Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
tak cudny, zapożyczają scenki .... ale i tak chce się oglądać ;))))
a wiesz, że sezon na miłość mają skończyć na 60 odcinku.....
Słyszałam, ale wcale mnie to nie dziwi, te serial zaczął być nużący, z Ayaza zrobili maminsynka, który zamiast wspierać żonę, kopię pod nią dołki i jest w komitywie z matką.
Ja jeszcze do Deniza nie doszlam,wiec nie wypowiadam sie na ten temat.
Choc znajac tempo dziewczyn to za niedługo będe na bieżąco ha ha
Tego właśnie nie widziałam, bo miałam inne sprawy do ogarnięcia, ale chyba zacznę od 10 odcinka a potem 21 w całości....czyli dziś nie śpię ;))))
ja też zaczynam oglądać .... w oryginale już widziałam, ale teraz zrozumiem co mówią :)
Właściwie najwięcej wojen wybucha przez religie. Jest prawie pewna, że stoi za tym Państwo Islamskie!
Koszmar niesamowity....
Co za tchórze najprościej zaatakować bezbronnych ludzi.......
Czuwaj czuwaj i w końcu do nas dołącz, bo II seria sezonu się już kończy ponoć .....
hahaha nie tylko TY się cieszysz;))) zrobili męcżącą II serię to lepiej że się kończy ;)
mistrzyni czuwa, ale na razie się nie ujawnia.
Przyczajony tygrys, ukryty smok :D:D:D
No lepiej, że kończą KM, bo nie mają w ogóle pomysłów.
hehehehe ;))
To zależy gdzie.
Na forum KM mnie pełno.
A tutaj to tak tylko czasem wpadam, bo Wy tu jesteście :D
Wiem,bo tam też jeszcze wpadam od czasu do czasu,ale nie jestem za bardzo w temacie,więc nie piszę :P
jak rzeczywiście zakończą na 60 odcinku, to moja Droga podciągniesz się w Kiraliku i dalej będziemy komentować ;))))
A zresztą nam dużo nie trzeba to walnięcia 1000 komentarzy.... ;))))
Cały czas powtarzamy jedno.... ktoś błędnie przetłumaczył nasze forum...... albo w ogóle no to mają opłakane skutki ;))) i bay, bay słaby II sezonie;)))
tu też wklejam 1 zwiastun 22 odcinka .... i deszcz i ....
https://www.youtube.com/watch?v=YVSXJSLaFG4
Spoko melduję się Siostro ;))) właśnie objeżdżałam jedno województwo i dopiero wróciłam na dobre do domu ;)))
hahah a teraz omawiam jednocześnie sprawy 57 odcinka KM mimo, ze go nie widziałam.....
To tak jak my z Paula .Razem jestesmy ze ślazka
Juz się szykujemy na jakieś spotkanko :D
Na odc 11 jutro jest duża szansa :)))
A 12 może też niedługo uda się obejrzeć. Mam nadzieję bo czekam z niecierpliwością :D
11 pewnie będzie jutro bo montażystka uczy się do kolosa ;)))
Natomiast 12 był do połowy przetłumaczony , a ponieważ marrgot tłumaczy też 13 to chwilę poczekamy na te odcinki.... no może 12 będzie pod koniec tego tygodnia ;))))
Zobaczymy czy będzie dziś 2 zwiastun czy dopiero jutro..... jak na razie wizja pissss Deniza...... spina mnie konkretnie wrrrrr.....
Narazie ogarniam temat 57 odcinka KM ,ale skoro mnie wołacie to zgłaszam swoja obecnośc :D