Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Dobry jest.... poczynając od diet, a zażera się jakby tydzień nie jadł, po płakanie, ale najlepiej wychodzą mu akcje z Nerimen;) ta dwójka jest prześmieszna ;)
Do 6 odcinka dziewczyny już wklepują napisy, a 7 jest już tłumaczony :)...normalnie dziewczyny działają jak struś pędziwiatr :D
Tak zgadza się działają jak w zegarku, jak dobrze pójdzie na weekend będą 2 odcinki i jeszcze nowy po turecku.... znowu nie będę spać ;)))
Czyli mam rozumiec ze do odcinka 18 (skonczylam na 5 i czekam na kolejne) Defne będą parą z Omerem ale potem sie rozstaną i omer dowie sie o ukladzie Defne z jego ciotka tak?
tego nie wiadomo kiedy dowie się o układzie z ciotką.
Natomiast podchody Omera i Defne trwają do 11 odcinka, w zasadzie wtedy zaczynają być prawie parą , potem w 14 jest romantyczna sielanka , ale potem jest kaboom - Defne odchodzi od Omera..... i odcinek 15 i 16 to raczej wojna między nimi..... dopiero w 17 i 18 zaczyna się powrót do normalności ...... ale to u Turków norma..... chwile szczęścia...... a potem plagi tureckie na tę miłość ;)
Jak się dowie o układzie to noże polecą...nie wiem, ale ja mam takie wrażenie, że Omer jest bardziej wybuchowy niż Ayaz :).
Szkło w ilościach hurtowych poleci ;)))
A masz rację Umuś jak wybuchnie to to będzie III wojna światowa ;))) Ayaz przy nim to pikuś ;)
Ayaz chyba najmocniej wybuchł kiedy dowiedział się, że Oyku i Derin chcą wyjechać do Italii, ale on wtedy tak mocho krzyczał. Natomiast Omer robi to trochę inaczej, jego wzrok gesty, jak np. Defne rzucała szklankami, a on ze stoicki spokojem wziął ją unieruchomił, złapał ją za ręce i nie mogła nic zrobić tylko się szarpała, może to nic, ale on pokazał swoją męskość...On normalnie ma spokojniejszy charakter od Ayaza, romantykiem potrafi być, ale tylko dla ukochanej (Defne), jest taki oziębły, ale to mu dodaj tylko męskości (myślę, że jest bardziej męski od Ayaza)...ale jak wybuchnie to wychodzi z niego ogień...normalnie facet ideał. Przykro mi to mówić, ale z Ayaza się roni maminsynek.
Ayaz nie potrafi się przeciwstawić matce, widząc co ona robi z Oyku. Natomiast Omer, który aczkolwiek nie ma rodziców, ale on nigdy nie pozwała sobą rządzić...zawsze tak z politowaniem spogląda na szalone pomysły cioteczki (pewnie ją kocha, ale na swój sposób)...ale kiedyś cioteczce podziękuje, bo dzięki niej m,a Defne :)
Obejrzałam 19 odcinek prawie cały, ostatnia scena wymiata;))))
Omuś szczęśliwy w ramionach Defne;)))
Tylko coś mi się wydaje, ze będę mieć rację w kwestii Deniza......już poznał Defne a ona nie wie kim on jest...... No i Deniz widział jak Omer obejmował Defne i szli do samochodu...... czyli będzie się działo ;)
Na razie jeszcze nie .... ale wydaje mi się to są moje przypuszczenia, że zacznie się koło Defne kręcić..... bo patrzył za nimi i coś tam gadał ..... więc może być gorąco...
Ale czy się pokłóciły? Czy ciotka chce żeby dalje Defne zdobywała Omera? A kim jest ta blondi, która mieszka u ciotki?
Chyba się nie pokłóciły.... na razie jest taki zastój w tym wątku, bo Nerimen skupiała się na tym, żeby Necme wrócił, a Defne mobilizowała Umusia do robienia kolecji więc nie było scen między nimi.... nawet telefonów;)))
Co do blondynki- to Sude córka Nerimen i Necme... wróciła z USA ....
Nie zresztą ona się przedstawiła w 16 odcinku jako kuzynka Omera.
Sude ma chrapkę na Sinana .... lata za nim jak opętana....
tłumaczenie z telefor:
"ostatania scena,Defne:gdzie ona jest?poszła się pakować?
Om: kto i gdzie poszedł? Iz?
Def.co prawda,spodziewałam się tego,że razem będziecie się pakować,. widzę,że już wszystko zaplanowane.
Om: Defne, o czym Ty mówisz,nic nie rozumiem?
Def:Omer,co jeszcze przede mną ukrywasz? kupiliście już bilety? wyjeżdżacie tak? A"Iz"wciąż jest na swoim miejscu,tak? mówię o Twoim tatuażu..
Om; mam nie wyjeżdżać?
Def: wyjedziesz?
Omer: Ty mi powiedz
Def:-- Tatuaż,masz go czy nie? Boże, zwariuję przez Ciebie!!
Om: Ta "IZ" odeszla,gdy Ty sie pojawiłaś..
Def: nie waż się,nie waż się nigdzie wyjeżdżać"
Jak pięknie :)
Otóż wnioskuję, ze Sinan zakochał się w Defne.... czyli turecki standard.... 2 przyjaciół kocha się w tej samej kobiecie ;)))
Na to mi wygląda ;)) , bo nawet w czasie tego posiedzenia z adwokatem tez w 19 odcinku.... później przyszła Defne i też tam siedziała i Omer ciągle się w nią wpatrywał , ona w niego. Sinan jak to zobaczył to zaraz wyszedł bez słowa.....
Robi się tłok wokół Defne;)))) Omer, Deniż, Sinan..... :)))\
Co do Sude cóż ona bardzo chce Sinana i robi co chwilę jakieś podchody a on .... ciężko wyczuć.... chyba na razie jest zafascynowany Defne..... zobaczymy.... w każdym razie turcy nie dadzą spokoju miłośći Defne i Omera i będą mieszać oj będą ;)
Jak Omer się zaangażuje w związek z Defne i zobaczy, że ona ma tylu adoratorów, to będzie bardzo zazdrosny :D
a czyli przypuszczalnie pisalyscie ze szklo i noze beda leciec ;) Uwielbiam ten serial ale to czekanie mnie dobija nie ogladam po turecku bo nic z tego nie rozumie :(
Tak przypuszczalnie :). Zastanawiamy się, jak Omer zareaguje, pewnie wybuchnie. Ja też nie pglądam po turecki, tylko urywki z Omerem i Defne. Oglądam z napisami i czekam na kolejny odcinek :)
Dlatego nawiązujemy do szkła, bo w 9 odcinku Defne jak się wkurzyła na Omera to rozbijała filiżanki u niego w kuchni;)
Teraz zastanawiamy się z Paulą jak złości będzie pokazywał Omer jak się dowie, że Defne jest podstawiona przez ciotkę
tłumaczenie ostatniej sceny 19 odcinka ( przytulanie) ....
ostatania scena,Defne:gdzie ona jest?poszła się pakować?
Om: kto i gdzie poszedł? Iz?
Def.co prawda,spodziewałam się tego,że razem będziecie się pakować,. widzę,że już wszystko zaplanowane.
Om: Defne, o czym Ty mówisz,nic nie rozumiem?
Def:Omer,co jeszcze przede mną ukrywasz? kupiliście już bilety? wyjeżdżacie tak? A"Iz"wciąż jest na swoim miejscu,tak? mówię o Twoim tatuażu..
Om; mam nie wyjeżdżać?
Def: wyjedziesz?
Omer: Ty mi powiedz
Def:-- Tatuaż,masz go czy nie? Boże, zwariuję przez Ciebie!!
Om: Ta "IZ" odeszla,gdy Ty sie pojawiłaś..
Def: nie waż się,nie waż się nigdzie wyjeżdżać
Dziękujemy koleżankom z teleforów ;)))
Czy Defne ma naprawdę takie kręcone/falowane włosy? Czy jej takie robią?
http://www.beserhaber.com/guncel/elcin-sangu-kimdir-kiralik-ask-dizisi-defne-kar akteri-yasi-biyografisi-ve-gercek-ismi-nedir-h14824.html
Omer w 19 odcinku powiedział, czemu nie chodzi w kręconych włosach, że jest jej ładnie w nich :)
https://www.youtube.com/watch?v=pLAB0uX4tvg
tłumaczenie na angielski pod filmikiem :)...tylko nie wiem, czy mu chodziło o jej natutalny look włosów, czy o to żeby zakręciła sobie włosy :)
Normalnie chyba ma takie lekko kręcone, natomiast chyba na potrzeby roli Defne zrobili jej te sprężynki - ja tak to nazywam ;)
Defne chyba naturalnie jest ruda :D...zdjęcie z dzieciństwa https://instagram.com/p/xmpBHII1ve/?taken-by=elcinsangu
A te zdjęcie wydaje się star: https://instagram.com/p/tfEvnJo1mn/?taken-by=elcinsangu
A te włosy ma tu takie kręcony (szopa na głowie:D)
W każdym razie nie wiem jakie ma te włosy :D...może ma sprężynki, a po prostu często je prostuje :)
W ogóle Defne nie wygląda mi na Turczynkę. Jakbym ją pierwszy raz zobaczyła i nie wiedziała z jakiego kraju pochodzi to nigdy bym nie pomyślała, że z Turcji :D. Nie wiem, wygląda jak Irlandka...tam dużo rudych :D. A twoim zdanie, wygląda na osobę z jakiego kraju? :)
Ona nie wygląda w ogóle na Turczynkę , też bym powiedziała, ze Irlandka ;)
Zresztą w 19 odcinku jest taki moment, że Omer robi sobie kawę w firmie i podchodzi Iż która go prosi o kawe IZ widzi zdjęcie butów i modelki ( wisi nad ekspresem do kawy) i pyta Omera kim jest ta piękna modleka czy ona jest ze Skandynawii, a Omer to Defne ;)
Bo Defne ma taką urodę, z północy Europy, jasna karnacja, w porównaniu z Omerem...to nawet bardzo jasna :)...i rude włosy...normalnie jak Irlandka i bursztynowe oczy...może ona ma jakieś pochodzenie celtyckie :D
Paula zwiastun 20 odcinka przetłumaczony ;)
https://www.youtube.com/watch?v=FIkujAuZeys
Tak myślałam, ale wrzuciłam dla reszty koleżanek ;)))
Mnie nie było przed kompem całe popołudnie.... akcja znicz i chryzantemy ....
A jak Ci się podoba Omer w czarnym looku;))) też nieźle ;)))
Chociaż ja go jednak najbardziej lubię w niebieskim ;)))
W czarnym? Daj jakieś zdjęcie :D
Ja go uwielbiam w niebieskim :)
Kiedy będzie 6 odcinek z napisami? :)
W tym zwiastunie jest ubrany na czarno obejrzyj jeszcze raz... zwiastun ;))))
NIe widziałam zdjęcia na czarno może gdzieś będzie;)))
Też się zastanawiam kiedy będzie 6 odcinek.... Kasiarosa wbija napisy, bo marrgot już przetłumaczyła;)