PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

Margoargo

Widzisz,ja jak w coś wpadnę to po uszy,a jak coś mi się nie spodoba to na amen. Dlatego z Kiralik szybko poszło i jeszcze potrwa :D

Zazdrosna Defne...to lubię :)))) i te wszystkie sceny przy windach też niezłe

Niektórzy faceci rzeczywiście czasem pamiętają o takich drobiazgach,ale są w zdecydowanej mniejszości. A co do reszty,niestety takich facetów nie ma. Scenarzyści ich tworzą,żeby nam pokazać,jak mógłby wyglądać facet idealny XD

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Hej:)
Tak naprawdę trudno powiedzieć ile będzie odcinków I serii.
Ten serial miał być taką trochę "zapchaj dziurą" między seriami innego serialu..... a okazał się hitem.
Dziewczyny z telefor pogadują o tym ,że odcinków ma być 25 I serii inne, że prawie 40.....

Dla mnie osobiście powinni dociągnąć do 35 odcinków i zakończyć serial, nie bawić się w II serię, bo boję się, że mogą ją spierniczyć jak sezon na miłość;)))
Lubię seriale, które są zamkniętą całością i do których można wracać, nawet jak zna się zakończenie;)))

A ciągnięcie na siłę wątków i wymyślanie niestworzonych rzeczy sprawia, że serial staje się groteską. Zamiast bawić wkurza i i irytuje.
Dlaczego zmienić się reżyser tego nie wiem, a dziewczyny z telefor na razie tego nie wyśledziły ;)

Zatem dla naszego filmwebowego detektywa Pauli zadanie bojowe dowiedzieć się coś o seriach kiralika i dlaczego zmienił się reżyser ;)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Również uważam, ze nie powinni przeciągać serialu uważam, ze tak zrobili z Sezonem na miłość nie potrzebnie. Ja ten serial oglądałam nocami nie mogłam doczekać się kolejnych odcinków, zauroczona Serkanem a teraz w ogóle nie czekam z utęsknieniem na napisy kolejnych odcinków, bo dla mnie choć czasem śmieszne to i tak nudne nie zaskoczą mnie już w tym serialu. Mam nadzieję, że nie będzie tak z Miłością na wynajem, bo szczerze jak na razie tak dobrego serialu nie widziałam ma swoje tempo, zaskakauje widz z odcinka na odcinek nie może się doczekać. Ja jak oglądam ten serial to normalnie mam w sobie taki dreszcz, ekscytacje :"kurde co się wydarzy" normalnie uwielbiam! Dziewczyny dodały wczoraj kolejne dwa odcinki a ja już nie mogę doczekać się 10 i kolejnych z tłumaczeniem. :

ocenił(a) serial na 5
annamonika2303

Ja zobaczyłam tylko 8.
Z 9 tylko 15 minut, bo niestety moje zmęczenie wzięło górę.
Zaraz się zabieram za dalsza część.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko oglądaj ;))) Umuś dżentelmen mniód ;)))

Margoargo

Mnie urzekła ta scena kiedy Umuś kazał Defne usiąść,a potem kucał przy niej i położył jej ręke na kolanie.Ona taka zdziwiona,a ten na lajcie gada i niczym się nie przejmuje :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie :-D
Takie naturalne to było :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

I do tego mina Yasemin ;))) bezcenne.... właśnie to uwielbiam w tym serialu takie niby gesty a jakie smaczki ;))) Umuś bez spektakularnych niespodzianek... pokazał i Defne i Yasemin jak się sprawy mają;)
Wydaje mi się, że każdy odcinek tego serialu można analizować ;) i analizować i się zachwycać ;)

A mnie jeszcze rozwalił tekst do Koraja: Nie widział zdjęć : " bo wczoraj dopadła go pewna furia ;))) świetnie to przetłumaczyły ;)

Margoargo

Umuś nie potrzebuje żadnych niespodzianek.I bez tego robi wrażenie.Mnie by wystarczyło,że po prostu jest i tyle :)

W 11 odcinku też fajne sceny z asystentkami. I jak Defne się rzuca na Yasemin :D Można tak wymieniać i wymieniać

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A w 12 Umuś podrywający i "miziający" Defne ;)))

Margoargo

Defne szczęściara :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

I to jaka ;)
Oczywiście czuję niedosyt kiralikowy i zapodałam sobie skróty odcinków 11 i 12 - sceny Omer -Defne ;)))
Najwyższy stopień kiralikoholizmu przejawiam;)

A 53 odcinek Sezonu ..... sobie czeka i czeka na obejrzenie i jakoś nie mam ciągnotek żeby go zobaczyć z napisami....... może w końcu się przełamię ;)

Margoargo

Ja też mam niedosyt i ciągle chcę więcej ;)))
Ale jak już dorwe przetłumaczone odcinki 11 i 12 to nie puszczę :P
Masz jakąś ulubioną scenę? Ale taką najbardziej ulubioną z ulubionych?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ufff ale zadałaś pytanie;) wiesz jak ciężko stwierdzić która scena jest the best jak w nowych odcinkach się fajne sceny pojawiają;)

Ostatnio rządzi zapinanie sukienki ;))) ta scena od patrzenia Omera jak Defne ubiera buty po próby pocałowania Defne cała mi się podoba ;))
No i na pewno sceny z 9 odcinka śniadanie i Umuś nadskakujący ;)
Mam też scenę "niemą" w 17 odcinku - Omer i Defne podpisywanie dokumentów normalnie mężuś i żoneczka - i miny Sinana i IZ;)
Jeszcze sceny z ksiażką która podarowała Omerowi Defne- zarówno ta z bodajże 16 kiedy Iż w biurze Omera wyjmuje tę książkę i ją chowa spowrotem - mina nieszczęśliwej Defne i zmieszanie Omera .....
Druga z książką - jak Omer wymusza na Iż oddanie książki - 17 odcinek..... jest tego trochę ;)

Margoargo

Wiem,ciężko się zdecydować. Ja nie jestem jeszcze na etapie 17-19 odc,ale podejrzewam,że to tylko kwestia czasu.Chociaż widziałam ostatnią scenę z 19 i bardzo mi się podobała.

Na fb dziewczyny napisały,że następne tłumaczenia dopiero za 4-5 dni :( Jak my damy radę???

madzik_867

Ja ma przetłumaczoną 1 godz 11 odc,zostały jeszcze 43 min,a to zajmuje trochę czasu,jeżeli mogę zaspokoić w jakiejś kwestii waszą ciekawość,to w miarę możliwości odpowiem jestem na bieżąco z nowymi odc

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

ja Cię podziwiam za tłumaczenie scen z Nerimen - co ta kobieta wyprawia i jakie strzela hasła - niezła wiedźma z niej jest .....bo Yasemin traci pazur, no jeszcze w 11 odcinku nawciska Defne - czy mi się wydaje, że jej wypomni rodzinę - a sorry chyba tego jeszcze nie przetłumaczyłaś:)

Margoargo

Tłumaczenie tego co mówi Neriman to masakra, ona w rozmowie z Def:w tym odcinku powie że ubarwiła trochę opis jej rodziny przed dziadkiem Omera,do momentu który mam przetłumaczony jest w miarę strawna

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

a już przetłumaczyłaś sceny jak Omer mówi Sinanowi kto jest modelką? Czy Defne będzie modelką czy Omer się sprzeciwi.... bo tak mi się wydaje?
No i dialogi Koraja też sa pewnie ciekawe do tłumaczenia a już w scenach z Nerimen......

Margoargo

Tak Omer nic nie powie tylko tak na nią popatrzy a Defne powie że jest zadowolona ze swojej posady i zrezygnuje z propozycji Sinana.Koray i Neriman i te ich ptaszki dzidzie i czort wie jeszcze co np Dziewczęta spoiler; Om: i to nie ty kupiłaś mi tę książkę, i to nie ty wytłukłaś mi wszystkie szklanki,również nie Ty słodko spałaś w mojej sypialni,myślę że możemy już porozmawiać otwarcie...a Ty jak myślisz? i drąca się Neriman "Omuś, mój orle"

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dzięki;))) serdeczne.... to tłumaczenie tej sceny co Omer chce pocałować Defne w swoim biurze i zamyka drzwi- świetna scena ;)))
Po tekście Neriman - odpadłam ;))) hahahahah dobry

veronka2015

Rozumiem że to trwa, nie chcę Was popędząć, ale i tak jestem mega niecierpliwa.
Jak coś sobie przypomnę to będę pytać, bo ciekawość nie daje mi spokoju :D

madzik_867

moja niecierpliwość żeby tłumaczyć jak najnowsze odcinki doprowadza mnie do 3 nieprzespanych nocy tygodniowo,bo mam jeszcze inne obowiązki, ale dla Omusia warto

veronka2015

Prawdziwe poświęcenie :) ale rzeczywiście warto.

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Oj warto dla Omusia;))) a my Ci dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na tłumaczenie.... bo wychodzenie Omusia ze skorupy....to cudowne zjawisko..... mimo że potem będzie się wściekał jak byk na corridzie;))) - spodobało mi się to hasło;)

Margoargo

Dzięki za dobre słowo, jestem tłumaczką tego odcinka "MarzenaG"

veronka2015

Poważnie??? Super,że się ujawniłaś :)
Wielkie dzięki. Życie nam ratujesz :D

madzik_867

poważnie,poważnie,teraz tłumaczę 11,jest jeszcze moja druga połowa"EizPerAng" zajmuje się dodawaniem napisów i robi własne filmiki.Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam fioła na punkcie tego filmu,cudowne uczucie:))

veronka2015

Odwalacie kawał dobrej roboty. Gdyby nie Wy to naprawdę byłaby lipa :) Podejrzewam,że nawet bym się za Kiralik nie brała bo bez zrozumienia to nie ma sensu. :))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Jak widzisz nie tylko Wy jesteście zafiksowane na punkcie Kiralik - nasza rodzinka na filmwebie się powiększa, bo na początku zafiksowana byłam ja i Paula a potem Siostry dołączają ;))) w tempie ekspresowym;)
Tak EizPerAng- jest niesamowita oglądam jej filmiki i jestem zachwycona ;)

Margoargo

A propo, gdzie się podziała Mistrzyni? Dawno jej nie było.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A Mistrzyni ostatnio zapracowana jest bardzo -drugi Emre forum filmwebu, bo pierwszym jestem ja :)
Pisała, że jak się trochę odgarnie to wróci;)
Chociaż ona w Kiraliku jest do tyłu bo widziała tylko kilka odcinków;) a wpada tylko ostatnio sporadycznie na nasze fora ;)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Kobieto jesteś cudowna :))))) Dziękuję Ci serdecznie za tłumaczenie;) i pozostałym Dziewczynom też ;))) jak widzisz poziom Omeroholizmu i Kiralikoholizmu osiąga szczyty ;)))

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Witaj siostro :D

Dzięki za tłumaczenie.
Odwalacie kawał dobrej roboty :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Super zwiastun :-D
"Defne Omera"

Margoargo

Przebierasz nóżkami jak Szmapet z KM :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nawet bardziej;))) ale doczekałam się ;))))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Dziewczyny a w którym odcinku dowie się, że modelką była Defne? widziałąm jak sie dowie, że na laptopie będzie miał zdjecia bez obróbki i zobaczy znamię Defne, ale nie pamietam ktory to odcinek byl

annamonika2303

Zdaje się,że 10

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak zgadza się końcówka dziesiątego ;)

Margoargo

Hej, wróciłam :) Miałam jakoś ostatnio zły nastrój (raczej dalej mam). Muszę wreszcie pooglądać odcinki :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No właśnie zastanawiałam się co z Tobą Siostra, bo na widok przetłumaczonych odcinków.... dawałaś upust swojej radości, a teraz była cisza ;)
Oby Ci się poukładało i wrócił dobry nastrój, może Umuś pomoże ;)))

Margoargo

Dzięki :). Umuś zawsze poprawia mi humor :). Ty już skończyłaś oglądać? :)

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Ja też jeszcze nie dokonczylam 9 odcinka.
Zostalo mi jakies pół godziny.

Jutro wszystko nadrobię.

A tak a propo dalam 2 zwiastun KM :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Ja wczoraj to znaczy dzisiaj obejrzałam .... skończyłam o 3 w nocy , a dziś na rzęsach chodziłam ;)) dobrze że święto to odpoczęłam;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez mialam taki zamiar ogarnąć wczoraj dwa,ale niestety nic nie widzialam juz na oczy ,wiec ze zrozumieniem byłoby ciezko ha ha

Widzę,ze rodzina nam się powiększa :D
Fajniutko

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No Madzik przepadła i już jest kiralikoholiczką ;))) i zawitała do nas tłumaczka Marzena :)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widziałam :D
Superaśnie ,ze tłumaczka się ujawnila :D

Margoargo

Tak,przepadlam i przyznaje się do winy :P

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

jaka wina;))))) to cudownie , że jest serial, który nas fascynuje :))) i jak na razie nie wywołuje irytacji;) tylko zachwyt ;)
Zresztą nie tylko my się zachwycamy ponad dwa i pół miliona wyświetleń 1 zwiastuna na YT i prawie milion 2 zwiastuna mówią same za siebie..... że o KM nie będę wspominać...... bo raczej wypada blado :)