PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Rodzina musi trzymać się razem ;))))
.... z jednej strony ciekawi mnie co zapodadzą w tym 2 zwiastunie, a z drugiej.... podskórnie czuję kłopoty czyli szkło będzie w ruchu .......

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O tak rozpieszczają nas od w zasadzie 18 odcinka.... bo już wtedy fajne sceny były między Omer I Defne..... i zapowiada się , że przez kawałek 22 odcinka też fajnie będzie....

Margoargo

Oby jak najdłużej im się układało choć ciekawi mnie kiedy się wyda sprawa z Defne. Omer na pewno będzie na nią wściekły.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

To jest pytanie.... kiedy to nastąpi ..... jak znam możliwości turków.... Omer dowie się na końcu ostatniego odcinka I serii i potem przerwa..... hahaha obym nie była złym prorokiem.... ale coś czuję, ze Turcy mogą tak zrobić.....

Margoargo

Tylko nie to. Ma się dowiedzieć wcześniej a na końcu mają się pogodzić. Innej opcji nie biorę pod uwagę. Proszę, niech mnie wysłuchają ci scenarzysci!

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja bym bardzo chciała, żeby zrobili tylko jedną serię....pożenili kogo mają pożenić i pełnia szczęścia..... a Barisa i Elcin obsadzić w innym serialu..... może Elcin bogata dziedziczka starostanbulskiej rodziny i Baris.... biedny ucziwy chłopak z nizin.... niech chociaż raz zmienią konwencję hahahha ale pojechałam......

Margoargo

Taki hicior to na jednym sezonie nie skończą. Będą chcieli wycisnąć ile sie da a z jakim skutkiem to się okaże dopiero. Też bym wolała jeden sezon, ale cóż...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Każda z nas tak by wolała I sezon i koniec....

A tak naprawdę Kiralik ask miał być " zapchaj dziurą" po innym serialu a okazał się hitem nad hitami ;)))

Margoargo

A często te seriale które maja być hitami okazują się zwykłą klapą.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Patrz II seria Kiraz Mevsimi.... miało być 100 odcinków ledwo będzie 60 ..... życie

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zgadzam się z Toba Margo ,bo znając przypadek sezonu to moga to przedobrzyć a tego byśmy nie chciały

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie niech popatrzą co producenci i scenarzyści zrobili z kiraz II serią i niech wyciągną wnioski, ale moje drogie nasze gdybanie nic nie da światem rządzi pieniądz i to będzie najważniejsze......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

" Ona widzi we mnie piniądz , ubrała sie jak Beyonce " ha ha

Przed chwila leciała ta piosenka w radio i tak mi sie skojarzyła z twoim komentarzem ha ha

sloneczkO_1

Haha ta piosenka wymiata

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha popatrz co te seriale tureckie z nami robią.... filozofujemy na potęgę, skojarzamy różne rzeczy .... niesamowite;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widzę,ze słuchamy tych samych piosenek ha ha

Taka jeszcze mi się skojarzyła a propo koloru włosów Defne
" Ty jesteś ruda napewno ruda ,czy na dole też "

Bardzo ,ale to bardzo nie lubie tej piosenki.Nie wiem czego ten facet się najadł przed napisaniem tego tekstu. Może jakieś grzybki halucynogenne lub jakieś dopalacze ha ha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Wydaje mi się,ze jak Omer sie dowie to będziemy mieli III wojnę światową w wykonaniu naszych bohaterów.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobrze czujesz ...... jak też mam takie przeczucia.....

sloneczkO_1

Pewnie Omer znów będzie złośliwy dla Defne jak w 8 odcinku.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

To za mało powiedziane.
Szklanki i inne przedmioty pójda w ruch :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj cierpiał będzie bardzo nasz Umuś, bardzo a jak się będzie wściekał..... hohoho 8 odcinek to pikuś przy tym .......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Też mi się tak wydaje :D
Będę wciekac się razem z nim ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

I ja też , a z drugiej strony będzie mi żal Defne....

Chociaż ja jak dziewczyny z teleforum chciałabym ,żeby to Defne się teraz coś stało poważnego i żeby Umuś szalał z niepokoju...... bo teraz w sytuacjach dramatycznych to Defne lata za Omerm bardziej ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Dziewczyny a powiedzcie mi w 14 odcinku defne zostawila Omera a w 15 chciala mu wytlumaczyc dlaczego czy chciala cofnac swoja decyzje czy co bo w 15 Omer nie chcial jej sluchac a ona caly czas za nim latała

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

chyba chciała mu powiedzieć prawdę o umowie z neriman ale wtrącił się Sinan.... tak myslę... trzeba zapytać Veronkę ( Marzenkę G) bo ona tłumaczy 15 odcinek to już wie;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-22-bolu m-2-fragmani widzialyscie?

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Dzieki zobaczyłam..... i a nie mówiłam powiem od razu.... Sude w akcji i Deniz też i Umuś już wkurzony...... oj turcy,turcy z waszymi plagami idzie zwariować .....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Ja nie doszłąm jeszcze do Sude i Deniza ale mam rozumieć, że oni razem współpracują??? i pewnie Omer bedzie myslal ze to Defne... juz serce mnie boli

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Chyba nie .... raczej chodzi o to, ze Sude jest zafiksowana na punkcie Sinana i ostatnio dowiedziała się od Yasemin,, że Sinan kocha się w Defne. no więc nieodrodna córunia swojej mamuni ( Neriman) już kombinuje jak widać w tym zwiastunie, pewnie, żeby zniszczyć Defne Sude zdrowo pokręcona jest.....

Natomiast Deniz nie odpuści Omerowi.... widać są wrogami od lat...z jakiego powodu nie wiem....
Denizowi Yesmin chyba już nie chce pomagać, w zniszczeniu Omera, Sinan jest spalony, to Deniz upatrzył sobie Defne....

ocenił(a) serial na 5
annamonika2303

Mnie nie chce sie otworzyć .Cos mi zacina .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

czekaj zapodam Ci z yt

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

proszę
https://www.youtube.com/channel/UCVKo-TGjnJPwq_vDzz8rcMg

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Uff ja uff

Trzymajcie mnie,bo nie wytrzymam

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja trzymam Ciebie Ty siostra trzymaj mnie .... bo jak nie to ostrzę łopatę i dawaj najpierw pissss Deniz a potem Sude.... czyli szogun z bożej łaski i blond flama idą na pierwszy ogień ...... wrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Będziemy się razem trzymac

Kurczę jak ja nie moge się doczekac tlumaczonych odcinków , żeby wiedziec co mówia.

sloneczkO_1

Mnie też trzymajcie. Co to będzie, co to będzie?
Strach się bać

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No to jesteśmy niczym Aniołki Charliego ..... uzbrojone i urocze ;)))) i hajda na Deniza i Sude.... rozwalimy ich jak aniołki wczoraj .... rozniosły takiego jednego .... a tak mi się przypomniało, bo wczoraj oglądałam końcówkę aniołków....

Margoargo

Wchodzę w to. Rozwalimy ich siostry !!

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zdecydowanie idę zamawiac amunicję;))))

Margoargo

A co do zwiastuna UmuŚ ślicznie wygląda jak się złości. Taki sexi jest.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

nasz Umuś jak się złości jest zachwycający jak podrywa Defne odpływam w ogóle cały jest cudowny ;))))
Ja go lubie jak się wścieka.....tylko dlaczego w większości na Defne..... jak oni prowadzą ten scenariusz.... i teraz pytanie czy scena w deszczu i w domu Omera jest przed czy po wściekaniu..... ja obstawiam, ze przed........

Margoargo

Zapewne przed ale o wiele bardziej wolę żeby była po. Ewentualnie całą sprawa wyjaśni się i scenka w deszczu będzie pod koniec odcinka.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Na to bym nie liczyła..... cudne sceny z domu Omera będą na początku a potem plagi tureckie czas zacząć......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja jeszcze do Deniza i Sude nie doszłam ha ha

Jednak za Wami pójdę wszędzie.

Możecie na mnie liczyć.

Jakiś miecz albo pistolet od syna wezmę i będzie jak znalazł :D

sloneczkO_1

A ja wezmę swój urok osobisty haha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobre i to ..... jak chyba jakąś wiatrówkę mam na strychu myslę, ze się nada....i łopaty ostatnio nowe kupiłam do przekopania ogrodu...... hmmmmm

Szkoda, ze nie mam granatu koło siebie..... było by jak w samych swoich.... weź sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie....... więc szogunie z bożej łaski i blond flamo drżyjcie..... nadciągamy;))) hahahhaa ale pojechałam.... jeszcze będę mieć najazd abw na chatę ......

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Siostry nowy zwiastun... widziałyście????

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Jejku nie moge sie doczekac kiedy bede na biezaco z wszystkimi odcinkami przetlumaczonymi :) Ale pewnie nie dlugo bedzie przerwa w emisji ale oby krotka byla jezeli bedzie

ocenił(a) serial na 10
annamonika2303

Musze ziółka sobie zaparzyć na uspokojenie...Mine!!! :D

ocenił(a) serial na 8
annamonika2303

Mine..... rezene..... ;))))