana nie tylko ty.
Ja mam to samo. A jak mąż słyszy , że oglądam kolejny turecki serial to ... nie będę tego cytowala ha ha
Obiad masz? Masz
Posprzątane masz? Masz
Nie chodze nigdzie po knajpach itp. to pozwól mi miec chociaż małą chwilę przyjemności :D
Na szczescie mam po swojej stronie syna,ktory czasami ze mna oglada i razem mozemy potem sobie podyskutowac :D
Mój synus ma 9 lat.
Chodzi do 3 klasy.
Tak oglada czasami ze mną.
Ostatnio pokazywałam mu tą scenę z 1 odcinka jak ta pani wołała " Umuś , Umuś" 3 razy to ogladał i sie śmiał.
A sezon tez pare odcinkow ogladał.
tu masz linki z napisami polskimi od 21 minuty....
https://www.youtube.com/watch?v=vdjJn4LhWyU
tu fragment w oryginale....
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/video-galeri/sayfa/1/iste-defne-ve-ome rin-ilk-karsilasmasinda-yasa
od 4.40
Tak.... jak wybiega za Omerem i Defne z restauracji i przed ich wymuszonym pocałunkiem .... idzie i krzyczy Umuś, Umuś,
hahahha teraz już wiecie skąd się wziął Umuś ;)))
A swoją drogą coś się nie mogę doczekać tego 18 odcinka... chyba mi odbiło ;)))
Ja wcześniej myślałam, że te słowo coś po turecku znaczy? :D
A tak w ogóle to skąd wiecie, ze ona zdrabnia jego imię?
Najepsze jest to jak ta blondi mówi słowo 'szok' :D
Nie wiem co autorka miała na myśli ha ha
Nie chce tu nikogo oceniać , bo każdy ma swoje gusta, ale ta laska miała masakryczne usta.
Zarymowalo mi się ha ha
Przepraszam, jeśli obrażę blondynki....ale ta Sezan wybrana przez Neriman.... to totalna blondynka ..... wiecie o co mi chodzi;)))
A co do Umusia, jest gdzieś na yt fragment jak oni się przygotowują to tej sceny i aktorka grająca Sezan mówi do Barisa Umuś, Umuś i się śmieją....
jak znajdę link to Wam podeśle.....
My już jesteśmy nie tylko ayazoholiczki, ale też omeroholiczki ;))))
Dziewczyny jak dobrze pójdzie w sobotę albo jeszcze w piąteczek 4 odcinek kiralik ask.... z napisami ;)))
Super :D
Zamiast kolejnego odcinka Sezonu bede oglądac Kiralik
Już nie mogę sie doczekać :D
Dokładnie i jeszcze będziesz rozumieć o czym mówią ;)))
A czwarty odcinek ciekawy;)))))
Idę założyć osobny wątek o Omerze vel Barisie, bo pożyczyłam fajne linki od koleżanek z teleforów;)
wątek założony ;)
tu masz link
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Omer+v el+Baris+%29,2698170
No troche podejrzałam :D
A po za tym musze zobaczyc jak sie potoczy ta akcja z kradzieżą butów.
Założyłam oddzielny wątek o Omerze.... są tam fajne linki z Barisem vel Omerem - reklama miodzio ;)
2 zwiastun 19 odcinka ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=y2XCWuB2O_o
Defne i Iż się zakładają o Omusia ? czyżby ;)
tez mi się podoba ta scena .... zaczyna się robić jeszcze bardziej ciekawie .... oby tego nie spieprzyli jak Sezonu;)
ale chyba im to nie grozi ;)
Pewnie się rozkręci... tym bardziej, że z II zwiastuna wynika, że Defne i Iz założą się o Omera, która z nim będzie.... bo IZ nie odpuszcza.... no i myslę, ze pójdą w wątek Omer-Defne-Deniz..... co tak mi świta ;)))