PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

Margoargo

Ja oglądam 8 odcinek dopiero, co Omer na początku takli uśmiechnięty? :D
Robił wszystko, żeby Defne mu nie dała tego wypowiedzenia :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

OJ moja droga Umuś robi dobrą minę do złej gry........ w środku gotuje ;)))) zobaczysz po minach ;)

Margoargo

No było to widać po tym jak trzasnął drzwiami :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Cały ósmy to wojenka między mini" z pewną furią" na końcu ;)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

nimi - ach ta klawiatura ;)

Margoargo

Poleci szkło to wiem :D...ale Omerowi zależy dlatego jest tak wkurzony:D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Oj bardzo mu zależy i jaki jest złośliwy w tym odcinku ;))) a wkurzony .... wygląda na wulkan tuż przed erupcją ;))

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Umuś juz przepadł na dobre ,tylko sam jeszcze tego nie wie ha ha

sloneczkO_1

W ogóle ale się wkurzył jak widział, że Sinan patrzy na Defne :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No i sen Umusia ;)))) Defne jedząca truskawki to się nam chłopak rozochocił ;)

Margoargo

Tego jeszcze nie widziałam :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Oglądaj spokojnie;))) dojdziesz i do tego momentu ;)

Margoargo

A cioteczka znowu wariuję, nie mogę z nią :D

Margoargo

Koray i Nerimen: Mine! Lunch time!...Padłam :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Koray i Nerimen tworzą zajefajna parę znajomych.
Sa strasznie zabawni razem i osobno.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Podobał mi się ten sen :D
Oj Umuś Umuś ha ha

Paula1008

Te sceny z wypowiedzeniem były boskie. Umus taki niegrzeczny chłopczyk w tym odcinku :))))) uwielbiam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Złośliwiec jakich mało i jaki niewymuszony i uroczy ;) OJ Umuś zaczyna przynajmniej u mnie detronizować Ayaza:)

Margoargo

Ayaz ostatnio stracił w moich oczach i to sporo przez bycie papuciem .
UMUŚ rządzi. I jak sama stwierdzilas jest bardzo uroczy ;)

Margoargo

Omer dla mnie już dawno jest wyżej Ayaza :D. Powiem Ci trochę mnie denerwowało zachowanie Omera w 8 odcinku, bo Defne cierpiała...ale on chciał jej pokazać kto rządzi :D...i że tak łatwo z tej firmy nie odejdzie :). Super, że Defne się przeciwstawiła i się wkurzyła (rzucając tymi szklankami). Omer chyba był szoknięty ( i dobrze)...zrozumiał, że nie można traktować tak kobiety (tym bardziej, że jemu na niej zależy). Omer jest już tak cholernie zazdrosny :D...do czego to go doprowadza, traci równowagę :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A 9 oglądałaś?
Tam Umuś wznosi się na wyżyny swojego dżentelmeństwa ;)))) bardzo lubię ten odcinek;))) Umuś troskliwy i nadskakujący ;))) a później kaboom ;))) jak mawia Rico ;)))

Margoargo

Oglądałam na razie 25 minut odcinka 9 i Umuś mnie śmieszy...wszystko chcę robić za Defne :D.

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No wiesz.... w końcu nawarzył piwa to stara się przeprosić ;)))) i szokuje Defo ;)

Margoargo

On jest cudowny zarówno jak jest złośliwy i jak przeprasza :D
Biorę go w każdej wersji :D

madzik_867

Ja go uwielbiam...on jest taki hot, że hej :D

Paula1008

Eh, ci tureccy faceci :D .
Jest hot i nie mogę się z tym nie zgodzić

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja też , ja też ;))) nawet jak jest wściekły jak byk na corridzie ;))) po prostu 100% faceta w facecie ;))))

Margoargo

Co powiecie o oczach Koraya :). Po prostu ma genialny kolor, nie wiem czy to soczewki, czy prawdziwe, ale nie umiem się napatrzeć:D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

W ogóle Koray - ta postać bardzo mi się podoba ;))) jest taki zabawnie przerysowany i w sumie nieszkodliwy;))
Oczy Korisia też fajne ;)
BO Neriman owszem teksty ma nieziemskie, ale wiedźma z niej konkretna ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Wiadomo może kiedy 10 odcinek będzie dodany i czy 11 jest już tłumaczony ? :) Ja oszaleje przez ten serial :)

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Co do 10 odcinka nie wiadomo kiedy będzie;)
natomiast Marzenka G. ma przetłumaczoną godzinę 11 odcinka i tłumaczy ostro dalej;)
A Marrgot tłumaczy 12 ..... więc zobaczymy, pewnie po weekendzie coś będzie;)

Za to już jutro piąteczek i .......nowy odcinek;)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Już nie mogę się doczekać ! :)

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Oj ja też.... chociaż nastawiam się na dramat w końcówce... bo za długo było dobrze;)))
Ale może znowu nas zaskoczą..... nastawiałam się w zeszłym tygodniu na dramat a były oświadczyny;)
Jak dla mnie za szybko te oświadczyny.... mogło być " jesteś kobietą mojego życia" albo równie romantycznie, no ale oczywiście Turcy muszą czasem walnąć patosem;)
Od sceny z tańcem i oświadczynami.... bardziej lubię scenę z zapinaniem sukienki ;) Umuś z wbitym wzrokiem w Defne ufff Umuś ufff ;) a sorry znowu elabuś ;)

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Według info z telefor ....... 10 przetłumaczony więc może uda się wstawić napisy przez weekend.
Marzena ma dziś skończyć 11 tłumaczyć i przesłać do EizPerAng ale ta ma problemy z internetem, więc odcinek pewnie po weekendzie.... na razie nie ma odzewu co do 12 odcinka.

Margoargo

Dobre wieści Margoargo zapodajesz :))))
Czyli szykują nam się kolejne dwa odcinki do oglądania. Jak dobrze pójdzie to może w poniedziałek zaczynamy seans.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A może nas dziewczyny zaskoczą i jeszcze w weekend coś będzie ;)))) chociaż 1 odcinek zobaczymy ;)
Fajnie by było, ale i tak nie jest źle, bo przy ich tempie już niedługo możemy być na bieżąco;)

Tym bardziej, że Marzena zaczyna tłumaczyć 13 a Kasjopeja ma w weekend brać się za 14 - ty ;) Dziewczyny- tłumaczki są rewelacyjne ;) i montażystki napisów też ;)) same piszą, że przy Kiralik ask dostają turbodoładowania;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Taki fajny serial to się fajnie i szybko tłumaczy :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No i wywróżyłaś :D
Jest 10 odcinek :D
Dałam na wątek z napisami :D

sloneczkO_1

Aaaaaa !!!!! Ale numer, zaraz zaczynam seans. Super, dziewczyny naprawdę zaskoczyły

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja też się ucieszyłam :D

Za godzinę też będę ogladać :D

sloneczkO_1

Ja jeszcze chwile musze czekać bo pożyczyłam laptopa a nie lubię na tablecie oglądać. Ale jak obejrzę oczywiście podzielę się wrażeniami. Kurcze, tyle czekania i jest. Nie ma to jak piątkowy wieczór z kiralik :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dziewczyny chciały nam polepszyć humor po smutnych wieściach o zakończeniu " Sezonu"

Powiem szczerze udało im się.Juz mi się buzia uśmiecha :D

sloneczkO_1

A ja się przyznam że zakończenie sezonu mnie wcale nie rusza. Jakoś mi nie żal po tym co ostatnio wyrabiali. Mają to troche na własne życzenie. Mieli swój czas, teraz pora na coś innego.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Nie powiem - udało mi się .... i to w piątek 13 -tego.
Ja najpierw obczajam nowy potem 10 tłumaczoną i znowu pójdę spać o 3 w nocy ja je kiedyś zabiję ;)))

Margoargo

W takim razie siedzimy razem prawie do rana,bo ja też nie mam zamiaru dziś odpuścić :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak będę siedzieć dopóki nie padnę na nos;))) ale ostatnio KIralik odpędza senność ;))

Margoargo

Nie mogę z Neriman; dowódca i jej wojsko :D...hahahaha...

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

I hasło Necme do Korisia ;) ...." nie machaj mi tu "czy coś w tym stylu ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witajcie :D
Ogarnełam dzis odcinek :D
Świetny był :D

Spodobał mi się wątek Iso i Yasemin.Nieźle z nia sobie radzi.Może ustawi ja do pionu.

Sinan z Omerem weszli na wojenną ścieżkę.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No ktoś zapanuje nad Yasemin - też mi się podoba ten wątek ;)))
Oj tak Sinan i Omer wojenkę o Defne czas zacząć....

Co prawda akurat wątek 2 przyjaciół zakochanych w tej samej kobiecie coś mi nie leży.... no, ale może w końcu Sinanowi się odwidzi;) ale jak znam możliwości tureckich scenarzystów to nie prędko....