Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
dziewczyny a jeszccze jedno czy któraś dziewczyna tłumaczy z tureckiego czy wszystkie z rosyjskiego? chodzi mi o to ze uwielbiam piosenke kiralik ask i spiewam ja sobie ale chcialabym zeby ktos mi sprawdzil moja wymowe czy w porzadku sobie przetlumaczylam ten tekst
Nasze dziewczyny tłumaczą z rosyjskiego..... więc pewnie nie ma tłumaczenia piosenki, ale trzeba poszukać może jest z angielskim tekstem, bo ktoś tłumaczy kiralik na angielski;)
Annamonika- nie mogę wyłapać postu od Ciebie ale temat odejścia Defne w 14 odcinku jest na 10 stronie wątka o Omerze/Barisie- tam Veronka/ Marzena tłumaczka wyjaśnia nam tę kwestię ;)
Ja znam życie dziewczyny pewnie już mają tekst po angielsku albo po rosyjsku, albo już niedługo będzie
Kochane za niedługo wykończymy ten temat na amen :D
Mamy juz 803 komentarze :D
A gdzie tam jeszcze koniec
Bravo My :D
Brawo MY:)))
My jesteśmy najlepsze...... napisać 1000 postów pod wątkiem...... pikuś ;)))
Dokładnie, a jeszcze teraz jak żadna z nas nie ma limitów.... hohoh co my możemy;)))))
Dziewczyny spadam,..... Omerowych snów życzę Siostry ;))))
Iyi geceler ;)))))
My nawet nowego wątka jak ten skończymy nie musimy zakładać, bo ja blondynka komputerowa swego czasu założyłam 2 o spoilerach ;))) Brawo JA;)
Dokładnie my nie umiemy inaczej jak tylko spoilerować ;)))
Madzik jak masz chwilę wrzuć sobie fb kiralik ask... mają tam fajne zdjęcia z 22 odcinka ;)))
Widziałam i jak zwykle nie mogę się doczekać :))))))
Ale ciągle jestem jeszcze pod urokiem scenek z 21. Dobrze że są z angielskimi napami to chociaż mniej więcej wiadomo o co chodzi ;)
Margoargo ty to przewidzialas z tym 2 wątkiem.
Co to dla nas te 1000 postów przy braku limitu ha ha.
Patrz coraz większa czarownica ze mnie wychodzi;))) a ostatnio wiedźma.... z wiadomych powodów kiralikowych;)))
Chyba muszę jakieś tajemnicze zaklęcia wymyślić i zmienić szoguna z bożej łaski w co....... może w mysz....;)))))
A tu tłumaczenie zwiastuna , chyba brakuje 1 zdania Deniza
Sin Chodź Defne
Om: Ten kto to naszkicował powinien pracować z nami
Sin: Wiesz kto to?
Def: Nie, skąd mam wiedzieć?.Nie wiem
Om: Dowiemy sie kto jest autorem
Def: Nie!
Sude: Co Ty tam tworzysz Defne
Om: I tak się dowiemy kto to
Sin: właśnie
Sud: I tak pozbędę się Defne z Firmy
Sin: Co Ty zamierzasz robić Sude?
Def: Defne uspokój się! jakie uspokój! To mój koniec
Denis: mieliśmy umowę, czemu ją zmieniasz
Sin: To się tak nie skończy
Denis: nie ma już wyjścia
Def: Co się stało? jesteś na mnie zły?
Nie wiem..... zobaczymy w piątek...... dramat będzie teraz dostają meble od Umusia.... biedne biurko;))))
To czekanie mnie dobija. Na wszystko zawsze trzeba czekać. Jeden odcinek na tydzień to mało jak dla mnie ;)
Myślę, ze jeszcze poczekamy na moment w którym Omer dowie się o umowie z Neriman.
Teraz na tapecie Deniz i Sude......wrrrr
Ja już tutaj prorokowałam, że Omer się dowie, ze Defne była podstawiona przez ciotkę wkurzy się ( czyli tylko zobaczymy wściekłe spojrzenie) i I seria się skończy...... Turcy lubią zostawić nas w zawieszeniu.......
A jeszcze wróciłam.... Dziewczyny z teleforum piszą , ze KIralik dostał nagrodę za najlepszy serial ( taki turecki oskar)
Brawo ONI :))) Brawo KA:))))
można....... można.....
I bardzo dobrze,niech mają :D
Ja jednak znalazłam czas na nowy odcinek. Paplanina Defne na początku i cała jej opowieść...nieźle się uśmiałam.
Tak jak mówiłaś,było warto.Reszta odcinka też całkiem przyjemna.No i końcówka...wiadomo XD
Końcówka świetna.... mnie się jeszcze bardzo podobała scena rozmowy Omera ze swoim kierowcą..... tylko szofer i szewc wiedzą co naprawdę czuje Omer ;))))
Ja ogladalam tylko początek.
Resztę ogarnę za niedługo :D
Podobał mi sie ten monolog Defne na początku odcinka i potem zdanie do Iso :" Ja Ci przez 2 godziny nawijam a ty mi mówisz,ze nic nie rozumiesz " ha ha
Koray jest The Best
Koriś i jego atak nerwowy w 11 odcinku był mistrzowski...... umieram idę do Ciebie Panie czy jakoś tak :)))
Tekst Sinana :
" Koray,nie wychodź zostań,duszo moja, życie moje " ha ha
Koray :
"Defne jaka Defne tyle jest dziewczyn o tym imieniu.Gdybym miał córke nazwałbym ją Palmie " ha ha
Fajne te teksty :D
A to piękne sceny obczajasz.... budzenie Defne... spacer, quady.... no i całus ;)))) a potem dom w górach. i gwiazdy i nauka włoskiego .... i kaboom ;))) szkło leci ;)
tak trzeba dawkować sobie przyjemność ;))) ja dla odmiany przejrzałam 15 , 16 i 17 czyli wojna i dramat całą gębą ;)
haha Madzik dobre wiadomości płyną od tłumaczek.... 12 odcinek przetłumaczony Kasiarosa musi tylko dodać napisy.... czyli pewnie koło weekendu 12 odcinek przetłumaczony .... chociaż znając ich power można spodziewać się wcześniej..... chyba, że inne okoliczności nie będą sprzyjać ;)))
Super. Bardzo mnie to cieszy ;) .Gdyby był jutro byłoby fantastycznie, ale jeśli nie to grzecznie czekam ; p
nawet jeśli jutro będzie 12 to na 13 poczekamy, bo marrgot dopiero zaczyna tłumaczyć, czyli wcześniej niż pod koniec następnego tygodnia nie ma co się spodziewać 13 odcinka:)
To fajnie :-D
Tylko, że mam wielki problem.
Mój komputer szlag trafił i zdechł .
Jest juz w naprawie. Mam nadzieje ,że to nic poważnego i szybko go naprawią.
Została mi komórka.
Po za tym dalej mnie grypsko trzyma a do tego mój syn dostał angine. Masakra.
Oj Słoneczko a cóż to za plagi na Ciebie spadły... jak nie awaria sprzętu to wszędobylskie choróbska oj niedobrze.... Siostra :)
Zdrowia życzę Tobie i synowi:)
Też mam nadzieję, ze sprzęt potrzebuje tylko prostej naprawy.... ja nie wiem, czy to nie przez sezon ... i Twój komputer nie zdzierżył głupoty scenarzystów ;))))
hahaha żartuję.... niczym szklanym we mnie nie rzucaj ;)))
Dziękuję siostro :-D
Nawiedzily mnie plagi tureckie.
Przeszły z ekranu komputera do mojego życia ha ha
Oj Siostra czym prędzej trzeba wygonić te plagi tureckie ;))))
Pomyślę nad jakimś odczynianiem uroków ;)))) hahahha
ale na razie musisz poczekać - mizianie Omera ma pierwszeństwo ;))))
hahaha Madzik 12 odcinek będzie dziś .... przynajmniej tak twierdzą Koleżanki z teleforum ;))) a więc...... wieczór z miziającym Omerem nas czeka ;)))